T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bahadınlı kardeşim bak sayıyorum bununla üç oldu galiba. Sanırım 2.si iş kazasıydı. Çok geçmişler olsun ama seni askere sağlıcakla uğurlayalım be ne dersin
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
herkese ıı geceler arkadaslar....herkese cok cok tsk ederım....hepınızde kendınıze ii bakın....aman ha öküzlkere karsı cok ama cok dıkkatlı olun...saglıcakla kalın...askere gıdene kadar saglam kalırım ınsallah....
abı bu arada daha cok kaza atlattım...onları sayarsak ohooo....
cok tsk ederım abı....
abı senın msj görmeden bende askerlıkten bahsettım....ınsl sag saglım gıderım dıye....
Geçmiş olsun, taksicileri de unutma, dikkatli olun....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Geçmiş olsun kardeşim bende birçok arkadaş gibi tabiki haklı olarak hepsine gıcığım bu dolmuşçuların.O yüzden tam yanından geçerken öyle bir kornaya basıyorumki,çünkü dikkat edin tam geçerken bakmadan direk sola kırıyor bi çoğu işte o an o surata varya bi tüküresim geliyor anlatamam.Geçmiş olsun.Ben sizlere bişi söliim trafikte gidiyorum önüm sağım her yer dolu arkamda bi dolmuş nerdeyse arka çantaya değecek daat daat işte bu hareketi gıcıklık olsun diye yapanlar var.E tabi aynen bi kol hareketi ve öndeki araçların arasından vın bön bön baksın inek.Ne yapalım.SAYGILAR
bahadinli kardeşim çok geçmiş olsun, çok şükür birşey yok sende
geçmiş olsun arkadaşım...
malesef birsüre öncede buna bezer bir olay benim başımada geldi
benyerde debelenirken bırak inmeyi , durmadı bile ş....iz...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Çok geçmiş olsun,bununla atlattığına şükret...
Umarım bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsın.
geçmiş olsun.tam yanından geçerken olduysa muhtemelen kör noktasına gelmişsindir.benim el alışkanlığım oldu artık her kafama esince korna çalıyorum(şöförü içinde gördüğüm her araba,yol kenarındaki duran yayalar,park ahlindeki büyük araçların yanından geçerken ,geçen gün bir sürtük otobüsün önünden atladı,motor yan yattı da bişey olmadı.).gerçi hiç kimse kale almıyor ama başka çözüm bulamıyorum.
Seni bize bagıslamıs Rabbim bosver jantı güzel kardesim.
Cehenneme odun lazım.
Bir odun yetişmesi icin toprağa azmı ızdırap verir sanıyorsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
büyük geçmiş olsun inşaallah bu son olur
çok geçmiş olsun sana bir şey olmamışya önemli olan bu diyeceğim ama olmuyo nede olsa mal canın yongasıdır bir şerfsiz yüzünden hem canını tehlikeye atıyorsun hemde malından oluyorsun üstüne üstlük birde ses çıkarsan adamlar dan dayak yiyeceksin
allah sabır versin
öküzlere karsı dikkatlı olmak lazım demişte bir arkadaş aklıma national geographic kanalından bir kısa reklam geldi.
Her yıl eşekler ve katırlar, uçak kazalarından daha fazla can almaktaymış.
Tabi sevgili türkiyemin eşek ve katırları 2 ayaklı ve genelde 4 tekerli oluyorlar....
dolmuşçumu aman aman ilk kazama sebebiyet veriyodu ş.....siz. e 5 te sol şeritden giderken sağdan bağlantı yolundan girip önüme kırdı ve bariyerlere sürtmüştüm.Allahtan bişey olmadı.sonra özür diledi ama dua etsin arkamda kız arkadaşım vardı...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Geçmiş Olsun trafiğe para yedirseler bile mahkemeye yedire bileceklerini hiç sanmıyorum bundan sonra Susma Sustukça Sıra Sana Gelecek politikasını uygulamanı tavsiye ederim tabi haklıysan
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Gecmis olsun sende bisey yok ya gerisinin cok onemli oldugunu dusunmuyorum...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
işte her isteyene ehliyet verirlerse böyle olur....çok geçmiş olsun dostum...
bide ..........................mun ................ ları anladınız siz onu..sabah sabah yaw..işte bu memleket böyle insanlar var oldugu sürece 1 adım illeri 3 adım geri gider allah sonumuzu hayır etsin tekrar geçmiş olsun dostum
ha birde bir dolmuşcu anım var..aynı arkadaşımızın anlattıgı gibi akşam bir dolmuş saga dogru yanaştı arkasında da ben.. oda ne adam birden sola kırdı ş...zz allahtan durabildim ama yolun ortasında doksan dereceyiz ikimizde yanyana napıyosun bilader delirdin mi dedim oda körmüsün U dönüşü yapıyorum diyor yahu kardeşim bari arkana bak bir gelen mi var hem sonra sinyal ver öyle dön sene dedim oda nedese beyenirsiniz gözün körmü ki ne gerek var sinyal vermeye görmüyon mu kocaman arabayı diyor yaw bundan sonra medyumluga başlayaçam arkadaşkar öndeki şöfüüür bozuntusu olan bzı hıyarların aklından geçenleri okumam lazım yoksa yine bizi kabahatli cıkarıyolar allah böyle insanların belasını verir birgün
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
çok büyük geçmiş olsun kardeş
allah beterinden korusun
dolmuşcular burda da öyle malesef
geçen gün şerefsiz bi dolmuşcuda beni biçiyodu az dahaa dikkat edip fren yapmasam adam sağ şeritten sol şeride üstüme çıkıyodu ki benim arkamdan önce sağıma geçti ordan da önüme kırdı
allah hepimizi dört tekerlerden ve yayalardan korusun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)