Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bir Düşüşün Anatomisi...

REKLAM ALANI
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Luxor geçmiş olsun arkadaşım...bende aynı şekilde otobanda düşmüştüm 30-40 km hızla giderken sol yanıma ve sol dizimin üstüne...ilk kalktığımda bişey hissetmeyip basıp gitmiştim ama sonrasında dizim şişti ve 1,5 ayda anca indi...neyse umarım ciddi bişey yoktur dizinde...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    çoook geçmiş olsun dostum...allah daha beterinden korusun...hastahaneleri pek sevmeyiz ammaaa allah yoklugunuda göstermesin...
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Yukarıda yazdıklarınızdan bazı arkadaşların hemen dizlik alacaklarını okudum.Eğer aranızda bir kaç kişiye bile biraz fazla koruma taktırabildiysem eğer, bence bu kaza hiç bir şey değil.
    Dün gene dizim bayağı bir kötüydü, nerdeyse sadece düz tutabiliyor, hiç bükemiyordum.Aldığım ağrı kesici beni bayağı bir rahatlattı.Kas zedelenmesine karşı ilacımı da kullandım sık sık.Sonra yattım uyudum ve bir gün öncesinin aksine ağrıdan uykum kaçmadı, rahat uyudum yani.
    Bu sabah ise çok şaşırdım çünkü dizim nerdeyse %90 iyileşmişti.Ağrısı çok az ve rahatça bükebiliyorum, ayağımı öne doğru kaldırabiliyorum.Kaburgamda ise sadece öksürmede yada esnemede ağrı var ama dayanılır bir ağrı.Üstüne yatmamda sorun var ama.Ağrılı bir durum söz konusu hala.
    Neyse şu anki durumum bu.Dediğim gibi senelerce spor yapmanın verdiği bir durum olsa gerek, sorunun çok büyük olmadığını düşünüyordum ve bir kaç günlük ağrı ile şimdilik atlatmış düşünüyorum.Şu anda MR a falan ihtiyaç kalmadı bence.
    Yaani aşayiş şu an berkemal arkadaşlar...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    cok geçmiş olsun Luxor umarım bir an önce iyleşirsın
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Düşme konusunda çok tecrübe kazanmış birisi olarak dizilk ve bot önemli birde düşerken motoru sakın bırakmayın vede düşme istikametinin tersine verin omuz kısmınıda.
    Geçenlerde aynı tarz düştüm yola çıkarken.
    Anakarayı bilneler biir gmk bulvarında yol kenarında minik su kanalları var yola çıkmak için onun içine girdim arkadaki arabaların yavaşlamasına gerek olmasın diye biraz hızlanıp yola çıkayım dedim 3. vitese kadar çıkrım yarım devir gidonu sola kırmamla beraber arakmda fren yapan arbaları ve motorla yolun en sol şeridine sürüklenerek gelmiş kendimi buldum...
    Pergel gibi 0 çizdim resmen Allah cc korudu bişey olmadı nasıl kalktığımı yolun kenraına motoru nasıl aldığımı bilmiyorum.
    Ha bu arada dizliğin aldığı hasardan faydasını anladım...

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    çok geçmiş olsun kardeşim
    allah daha beterinden korusun acil şifalar diliyorum
    full koruma her zaman şart ama bazen bize bişey olmaz havası geliyor veya üşengeçlik oluyor koruma kullanmıyoruz sorada sonuçlar ortada tekrar geçmiş olsun
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    arkadaşım geçmiş olsun kusura bakma ama sende de kabahat yok değil 4 tekerlekli otomobille o ray ların uzerınde gitmek yeterince zor olabilirken bunu motosikletle yapmaya calışmak kaza demesemde böyle bir düşüşe davetiye çıkarmaktır . tramvay yoluna bir şekilde girmek zorunda kalırsanız ve rayların üzerinden geçmeniz gerekirse olabildiğince dik bir açı ile gecmeye çalışın , hele donus yapacaksanız motorunuzu yatırıp donmek konusunu bir daha düşünün
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Geçmiş olsun Luxor. Allah acil şifalar versin.Bende kuağıma iyice küpe olsun sıcak diye bazen kaskı takmıyorum. Allah cezamı verecek. Are you ready

TEFLON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250R
    savaş abi çok geçmiş olsun, umarım biranönce sağlığına kavuşursun
    yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    O Raylar çok tehlikeli, çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, raylardan uzak durmak lazım heralde...
    "Motosiklet Özgürlüktür."

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    geçmiş olsun kısa zamanda morluklarından kurtulursun umarım. koruma koruma koruma her ne olursa olsun..
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı cobalt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım geçmiş olsun kusura bakma ama sende de kabahat yok değil 4 tekerlekli otomobille o ray ların uzerınde gitmek yeterince zor olabilirken bunu motosikletle yapmaya calışmak kaza demesemde böyle bir düşüşe davetiye çıkarmaktır . tramvay yoluna bir şekilde girmek zorunda kalırsanız ve rayların üzerinden geçmeniz gerekirse olabildiğince dik bir açı ile gecmeye çalışın , hele donus yapacaksanız motorunuzu yatırıp donmek konusunu bir daha düşünün
    Geçmiş olsun Luxor, inşallah kendinde bu düşüşten ders çıkarmışsındır. Cobalt'ın söyledikleri çok doğru, önceden biliyor olman gerekirdi hatta bu konuyuda içeren birkaç yazı mevcut.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Luxor, inşallah kendinde bu düşüşten ders çıkarmışsındır. Cobalt'ın söyledikleri çok doğru, önceden biliyor olman gerekirdi hatta bu konuyuda içeren birkaç yazı mevcut.
    önceden o raylardan 3-4 defa geçmiştim ama bu sefer artçılı ve daha ağır olmam etkiledi herhalde
    ders çıkarma konusuna gelince tabii ki yaşadığım herşeyden bir ders çıkarırım
    zaten eğer motosiklet kullanıyorsanız ve kaza anında %100 suç başkasında gözüküyorsa da aslında sizin de suçunuz vardır.Çünkü sizin kullandığınız alet hata tolere etmez.sizin herkesten, herşeyden daha dikkatli olmanız gerekir...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YamahaRx115
    geçmiş olsun gardaş dikkatli ol ..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler