güle güle kullan üstünde paralansın
eskiler böyle derdi yeni bir giysi aldığımızda
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hayırlı olsun.darısı başıma ama çok pahalı daha ucuz bişeyler lazım bana
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
güzel mont.. banada lazım bitane ama bu kadarına gücüm yetmez.. güle güle kullan
KIRMIZI BOĞA..
hayırlı olsun arkaş güle güle kullan dört mevsimlik herhalde bu kadar pahalı olduğuna göre
Bende motor aldın sandım yahu Hayırlı uğurlu olsun.. Amma çok pahalıymış....
Konu yanlış yerde, "Taziye-tebrik-kutlamalar" da olacak...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
gule gule kullan dostum.ya arklar gyzem 21. soru cvbını arıyorum tılk oldum varmı bılen konumuz degıl ama ıdare edın?
çok para vermişsin ama can sonuçta...
Hayırlı uğurlu olsun,üstünüzde eskisin
Konuyu moto sohbet ten olması gereken yere,yani taziye tebrik ve kutlamalar bölümüne taşıdım.Bir daha ki sefere dikkatli olursanız sevinirim.
maşallah neyi varmışta o montun 600'lira ediyomuş onu anlamadım...bu konuda biraz detaylı bilgi verebilirmisin dostum...alpinestars montları bile 400 ytl civarı iken...
bu arada nede olsa almışsın hayırlı olsun...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bir daha olmaz sitede fazla konu açmadığımdan bazen böyle durumlar oluyor tabi
4 mevsimlik mont bunun dışında fazlası yok eksiği var sırt korumalığı yok ama diznynı ve renkleri motoruma uygun olduğu için tercih ettim
[QUOTE=dishy;732544]Bende motor aldın sandım yahu Hayırlı uğurlu olsun.. Amma çok pahalıymış....
motor var yav ama ileride 600 rr olacak inşallah
az biraz zengin gördüm sizi
şaka bir yana güle güle kullanın
hayırlı olsun güle güle kullan dostum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Tekstil bir mont için aşırı pahalı... Güle güle kullan diyeyim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hayırlı olsun allh olmayanada versin( Örnek ben)
HaYıRLı UĞurLu olsun Bi tane daha alırsın inşşşşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
rüzgar önleme haricinde işine yaramamasını dilerim güle güle kullan.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bende motosiklet aldın sanmıştım hayırlı olsun yinede
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)