Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun
Allah ailesine sabirlar versin
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun
Allah ailesine sabirlar versin
Allah rahmet eylesin.
kalanların bası sagolsun.
Üzücü bir haber be ben bu turlu haberleri okudukca da motosikletten sogumaya baslıyorum artık...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Ali abimiz öldü ama hatıraları kaldı...
4 gün oldu öleli ama kimse eskisi gibi olamadı sitemizin üyesi değildi belki ama motorcuydu. yerınde duramaz herkesın ısıne kosardı..
sımdı ıse Ali abımızın yaşadıgı yer İznik in bi kasabası kazayı yaptıgı yer yada
herkes burda kahvede yolda Ali abının kazası anlatılıyor... Ali keske yapmasaydı cok hızlıydı anlayan anlamayan konusuyor. ve buyuk motoru olan abılerım kazada berı motora bındıklerını gormedım cunku ılk defa boyle bı olay buyuk ve ölümlü bi kaza oluyordu cok kafam karısık oyle bı ıcımden gecenı yazayım dedım... arkadaslar ben serkan abımıze yanı traktoru surene yıgenı Alı abımıze dayısı demıstım ama kan bağı olarak akrabalık uzak öz dayı değil fakat öz dayıdan daha yakındılar...
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bi can daha verdik.Başımız sağolsun.Allah ailesine sabır versin.O'nun ömrü çocuklarında can bulsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Bizim haberlerde de daima motorcular "fazla hızlı" olurlar.
Diğer araba daima suçsuzdur.
Yollar mükemmeldir, %100 "sürücü hatası" olur hep.
Sabah saatleri diyor, acaba gün ışıgı var mıydı, yoksa yine "karanlıktaki traktör" bir can daha mı aldı?
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
allah rahmet eylesin... ailesine sabır versin... mekanı cennet olsun....
evli ve de çocuklu arkadaşlar, uslu olun, ocağınızı yakmayın, lütfen herkesten dikkatli olun, limitlerinizi zorlamayın... hatta kızacaksınız ama bence racing tipi motor kullanmayın... o motorlar hız için çünkü...
Allah rahmet eylesin :(:(
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah rahmet eylesin aylesinede sabır ne diyim ya arkadaşlar bu kazalar birden çualmaya başladı lütfen dikatlı sürelim
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Çok üzüldüm çok. Ama ateş düştüğü yeri yakar. Ailesine ve sevenlerine allah sabır versin.
allah rahmet eylesin
geride kalan çoluğuna çocuğuna eşine anne babasına sabırlar dilerim
çok üzücü bi olay gene bir ss ve gene ölümlü bir kaza haberi
bunun sonu gelmicek sanırım lütfen bu yazılanları okuyan ss sürücüsü arkadaşlar lütfen önce kendiniz sora geride bırakıcaklarınızı düşünün
lütfen gerekmedikçe sürat yapmayın kendinizide bizleride üzüntüye boğmayın
herkese kazasız sürüşler dilerim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hocam bende aynı kasabada yasıyo sayılırım... traktordekı Rahmetli Ali abımızın hem akrabası hem cocukluk arkadasının kardesı... sucu yok gozaltı olayı fılan yalan adam hayata kusmus durumda bence gecelerı gozune uyku gırmıyordur.
soyledıgı olay benı gorunce kaya kaya gelıyordu.. ve vurdu beynı parcalanmıs vurdugu gıbı kalbı atıyomus sadece kı yolda hastaneye kaldırılırken olmus.
traktor surucusunun abısının kucagında yada merhumun cocukluk arkadassının kucagında olmus. traktorun sucu yok. ıkısıde motorcu ıkısıde cok yakınlar anlıık bı olay oluyo. Ali abım tarlaya bı artcı bırakıyo artcısı benı toprak yoldan gotur dıyo ama alı abımız motorunu tozlamak ıstemıyo belkı o yola gırse 2 dk oyalansa serkan abım traktor surucusu yanı o vırajı donmus olucak ve kaza olmıcaktı
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
allah rahmet eylesin.yakınlarına bassaglıgı dılıyorum.
ondan geldik ona döneceğiz ALLAH rahmet eylesin
kalanlara da sabırlar versin
amin...
allah rahmet eylesin nur icinde yatsın
Ölen dostumuza Allahtan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...
ah be ali abi....ah be alimam ali... ne desek boş artık sana hani kazadan 2 akşam önce demişsin ya ölümüm bunun üzerinde olsun diye bak işte istediğin oldu.nur içinde yat ali abi mekanın cennet toprağın bol olsun...
ölüm sana hiç yakışmadı alimam ali....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)