allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin sevenlerine bol sabır....
kaza anından saniye saniye görüntüler
alıntı:http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/Ga...4383&p=1&rid=2
allah rahmet eylesin .................
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Arkadaşlar sanırım çok hızlıymış, o yolu bilen biri olsa mümkün değil böyle olmazdı..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Eğer ibre kaza anında 125'e kitlendi ise arkadaş kavşağa 150 ile girmişti herhalde. Çünki kamyon 20-25 km/h ile dönüş yapıyor ve onu daha kavşağa gelmeden görüp frenlemeye başlamış olması lazım.
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.
Kendimizin ve başkalarının can güvenliğini riske atmayalım.
ilk fotoğraflara dikkat ederseniz frene de son ana kadar dokunmamış, kamyon geçer ben de geçerim seklinde düşünmüş. Bir kavşağa böyle girmek resmen ölüme kucak açmak gibi birşey. ölen arkadaşın yakınlarına sabırlar dilerim.
Maalesef bunu bilsek de görsek de hız yapmaktan kendimizi alamıyoruz. Madem hız yapmayı seviyoruz ne olur güvenli, önünüzü görebildiğiniz, tehlikesiz olduğundan emin olduğunuz yerde hız yapın. Bana göre motosiklet kazası kadar saçma ve pis bir ölüm şekli yok. Arkamızdaki sevenlerimizi, bizi bekleyenleri, hayatımızı kazanmak üzere yaptığımız yatırımları, yapacaklarımızı düşünüp öyle kontağı çevirelim.
Hayatonda
değermiydi ..takdir allah rahmet etsin.ne diyelim gerçekten üzgünüm
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cok acı birşey allah kimseye göstermesin
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ölen arkadaşa Allah'tan rahmet ve geride kalanlara sabır dilemekten başka yapılacak bir şey yok.
Rain;
üzüntünü anlıyorum ama, fotoğraflara bakılırsa motosiklet suçlu gibi görünüyor.
Kamyoncu olduğu tahmin ettiğim arkadaşın da üzüntüsü açıkça belli oluyor.
Sanırım kamyonu kullanan bu şahıs.
Her 4 teker kullanan da hayvan değil.
Ben araba kullanırken, motosikletli bir arkadaşın gelip bana çarpmayacağının bir garantisi yok.
Başlığı
"kaza değil intihar"
şeklinde değiştirsek daha doğru olacak gibi...
allah gani gani rahmet eylesin. günbegün artan motor kazaları ufaktan ufaktan motora binmemi kısıtlıyor.
ALLAH rahmet eylesin kardeşimize kazanın detaylarını inceledimde çok korkunç insanın bu olaya gerçekden normal bir kaza diyipde geçmemeli.ailesine ALLAH dan sabır diliyorum
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
bende biraz önce tv den izledim kazayı kanım dondu allah rahmet eylesin arkadaşımız çok hızlı giriyor kavşağa
allah ailesine sabır versin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
allah rahmet eylesin ailesi dostları ve bizlere sabır versin.....
bende seyettim tamam motosiklet hızlı'da ! oradan öyle rüzgar gibi dönen kamyon şoförüde ' eh yani ne diyeyim bi nefes al be abi dönerken hay alla ya......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Arkadaşlar, az önce Show TV'de bu kazanın nasıl olduğunun videosunu gösterdiler. Üzülerek belirtmek istiyorum ki, bence motosiklet sürücüsü suçludur. Haberde motorun kadranının 125 km/h süratte takılı kaldığı yazılı. Olay anında sürücünün fren yaptığını da düşünürsek, o süratte bir dörtyola girilmez. Kamyon sürücüsü motoru süratli olduğundan görmemiş olabilir çünkü kamyon da kavşakta durup etrafı kontrol etmiyor. Ancak motosiklet sürücüsü normal süratte seyir etseydi yavaşlayıp durma şansı olurdu.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)