Allh rahmet eylesin ya. Yigeninin durumunu çok iyi anlıyorum onada destek olunmalı
Allh rahmet eylesin ya. Yigeninin durumunu çok iyi anlıyorum onada destek olunmalı
allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır nasip etsin.
motosiklet hata yapmaz ...
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun inşallah..
KIRMIZI BOĞA..
Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun.. tum aılesının bası sagolsun...
Dayı yeğenin kullandığı traktörle çarpışmış ha
Çok acı bir olay, Allah rahmet eylesin
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Mekanı cennet olsun
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
yakınlarına başsağlığı, ve kendisine Allah'tan rahmet dilerim, hepimizin başı sağolsun, bu gazetelere gıcık oluyorum oyle bi anlatıyorlarki haberi evdekiler bana gösteriyo bak bak görüyomusun motoru diye ... :(
Allah rahmet eylesin,acılı ailesine bol sabır versin
zor be abi...zor bu hayat...bazen anlamsızlaşır anlamazsın çözemezsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
zor cok zor bir durum.. ALLAH yakinlarina sabir versin, merhuma da rahmet eylesin..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
allah rahmet eylesin...
geride kalanlara sabır....
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
tüm motosiklet sever dostların başısağolsun
Allah rahmet eylesin,yakınlarınına ve camiamıza başsağlığı diliyorum.Yine SS kazası
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
harbiden zor bi durum.ne desek boş.hiç bişey geri gelmeyecek.hepimizin başı sagolsun.allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, bütün yakınlarına allah sabır versin, geride kalanlardan en kötğ durumda olan yeğenininde en kısa zamanda yaşadığı suçluluk duygusunu atlatmasını diliyorum.
May The Force Be With You
allah rahmet eylesin.üzüldüm.dünde bir arkadaşım kaza yaptı.durumu kötü değil ama insan çok üzülüyo haliyle.şükür ki hafif yaralandı.biraz daha dikkat.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
tüm motor camiasının ve ailesinin başı sağ olsun.arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat.
Allah rahmet eylesin.
Çok zor bir durum çok üzüldüm!
Allah geride kalanlara sabır versin.
allah mekanını cennet etsin,geride kalanlara sabır versin,tüm dostlarımızın başı sag olsun.
98 Beygir.....
Allah rahmet eylesin sevenlerinin başı sağolsun...bakmakla yükümlü olduğu çoluğu çocuğu olanlar yeni evlenenler ve kariyer sahibi kişiler lütfen ss lerden uzak dursun....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)