Abicim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermeden nice güzel günlerde kullanasın.
Abicim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermeden nice güzel günlerde kullanasın.
hayırlı uğurlu olsun abi... kazasız belasız kullanırsın inşallah..darısı bize
KIRMIZI BOĞA..
hayırlı olsun kazasız belasız bol kmler
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
belki yanılıyorumdur ama touring havasında çok güzel bi cruiser. testlerden edindiğim kanaate göre gücü de fazlasıyla yerinde. güzel bi seçim hayırlı uğurlu olsun.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
sevgili
moderatörüm taziye ve kutlamaların aynı yerde açılması beni rahatsız ettiği için özellikle açmıştım ama madem yanlış kusura bakmayın..bir insanımızı kaybettiğimizde acı ile yazıyoruz yeni bir motor aldığımızda sevincimizi paylaşıyoruz.ne biliyim bana ters geliyor..iyi dilekleriniz için teşekkürler..sağolun
yılmaz kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim..
resim koymayı öğrenir öğrenmez koyacağım..yalnız abim konyada görevli olduğu için inşallah yaz sonu konyaya ziyaretine geleceğim..geldiğimde kendisini görürsün inşallah
iyi dileklerin için çok teşekkürler..allah kalbinize göre versin sağolun
çok teşekkür edrim abal..allah daha güzelini sana kısmet eder inşallah..sağol
sağolasın kardeşim.inşallah en kısa zamanda sevdiğin motora kavuşursun..selamlar
yanılmıyorsun doğru biliyorsun...iyi dileklerin için teşekkürler
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Hayırlı olsun abi yeni motorun.Değiştirip bunu alacağın içime doğmuştu seninle yüzyüze tanışmamış olsam da
Satılık Asya125t-Spidi mont
hayırlı olsun...
kazasız belasız kullanman dileğiyle...
bi nazar boncuğu tak resimleri bekliyoruz
Güzel motosiklet..... Güle güle binin......Ama resim de isteriz.....
Ah bide şu marka fanatikleri olmasa..... Nerdeyse hyodan soğuyacağım.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayirli olsun abi, kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Cemal Bey (Cemal Abi) sizin adınıza çok çok sevindim. Çok güzel bir motosiklete sahip olmuşsunuz, (Hyosung'un en güzel modeli bence. Birde göstergeleri analog olsaydı) umarım kazasız belasız, güzel günlerde sürersiniz. tekrardan hayırlı olması dileğiyle
sevgilerle...
Cemal bey öncelikle hayırlı olsun.
Benim ricam gv 250 yi kaç model iken kaç km de kaç ytl den verdiniz ve aynı şekil gv 650 yi hangi şartlarda aldınız? Mahsuru yoksa bilgilenmek adına rica edebilirmiyim?
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Cemal Bey,
yeni gördüm bu başlığı. Sizin adınıza çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun ! Allah (CC) kaza bela vermesin !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Hayırlı ugurlu olsun güzel abicim Allah kazadan beladan saklasın insallah.
Allah güle güle binmek nasip etsin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ısrarla sizin mesajınızı bekliyordum..acaba levent beyi bilmeden kırdıkmıda mesaj çekmedi diyede içten içe üzülüyordum..şimdi rahatladım..çok teşekkür ederim
rehber siz olunca kolay kolay yanılmayız herhalde barış beyde sağolsun mesaj çekmiş levent bey çeteyi topladı diye ..gözlerinizden öperim allah-a emanet olun
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Hayırlı olsun, güle güle kullan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)