Allah rahmet eylesin. Birbirinden değerli motorcu kardeşlerimizi tek tek yitirmek hepimizi çok üzüyor. Ailesine sabır diliyorum. Umarım görgü tanığı çıkar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Gazetede çıkan haberlerde hep motorun şerit ihlali yaptığına dikkat çekilmiş . Arabanın ihlalinden söz eden yok . Motor düşmanlığı öyle bir hal aldı ki biri bize gelip kasten çarpsa bile motor kusurlu deniyor . Artk bir şeyler yapmalıyız . Sesimizi duyurmak , motorların varlığını anlatmak için ortak eylem yapmanın zamanı geldi .
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
bu basında az değil işin aslını astarını bilmeden yok emniyet şeridine girmiş yok hız yapıyormuş.... konu motosiklet oldumu çözüm basit motosiklet hatalı... ben böyle memleketin tövbe tövbe... allah sevdiklerine sabır versin böyle olaylar artık yaşanmasın siz hatalı olmasınızda başkaları hata yapar bunu unutmayalım daha dikkatli olalım arkadaşlar sevdiklerimizi üzmeyelim.
Bence her kazadan sonra taksiciler gibi toplanıp olayı kınamalıyız, sesimizi duyurmalıyız.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
arkadaş'lar bu haberi bana ulaştıran'da basın mensubu motosiklet'ci bizim üyemiz hepsini aynı kefeye koyamayız' lütfen yorumlar'da daha düşünceli davranalım .
haklısınız bakış açısı motosiklet'e çok kötü inşallah el birliğiyle birgün aşacağız inanın gecem gündüzüm hep bu kazalar'la hayatını kaybeden kardeşlerimiz'le ne yapabiliriz'le geçiyor şarkısını bile yaptım işte biliyorsunuz! inanın başaracağız ama bu kazalar oldukca içimiz acıyor ' yılmadan mücadeley'le başaracağız motosiklet olgusunu trafikte yaşatacağız inanıyorum.
nur için'de yat doktorum nur için'de yat hasanım 'mehmetim 'ibrahim'erhan 'ertuğrul'zağor nice kardeşlerim nur için'de yatın
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
allah rahmet eylesin.çok zor bi durum ne söylenebilirki?
maalesef basın olayların gerçek yüzünü araştırmaktansa sanıyorum en hızlı haberi hangimiz manşetlere veririz mantığıyla haber yapıyorlar. yazık çok yazık
Allah rahmet eylesin , eşine sabırlar versin.
allah rahmet eylesın..napcaz bız bu ıstanbulun ayılarıyla
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,yakınları ve sevenlerine Allah dayanma gücü versin.
Cuma günü sol şeritteki araçla orta şeritteki araç beni resmen sıkıştırıp aralarına aldılar. İki şeritteki araç da istedikleri an kaza yaptırabileceklerinin gururunu yaşadılar. Üçümüz (ortada ben, milim sapsam yüzlerce takla atabileceğim biçimde) hızlarımız sabit biçimde 1 km. kadar böyle gittikten sonra ışıklara gelmeden soldaki aracın hızlanmasıyla rahat bir nefes aldım. Tabi böyle soğukkanlı anlatıyorum ama daha önce yaşadığım bir tecrübe bunun kat be kat fazlası, kasten öldürmeye tam teşebbüs olduğu için ve sonrasında karakollarda yaşadığım sefalet ve polisin şahitim olmasına rağmen kayıtsız kalmaları sonrasında artık bunlar hafif kalıyor. Seni çok iyi anlıyorum Pınar. Mümkünse yanınızda Bayıltıcı Sprey gibi şeyler taşıyın arkadaşlar inanın bunu bana şikayetçi olduğum karakolun polisi söyledi. Ciddiyim...
Doktor arkadaşımıza Allah rahmet eylesin. Bu ülkede 100'lerce hektar ormanı yakan insanların bile cezalandırılmadığı bir ülkede suç yapanın yanına kar kalıyor maalesef..!
Umarım suçlu kişinin suçu sabitlenir ve cezasını fazlasıyla çeker. Çeker de Doktor arkadaşımız rahat uyur...
evet..
Ömer'im Flowy'min üzerini toprakla örttük bu akşam..Elime küreği almak hiç gelmedi.. Babasının feryadını, eşinin ayakta duramayışını ve boş bakışlarını gordukçe içim parcalandı..
Arkadaşlar, her ne sebeple olursa olsun arkadaşlarınızı dostlarınızı kırmayın.. Allah kimseye dostlarının toprağını küreklemek, arkasından "keşke"demek zorunda bıraktırmasın..
İnanın birbirimizi kırdığımız şeyler o kadar basit ve boş ki "ölüm" ün yanında..
İnsan kaybettiği zaman kaybettiği şeyin değerini anlar. Ama artık çok gectir.
bir an sinirlendim, lafım hepsine değil zaten, cümlemi değiştirdim yukarda, haklısın desperadost.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Evet..
Ömer'im Flowy'min üzerini toprakla örttük bu akşam..Elime küreği almak hiç gelmedi.. Babasının feryadını, eşinin ayakta duramayışını ve boş bakışlarını gordukçe içim parcalandı..
Arkadaşlar, her ne sebeple olursa olsun arkadaşlarınızı dostlarınızı kırmayın.. Allah kimseye dostlarının toprağını küreklemek, arkasından "keşke" demek zorunda bıraktırmasın..
İnanın birbirimizi kırdığımız şeyler o kadar basit ve boş ki "ölüm" ün yanında..
İnsan kaybettiği zaman kaybettiği şeyin değerini anlar. Ama artık çok gectir.
Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com
Allah, geride kalanlara sabır versin...
biz gazeteciler,muhabirler sizlere haberi en doğru ve olduğu şekliyle ulaştırmaya çalışıyoruz.. bunun birisini suçlamakla bütün hataları birilerinin üzerine yıkmakla alakası yok inanın.. olayın sıcaklığında muhabirlerin en önemli kaynağı görgü tanıklarıdır. o insanlar ne söylerse odur önce bizim için doğru olan... sonra gelişir durum, işin aslı iyice ortaya çıkar. bende bir motorcuyum ama bize gelen bilgiler hep hızlı gittiği yönündeydi bende haberimi bu yönde yaptım.. insanları suçlamak çok kolay biraz daha anlayışlı olalım.. suçluyu yada suçsuzu aramak yerine kendimize bakıp kazalardan ders alalım ki yarın bu forumdan başka bir arkadaşın ölüm haberini içimiz sızlayarak okumayalım,yazmayalım,birilerinden duymayalım....
herkese iyi akşamlar...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
Allah Rahmet Eylesin. Lütfen hızımıza dikkat edelim, trafik çok çok tehlikeli.
Allah rahmet eylesin. Eş, akraba ve dostlarının başı sağolsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)