Herkesın regaib kandılı mubarek olsun nice nice kandiilere insallah 2 tekerle ve birlikte
Herkesın regaib kandılı mubarek olsun nice nice kandiilere insallah 2 tekerle ve birlikte
tüm islam aleminin kandili mübarek olsun
tüm insanlığın kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun, dünya ve ahirete mutluluk getirsin; inşallah.tüm geceyi ibadetle geçirebilmek dileğiyle,
Tüm insanlık aleminin kandili mubarek olsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kandilimiz mübarek olsun. Allah (c.c) bu gecede yaşadığımız hayatı sorgulamayı ve anlamayı hepimize nasip etin.
ne acıdır ki bugün sabah öğreniyorum bu gece kandil olduğunu. dünyaya daldık iyice.
vefat etmiş kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyelim.
regaip kandiliniz mubarek olsun.nice kandillere ulaşmak dileğiyle.
herkesin kandili mübarek olsun.....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
selam arkadaşlar aranıza bugün katılmış bulunuyorum adım oğuz ve hepinizin regaip kandilini kutluyorum.
Mübarek 3 ayların ilk kandil gecesi olan regaip kandili hepimize hayırlı olsun ..Yüce rabbim sağlık sıhatle ramazana çıkarsın işallah
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sagolun arkadaslar bu kanuyu actiniz icin ben de tümislam aleminin kandilini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim birbirimize dua edelim bu mübarak gecede (iansallah allahtagla bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul eder)
tüm müslüman aleminin bu mübarek kandil gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim nice kandillere beraber girmek dileğiyle
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
bende hepinizin mübarek regaip kandilinizi kutlarım bu gece edebildiğinizce dua edin tamam mı ?
güzel bakan , güzel görür.
Rabbimiz bu mübarek gecelerin hatırına bizleri kazalardan belalardan korusun inşAllah, dualarımızda hayatını kaybeden kardeşlerimizi unutmayalım, nice hayırlı sağlılı bereketli kandillere...
Tüm iki teker sevdalılarının ve İslâm Aleminin Regaip Kandili mübarek olsun.
Teşekkür ederim. Sizlerin de kandili mübarek olsun. Ramazan ayını da çok severim zaten. Aileler, dostlar, yemekler... Mükemmel birşey. 2 ayımız kaldı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Yüzünüzde Nur, Aklinizda Ilim, Kalbinizde Allah, Dilinizde "la Ilahe Illallah" Gönlünüzde "resulullah" Eksik Olmasin.kandiliniz Mübarek Olsun.
bugün ellerinizi semaya gönlünüzü Mevlaya açın, bugün günahlardan olabildiğince kaçın, bugün en gizli incilerinizi onun için saçın çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun.
[COLOR="Blue"][I]HAYAT [COLOR="Red"]SATRANÇ[/COLOR] OYUNUNA [COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]BENZER[/COLOR][/COLOR] BİR [COLOR="Lime"]ÇOK[/COLOR] KEZ [COLOR="DarkOrchid"][B]ŞAH[/B] [/COLOR]DERSİN [COLOR="Orange"]BİR[/COLOR] KEZ [COLOR="Black"][B]MAT[/B][/COLOR] EDERSİN.[/I][/COLOR]
Şu beş gecede dualar geri çevrilmez. Regaip gecesi, berat gecesi, kadir gecesi,cuma gecesi, Kurban bayramı gecesi.( peygamber efendimiz Hz. Muhammet s.a.v)
Duaların kabul olduğu bu mübarek gecede, regaip kandilinin tüm müslüman alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)