Allah (cc) rahmet eylesin.Hepimize yatağımızda huzurlu bir ölüm nasip etsin.
Allah (cc) rahmet eylesin.Hepimize yatağımızda huzurlu bir ölüm nasip etsin.
Kimseye cahil deme, dağ başındaki çobana bile. Hiç birşey bilmiyorsa, koyun gütmesini senden iyi biliyordur.
en az 100 kişiye mail attım görgü tanığı için ama umudum YOK... lütfen siz de yollayın..
sabah sabah atv'deki haberlerde kazayı verdiler.. neymiş motosiklet hız yapıyormuş, hem de emniyet şeridinde, önündeki arabaya (araba ne arıyorsa orda) çarpmış.. sonra resmen dalga geçtiler.. resmen aşırı hız ve motosiklet sevdası can aldı dediler.. sonra uzma'dan alıntı yaptılar.. kendisi motosikleti severdi, tavsiye ederdi diye... adamın yerde yatan cesedini zoomlayarak.. artık yorum yapmıyorum... allah'a havale ediyorum... zaten herşeyi havale ede ede yaşıyoruz ya
lütfen gönderin şu maili.. çamur at izi kalsın yapıyor bu medya... ölenlere bile
"Simdi onemli olan konu, bu kazayi goren bir gorgu sahidi bulmamiz. Bu konu COK COK onemli. Zira kazaya karisan aracin soforu "ben emniyet seridinde duruyordum motosiklet gelip bana arkadan carpti" demis.
Her ne kadar Zafer Yangindan aldigim bilgiye gore aracin sag on tarafi, Omer Uzma'nin motosikletinin de sol tarafi hasarli ise de adamin beyani bu, Omer ise maalesef kendini savunacak durumda degil. Olsaydi bile maalesef bu ulkenin kanunlarini biliyorsunuz.
Iste bu yuzden acil olarak 21.07.2007 saat 14:30 civarinda TEM otoyolundan 2ci kopruye giderken Sariyer, Besiktas cikisini kopru yonunde gecer gecmez olusan bu kazayi goren gorgu sahidine ihtiyacimiz var.
LUTFEN bu konuyu tum e-mail guruplarina (sadece motosiklet guruplarina degil) ve arkadas cevrenize yayip insaniyet namina yardim isteyeyim, binlerce kisiye ulasirsak muhakkak o saatte orada o kazayi gormus birine ulasabiliriz.
Omer'e bu kadar vefa borcumuz vardir degil mi?
Sevgiler,
Ugur Becerikliler
motosiklet.net
nick:desperadost"
başımız sağolsun ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum mekani cennet olsun.
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur,ne diyebiliriz ki daha dikkat etmek den başka..
98 Beygir.....
Sabah sabah içim sızlayarak okudum haberi.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
çok üzüldüm .Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum
Allah rahmet eylesin ama kaza gazetelerdeki gibi emniyet şeridinde gitmesinden kaynaklandı ise bile bile ölüme gitmiş. Yazık. İnsan hayatı bu kadar değersiz mi? Yenişafak'tan alıntı yaptım (http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/20...lik/17/g9.html), bir mesai arkadaşı.
Bu zevkin tarifi yok
Yardımcı Doç. Dr. Murat Contaş Demir, Radyodiognostik Anabilim Dalı'nda Tıbbi Görüntüleme Uzmanı. 35 yaşında. 4 yaşında bir oğlu var. Hızlı yaşamaktan yana, çünkü ona göre hayatta en değerli şey zaman ve 15 dakikalık yol 5 dakikada bitmeli. Kullandığı yarış motorunun değeri 24 milyar lira. Motor kazası atlatan Demir, "ölümden dönenlerden." TEM'de 220 km hızla giderken baston (direksiyon) hakimiyetini kaybettiği için asfaltta 35-40 metre sürüklenen Demir, "Beş gün hastanede tedavi gördüm. 1.5 ay da evde dinlendim. Ölümü göze almayan Racing'e binmez. Aşkın ve sevginin nasıl tarifi yoksa, bu zevkin de tarifi yok" diye konuşuyor.
Buyur burdan yak... İyi oldu bu vesileyle öğrenmiş olduk.
HakanDincer adlı üyeden alıntı
Md Hakan Dincer...............................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hepimizin başı sağolsun allah ailesine sabır versin..
İnşallah bu son olur..
bende yeni gazetede okudum ....allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.kallanlara allah sabır versin....ama gazetede kask kullanmadıgı yazıyordu.. çoook yazık oldu çoookkkk
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bu acı dolu haberlerin sonu gelemeyecekmi
Ömer kardeşimize Allahtan rahmet dilerim, Mekanı cennet olsun.
Geride kalana acılı eşi ve yavrularına da sabır......Allah onlara uzun ömür bahşeder inşallah.
hep aynı sözleri yazmaktan başka çaremiz yok malesef.
Umarım gerçekleri anlatabilecek görgü tanıkları çıkar ortaya.
o kavşakta kamera sistemi olması lazım.
kameraların kaydının kontrol edilmesi gerekir.
trafikte yok sayılmamızın sonuçları
ölen arkadaşımıza Allah tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
bende gazeteden okudum allahtan rahmet ailesine sabır ve metanet diliyorum çok üzüldüm..
Üzgünüm, allah rahmet eylesin. Eşi hastanede üçüncü çocuklarını doğurmuş.. habersiz.. allah geride bıraktıklarına uzun ve çok güzel ömürler versin. ne diyebilirim ki.. Dün Aşti yolundan eve geçecektim ama o kadar çok sıkıştırdılar ki.. hatta bir kamyon şöförü benimle o kadar iddialaştı ki mecburen sağ şeritin en sağından gitmek zorunda kaldım. derdi ne anlamadım ama.. Neyse insanların daha az hız yaptığı bir yola girip devam edeyim diyerek mecburen çiftlik tarafından eve gitmeyi uygun gördüm, armada yakınlarında ışıklarda duruyordum, bi baymak aracı geldi içinde iki dallama hasan. ışıklarda aralara sıkışıp en öne geçmeye çalışan mal değnekleri olur hani bilirsiniz.. önümde durdular.. artık bunaldığımdan kimseyle iddialaşmak derdine girmeyip onların uzaklaşmasını bekledim.. Ama bununla kalıyor işte.. Yok yani anlayış yok.. Adam (adam da denilmez ya..) yolda yürümeyi bilmezken geçiyor direksiyonun başına, bir önlem almalı ama nasıl.. plakayı almalı bir şekilde sonra uğraşmalı mı adamla.. peki ya sana kaza yaptırırsa yada öldürürse.. o zaman ne yapabilirsin ki? her zaman da birileri ile birlikte kullanamazsın ya bu aleti.. Beş kuruşluk adam milyonlarla değer biçilemeyecek adamın hayatına kastediyor, ölümüne sebep oluyor.. böyle olmayacak arkadaşlar.. gerekirse eylem yapalım, ama şu trafik cezalarının özellikle kazayle veya ölümle sonuçlananların ceza artırımlarını sağlayalım. Biri benim ölümüme mi sebep verdi? Ahmaklığının yada haysiyetsizliğinin cezasını çekmeli ömür boyu.. Ne yapalım anlamıyorum ki.. İlla vasiyet mi edelim beni öldürenin önce çocuklarını sonra eşini sonra da kendisini öldürün diye..
Bende bu sabah internette gördüm haberi, ne diyelim Allah rahmet eylesin...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Ailesine sabırlar dilerim.
Keşke emniyet şeridine girmeseymiş, keşke girdiği emniyet şeridinde hız yapmasaymış, keşke girdiği emniyet şeridine onun gibi bir başka aracın gireceğini düşünseymiş, keşke emniyet şeridine giren aracın şoförü sağ aynasına baksaymış, keşke benim 12-01-2007 tarihinde belirtiğim http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-el-ele-2.html linkinde bulunan bariyer ayakları konsunda hepimiz yoğunlaşıp toplumsal baskı yaratabilseydik. İnsanlar otoyol kenarlarına gürültü kırıcı istiyorlar ve koydurtuyorlar, biz bariyer ayaklarından kendimizi koruyacak bilince sahip değiliz. Bizim yapabileceğimiz sadece ve sadece KEŞKE demek!
Bariyerlerin aşağıdaki gibi olması gerekmektedir (alttaki fotoğraflarda ilk üçü istenmeyen ve yurdumuzda hemen her yerde olan klasik bariyerlerdir):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
allah gani gani rahmet eylesin..ölümün ardından konuşmak neden niçin aramak nafile ..gerçek olan ömer kardeşimiz hakkın rahmetine kavuştu..hiç olmazsa bundan sonra birşeyler yapalım..denizci muzaffer isyanında haklı..allah rahmet eylesin deyip geçiyoruz..aradan biraz zaman geçincede unutup gidiyoruz..nerede bu motosiklet federasyonu..nerede bu motosiklet distiribitörleri..nerede bu gruplar ...sürücüleri bilinçlendirmek için bir şeyler yapmanın zamanı geldide geçiyor..bizler bireyiz isyanımızla kalırız ama gruplar hiç olmazsa bizleri yönlendirsinler..broşür dağıtalım diyorlar tv filmi çekilsin diyorlar vs vs..sonuç koca bir hiç..lütfen organize olup birşeyler yapalım..hemde medyada ses getirecek eylemler olsun yapacağımız eylem..ben biliyorumki medyadan birçok arkadaş var bu sitede hiç olmazsa onlar sıkıştırsınlar çalıştıkları medya gruplarını..hergün sabah evden çıkarken hangimiz biliyoruz geri döneceğimizi..trafik dersen başka alem kasksız korumasız daha kötüsü ehliyetsiz bir sürü insan..direksiyon başına geçen her insan erkekliğini ispat etme yarışında ..akşam kahvede oturdumu arkadaşlarına anlatacağı geyik için materyal toplama peşinde..şunu şöyle sıkıştırdım..bunu böyle kovaladım..vs vs..araçların medeniyetin bizlere sunduğu bir nimet olduğunu.düşünemeyecek kadar zavallılar..hayattaki basiretsizliğinin acısını direksiyon başına geçtimi trafikten ve trafiktekilerden çıkarmaya çalışan aptallar..evet ölüm allah-ın emri ne ileri gider ne geri gelir ama en azından sebeb değişir belki..böyle acı ölümlerle karşılaşıp heder etmeyiz belkide kendimizi..inanın sıkıntıdan yazacak şey bulamıyorum çok kızgınım çok..allah cümlemize hayırlı ölümler nasip etsin..hepimizi görünür görünmez kazalardan korusun amin..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Allah rahmet eylesin... söyleyecek söz bulamıyorum.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)