Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Kaza

REKLAM ALANI
    atakan5255 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF_ 150 istanbul
    öncelikle herkese slm.Arkadaşlar dün saat 16 30 civarı otobandan beykoza giderken bir bayan sürücünün yandan çarpması sonucu bariyerlere sürüklenerek düştüm allahtan tam korumalı olduğum icin herhangi bir yerime bir şey olmadı fakat motorum hasar gördü bayan ne yaptığını sorduğumda ümraniye üsküdar kavşağını kaçırdığı için birden sağa girmiş bekleyin polis gelsin dedim o arada bastı gaza gitti ya arkadaşlar insan hayatı bu kadar ucuzmu anlamadım 155 i aradım biz bir şey yapamayız trafik mahkemesine gidin dedi trafik mahkemesine gittim onlarda 300 lira para yatırmamı ama bir sonuç almamın zor olduğunu söylediler gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun falan dediler yani şunu anladım yapanın yanına kar kalıyor allah hepimizi böle angutlardan korusun şimdi plakayı kendim araştırıyorum belki yanlış ama cezasını kendim vermek istiyorum ..........herkese kazasız sağlılı günler dilerim plk 34esd23 beyaz wolsvagen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    geçmiş olsun arkadaşım , trafikte bayanlara çok dikkat etmek gerekiyor (iyi kullananlarda var tabii ki) , ben araba kullanırken bile çok yaklaşmamaya dikkat ediyorum.

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Peşini bırakma arkadaşım komedi bizim ülkemiz araba bana çarpacak polis bişey yapamayız diyecek..

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Bayan erkek diye ayırmayın yaww ama Bi bayanın böyle bir hödüklük yapmasını ayırabilirsiniz:S
    atakan5255 Çok geçmiş olsun İŞllh cezasını çeker o vatandaş

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Çok geçmiş olsun.....

Allah korumuş ;fakat savcılığa bildirseniz mutlak bir sonuç alabileceğinizi sanıyorum...

Bunları duydukça kanım donuyor resmen!
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    bu bayan sürücülerden ehliyetleri topluyacaksın
    trafiğe çıkmalarına izin vermiceksin kardeş ben bunu bilir bunu söylerim
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    geçmiş olsun arkdaşım ucuz atlatmışsın...saygısız bayanında kesin bi eksiği vardı yada korktu kaçtı...bu da sana acı bi tecrübe olmuş...

bence bu konuda direk savcılığa suç duyurusunda bulun adam öldürmeye kastekmekten...hatta olayı anlatırkende biraz abart...şöyle birkaç mahkeme gelsin gitsinde malum şahıs birdaha böyle birşey yapmaya korksun...umarım lehine sonuçlanır...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Çok geçmiş olsun, maalesef her an tehdit altındayız...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    geçmiş olsun
    malesef aramızda bu türlerdende yaşıyor
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pardon yanlıs yazmısım özür dilerim.
    Gecmiş olsun kardesim insallah tekrarı yasanmaz.
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    geçmiş olsun :(...................
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    geçmiş olsun dostum takma kafana can sağlığı olsun
    savcılığa suç duyurusunda bulun karakoldan çağırdıklarında aklı başına gelsin biraz
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben derimki o kadını buldugunda inmedik cam bırakma.(kimse kınamasın çünkü gerçekten bıktım canımızı malımızı tehlikeye sokmalarından)

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben derimki o kadını buldugunda inmedik cam bırakma.(kimse kınamasın çünkü gerçekten bıktım canımızı malımızı tehlikeye sokmalarından)
    ben buna bir de delinmedik lastik, yırtılmadık döşeme kısmınıda eklemek istiyorum
    hatta ve hatta en son çürümüş yumurta kapsülleri verdır şaka dükkanlarında
    içeriye ondan da 2-3 tane dök
    o arabayı bir daha kullanır o
    valla beni de hiç kınamayın, biz kendimiz bir şeyler yapmazsak kimsenin umrunda değil bizim canımız.benim canıma kast edene de istediğimi yaparım(başkası sesimizi duymuyorsa hakkımız artık, unutmayın hak verilmez alınır)
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

atakan5255 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF_ 150 istanbul
    arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize teşekkür ederim valla sabaha kadar uyuyamadım araştırıyorum sanırım vergi dairesinde kaydı vardır bi şekilde ulaşabilirsem arbamda bezbol sopası var inanın çok kızgınım beni belkide kınayanlar olacak ama insanın başına gelince daha iyi anlıyor bende sizin gibi düşünüyorum o arabada kırılmadık cam bırakmıcam sonuçta benim de evde bekleyenim var yaptığı insanlığa sığmazzz kaçarken bana yaptığı o el kol hareketlerini unutamıyorum

Motosikleti
    YAMAHA FZ6-N
    abicim 2 litre hidrolik yağı alacaksın arabasını sıvayacaksın lastikleri de keseceksin bak ne oluyor o zaman Allah belasını verisn yediği lokma boğazından geçmesin terbiyesizin

geçmiş olsun arkadaşım

benimde her zaman kullandığım yol.

bazen yola girdiğime pişman oluyorum

her zaman dikkat lazım ...

ama hakkını ara polis bişey yapmıyorsa sen ara
    hak yerini bulsun

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    arkadaşlar herşeyden önce beddua etmesek iyi olur bence. arkadaşım geçmiş olsun sana. sana bişey olmaması tek tesellin olsen bence. canına zarar gelmediğine dua et.
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun arkadaşım. anlattığın durum ağlanacak halimize güleriz derler ya aynen öyle. ne diyeyim Allah biraz akıl fikir birazda vicdan versin diyorum kaçan arkadaşa. sana hiçbirşey olmaması sevindirici. bende bayan olmama rağmen trafikteki kötü araç kullanan bayan sürücülere ve kötü araç kullandıkları halde ellerini kollarını sallayarak hala trafikte dolaşıyor olmalarına sinir oluyorum.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Geçmiş olsun..................
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)