ATV'den düşen turist çocuk öldü
Reklamlar
-
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, ailesiyle tatil yapan Polonyalı turist 8 yaşındaki Michal Daniel Bitel, annesinin aşırı hızla kullandığı ATV'den düşerek öldü.
Manavgat'ta ailesiyle birlikte tatilini geçiren Polonyalı kadın turist Justyna Bitel, 8 yaşındaki oğlu Michal Daniel'i de yanına alarak ilçeye 10 kilometre uzaktaki Oymapınar Barajı'na yakın Dikmen Köyü Çayiçi mevkiindeki ormanlık alanda safariye çıktı. ATV diye adlandırılan dört tekerlekli motora, arkasına oğlunu da alarak binen Polonyalı anne, aşırı hız nedeniyle aracı devirdi. Devrilen aracın altında kalan küçük çocuk ağır yaralandı. Manavgat Özel Sevgi Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kendi çocuğunun ölümüne yol açan anne ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Justyna Bitel, gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, küçük turistin cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kaynak: Hürriyet
Reklamlar
-
İnsanın Yedek Parçası yok Lütfen Dikkatli olalımm
-
allah rahmet eylesn ............
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
vay canına
ölümün nerde nasıl yakalıyacağı belli deil...
-
yazık olmuş.ama bilinçsizlik yüzünden ölmüş..egitim şart.........
-
allah rahmet eylesin olacağa çare yok
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Ben de hep o devrilme olayından korktum.... Yoksa şimdi atv binicisiydim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
dengesi o kadar bozuk değil yola göre hızı ayarladığınız sürece. bir süre sonra zaten viraj dönerken yavaş girip gaz verince güzel oluyor.
o kadar korkulacak icatlar değil
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
19 Temmuz 2007, 21:35
Bozukluğundan diil...Biz fazla akrobasi yapıp deviririz....O açıdan....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
22 Temmuz 2007, 19:08
Turistlere biliçsizce rant için kiralanan makineler bir bir can alıyor. Çok kontrolsüz çok.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
25 Temmuz 2007, 19:45
Boğulup ölenler çok da bu gibisi çok üzücü...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
07 Ağustos 2007, 15:14
Eh bu da yurdum insanı vakası. Yabancı da olsa burada Türkler gibi davranmış. Yazık..ATV de 2 kişi+kros+artçı 8 yaşında=........
-
09 Ağustos 2007, 04:46
Talihsiz bir kaza daha. yukarida da bir arkadasin dedigi gibi 8 yasindaki cocuk en fazla uzerine oturtulur geri indirilir. Alip arkada artci gezdirmek olacak is mi?
-
09 Ağustos 2007, 17:04
Allah Rahmet Eylesinnn.. Motor Kazaları araba kazaları gibi değil Çok dıkkat edılmesı lazımmmm....
-
25 Ağustos 2007, 18:32
allah rahmet eylesn ne dıyelım
-
25 Ağustos 2007, 18:56
türkiyenin havasındamı var suyundamı var anlamadım burada milletin aklı uçuyor ülkesinde olsa o çocuğu birisi arkasında görse çocuğu elinden alır yuvaya verirler sorumsuzluktan
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)