gv250den gv650 ye trfi ettim
Reklamlar
-
selam arkadaşlar dün gv250 mi yavuz adlı 40 yaşlarında bir beyfendiye sattim.satılığa çıkarmamıştım ama arkadaş sağolsun kendi talip oldu motoru görüncede anlaştık.gözüm hiç arkada değil eminimki motora benden daha iyi bakacak..benmi naptım bugün çorlu hyosung bayi harun uçar beyin çok yakından tanıdığı 5500km de mavi bir gv650 aldım..motoru servise çektim herşeyini yenilemelerini ve yapılmış olan bakımını tekrar yapmalarını rica ettim..motorda sisi bar ve ön cam vardı ben ayrıca koruma demiri ve sisi barın arkasındaki metalden sipariş verdim..inşallah motorumu salı çarşamba günü alacağım.allah herkesi kazadan beladan korusun içisırada beni korusun hoşca kalın
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun abicim Kazasız belasız bol km'ler
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
oooo cemal abim hayırlı uğurlu olsun yaw...çok sevindim senin adına...kazasız belasız binersin inşallah...kısa zamanda resimde isteriz böyle kuru kuruya kutlama olmaz ama...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle
-
gv 650
hemde mavi
çapırlarla çok bi ilişkim yok ama en beyendiğim çapır diyebilirim
-
Güzeeeeel.....Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Eeee artık profilinizde ki motor bilgisini değiştirirsiniz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın...
-
Hayırlı olsun cemal abı gule gule binersn insallah Çok yakışıklı bi makıne benımde gozum var ama benı asar sımdılık hep gulerek ınersın ınsallah
-
hayırlı uğurlu olsun cemal bey,
güle güle kullanınız işallah tekeriniz düz bassın yollara.......çok iyi bir cruiser seçimi yapmışınız tebrik ederim TR de alınabilecek en gösterişli en çarpıcı modellerden biridir hyosung GV650
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
21 Temmuz 2007, 18:32
Abi hayırlı uğurlu olsun....
Allah kazadan beladan korusun... nazar değmesin
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
21 Temmuz 2007, 18:38
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Normal cruiserlara göre çok daha seri bir makina, sürüşlerinizde her zamankinden biraz daha fazla dikkatli olun bir süre
-
21 Temmuz 2007, 18:44
Cemal Abi,hayırlı olsun güle güle kullanın.Benim de çok beğendiğim bir model.Mavi rengi çok güzel yakışıyor bu motora.
-
21 Temmuz 2007, 19:03
hayırlı olsun dostum kazasız belesız kullanman dileğiyle
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
-
21 Temmuz 2007, 19:34
dishy adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun abicim
Kazasız belasız bol km'ler
çok teşekkür ederim kardeşim
Syriana adlı üyeden alıntı
oooo cemal abim hayırlı uğurlu olsun yaw...çok sevindim senin adına...kazasız belasız binersin inşallah...kısa zamanda resimde isteriz böyle kuru kuruya kutlama olmaz ama...
canım kardeşim bildiğin gibi teknolojik özürlüyümresim yüklemeyi daha beceremiyorum..ama ilk fırsatta yükleteceğim..iyi dileklerin için çok teşekkürler..kızıma iyi bak gözlerinden öperim
ELINT adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle
daha iyisi sizlere kısmet olur inşallah çok teşekkür ederim
GKN adlı üyeden alıntı
gv 650
hemde mavi
çapırlarla çok bi ilişkim yok ama en beyendiğim çapır diyebilirim
birde hayırlı olsun deseydin daha mutlu olurdum..
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Güzeeeeel.....Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Eeee artık profilinizde ki motor bilgisini değiştirirsiniz.
teşekkür ederim akranım..motor bilgisini değiştireceğim sağol
serbest81 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullanın...
sagol kardeşim daha iyisi sizlere kısmet olur inşallah
jeansatar adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun cemal bey,
güle güle kullanınız işallah tekeriniz düz bassın yollara.......çok iyi bir cruiser seçimi yapmışınız tebrik ederim TR de alınabilecek en gösterişli en çarpıcı modellerden biridir hyosung GV650
inşallah en kısa zamanda allah sanadanasip eder beraber dolaşırız.teşekkür edrim
ErTech adlı üyeden alıntı
Abi hayırlı uğurlu olsun....
Allah kazadan beladan korusun... nazar değmesin
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum....
çok teşekkür edrim kardeşim allah ellisinden sonra binmeyi kısmet etti sağolun
ttopchu adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Normal cruiserlara göre çok daha seri bir makina, sürüşlerinizde her zamankinden biraz daha fazla dikkatli olun bir süre
iyi dilekleriniz için çok teşekkür edrim..uyarınızı dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz..sağolun
TAMER adlı üyeden alıntı
Cemal Abi,hayırlı olsun güle güle kullanın.Benim de çok beğendiğim bir model.Mavi rengi çok güzel yakışıyor bu motora.
tamercim çok teşekkür ederim.senin koruma demirini kullanmak bir ay nasip oldu..sağol
badabat adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun dostum kazasız belesız kullanman dileğiyle
sağol kardeşim çok teşekkürler..allah gönlünüze göre versin..sevgilerimle
-
21 Temmuz 2007, 19:48
En beğendiğim chopper modeli, hayırlı olsun.
Resimde koyarsanız süper olur.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
21 Temmuz 2007, 19:50
Süper Moderatör (BBRR)
Cemal bey özel bir motorbenim gözümde gv650 .. pek chopper denemez gücüne ve hızına bakınca.. iyi günlerde kullanmanız dileği ile . Allah kazadan beladan korusun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
21 Temmuz 2007, 19:54
By Mükemmel adlı üyeden alıntı
En beğendiğim chopper modeli, hayırlı olsun.
Resimde koyarsanız süper olur.
sevgili mersinli kardeşim resim hususunda herzaman söylüyorum teknolojik özürlüyüm bu yaştan sonrada kafam almıyoriyi dileklerin için teşekkür ederim
-
21 Temmuz 2007, 19:57
Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Yalnız başlığı yanlış yere açmışsınız.Başlığı moto sohbet ten olması gerektiği yere - taziye tebrik ve kutlamalar bölümüne taşıdım.
-
21 Temmuz 2007, 19:57
BBRR adlı üyeden alıntı
Cemal bey özel bir motorbenim gözümde gv650 .. pek chopper denemez gücüne ve hızına bakınca.. iyi günlerde kullanmanız dileği ile . Allah kazadan beladan korusun
barışbey iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.ilk defa 250cc üstüne çıktım..satılık ilanı olmamasına rağmen arkadaş talip olunca tahrik oldum desem yalan olmaz zira çıktığından beri almak istediğim tek modeldi..herşey için çok teşekkür ederim.ileride sizden ricam msnde göndereceğim resimleri sizin topige eklerseniz sevinirim..herzaman dediğim gibi malesef teknolojik özrüm var beceremiyorum..sevgilerimle
-
21 Temmuz 2007, 20:00
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Fotoğraflarını da bekliyoruz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)