geçmiş olsun arkadaşım walla aynı şey benim başıma gelse çok pis dalardım ben ona orda
geçmiş olsun arkadaşım walla aynı şey benim başıma gelse çok pis dalardım ben ona orda
geçmiş olsun allah korumuş
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
cok gecmis olsun bunada sükür Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun.
Ya çağıracaksın traik polisini arkadas vurmaktan bir dünya ceza yiyecek 8de 8 suçlu çünkü karşı tarafın sigortası da hastane masrafları dahil herşeyi karşılayacak...
AKIN FİDAN
Böyle birşey inş bi daha başına gelmez ama olur da gelirse aklında bulunsun.Nasıl trafik polisi gelmeden otomobillerin yerlerinden oynatmak yasaksa aynı kural motosiklet için de geçerli.Kesinlikle yerde yatan motosikleti kimsenin kaldırmasına müsaade etme....Bırak yatsın yerde.Trafik polisi gelsin tutanağı tutsun sora sigortadan bütün masraflarını al kafan ağrımasın.Hatta masrafları üstlense bile yine de çağır ki trafiği motosikletlilere nasıl davranması gerektiğini cezayı yedikten sora daha iyi anlasın... Allah kimsenin başına kaza bela vermez umarım...
AKIN FİDAN
geçmiş olsun,sıkışık trafikte en korktuğum şeylerden biri
inş. başımıza gelmez böyle birşey
Çok geçmiş olsun. Daha kötüsü de olabilir di. Allah korumuş.
çoooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun dostum sana ve arkandaki artcına ne karizma kalmış ne motor ammaaa allah beterinden saklasın bu ilk ve son kazan olur inşallah.....o arkadan carpan herife de diyecek lafım............... siz anladınız onu..
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Gecmıs olsun ya valla cok ucuz atlatmıssın bıde arkanda can tasıyormussun onuda Allah korumus.Bence cızıklerı bıle degısıtır o adama degıstırsın.Hıc kıvırmasın motor eskısı gıbı olsun.Tekrar gecmıs olsun.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Yahu kaç kez söyleyeceğim ben size; ışıklarda şeridi ortalayıp durmayın, kenarlara doğru yanaşıp durun diye???
Nee? Hiç mi söylememişim? Pardon ya, siteleri karıştırmışım... En iyisi ben biraz daha fazla takılayım bu siteye.
Şunca yıllık üyeyim, attığım mesaj sayısına bakın... Yuh ulan bana...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
teşekürler arkadaşlar.gerçekten ucuz atlattık Allah kimsenin başına vermesin.biranda kendinizi yerde buluyosunuz vallahi
iyi güzel diyosunda suç bendemi sence???sonuçta beni görmüyosa kırmızı ışığıdamı görmüyor??? sonuçta ben bir araçsam,(ruhsatımda var) yol hakkımda vardır.nerden bilebilirdim öküzün tekinin arkadan vuracağını
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
bu kavata bir kafa atmadın mı
manyak burası teksas mı araba ile motor kovalıyor.ya sana birsey olsaydı yada kızcagıza.vallaha senden çok sinirlendim.Banao adamı bulsan kesin indirirdim yere.Trafikte bu yüzden 4 defa şöför dövdüm. Hiç birindede pişman olmadım.Böyle adamlara dersini vermek lazım :geçmiş olsun (vallaha sinirim bozuldu yavvvvvvv)
Umarım trafik polisine hasar tespit raporu tutturmuşsundur ve alkol muayenesini yaptırmışsındır.. Aksi taktirde ehliyet,ruhsat ve trafik sigorta poliçesi fotokopilerini de almadıysan masrafı alman çok zor! Geçmiş olsun.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
dostum çok büyük geçmiş olsun malesef memleketimiz öküz dolu ama onları idare edecek çoban yok napalım onlarıda aramıza katıcaz artık ben dedim sana son piknikte ormanları yakma diye bak yaktın ormanları hayvanlar şehire indi işte
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
geçmiş olsunarabanın sürücüsünü kaçırmadığın iyi olmuş.
benim eski motorada ışıkta beklerken hafif çamurluğa dokundurdu araba.
yere bile düşmedim ve motordada bişey yoktu.hemen yaygaraya başladım ama.
yok polis çağıracamda yok efendim motoru servise bi gösterecemde derken
sürücü bana daha fazla tahamül edemedi ve 50 ytl koparmıştım heriften.
böylelerine müstahak kardeşim.neyse tekrar geçmiş olsun...
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)