arkadaşım sen beni yanlış anladın sanırım.. motosiklet almadan önce güvenlik ekipmanlarını sağlam olanlarından almanın gerekliliğini vurgulamak istedim. Allah korusun daha kötü bir kaza olduğunda çin malı kask seni korumayacaktır......
arkadaşım sen beni yanlış anladın sanırım.. motosiklet almadan önce güvenlik ekipmanlarını sağlam olanlarından almanın gerekliliğini vurgulamak istedim. Allah korusun daha kötü bir kaza olduğunda çin malı kask seni korumayacaktır......
sağlam olan kaskı takmayı alışkanlık haline getirmek daha faydalı.. ilk mesajımda da bunu vurgulamıştım zaten...
sağlam kask iyidir ama fiyatlarından haberin vardır umarım.ne insanlar var motosikletine benzin alacak parası yok.adamın altında 1000ytl lik motor var.
tutupta 400euro luk kaskmı kullanacak bu insanlar.olayı ekonomik yöndende
düşünmeli bence.ortalama 90-100 ytl lik bi kask güzel iş görür.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
kask gerçekten çok faydalı birşey....
hey kasksız motora binen koca kafalılar bu başlık size
gecmis olsun!
kol bacak kirildiginda geri dönüsümü oluyor %90 ama kafa kirildimi geri dönüsümü yok.yinede allah korumus.
Nasıl namüsait biryer.
Üstünemi düştün yoksa
Allah tekrarını esirgesin cümlemizden insallah.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bence gidip dr a bir gorun. Önemli birşey olmasın. Allah şifa versin üstadım.
Tekrarını nasip etmesin insallah.
Allah korumus.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
O kaskı çöpe at arkadaşım artık onun işi bitti,yere çarptımı bidaha o kask kullanılmaz aklında bulunsun yeni birtane al sakın kullanma geçmiş olsun.
saol hocam.kaskı kontrol ettim hiç bişey yok.zaten o kaskı arada bir kullanıyorum.o yolcu kaskı aslında.kendi kulladığım kask ondan daha sağlam.
ikisinide kullanıyorum ama.insan sıkılıyo bazen hep aynı kasktan.
genelde soldakini kullanırım.kaza yaptığımda sağdaki vardı kafamda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)