Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

2. kazam daha 1 hafta olmadı beah

REKLAM ALANI
    talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Vitesli motor kullanan kişilerin scooter kullanırken düştüğü hataya düşüp, düşmüssün.Geçmiş olsun.Umarım bu son olur
    Satılık Asya125t-Spidi mont

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    vallaha ben scooterda yatırıyorumm gtr de yatırıyorummm ikisindede sorun olmadı daha lastik parlatıcı sürdüğüm hafta hariç bi kaç kere beni korkutmuştu

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    geçmiş olsun ..
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

geçmiş olsun kardeş

donald duck un köşe yazılarını okumanı şiddetle tavsiye ederim

bilipte yanlış yaptığım birçok şeyi onun yazılarını okuduktan sonra düzelttim

motorumu çok seviyorum inan bana sende aynı şeyleri düşüneceksin ...

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    geçmiş olsun, dikkat lütfen
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    geçmiş olsun. ben de ehliyeti alırken eğitimde hep vitesli kullanarak direksiyon sınavında asrın hatasını yaptığımı görmüştüm neredeyse düşüyordum. ikisi arasında bayağı fark var tekerlek çapı vites tipleri falan dikkatli olmak gerekiyor.
    sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Scooter yatmaz diye bisey yok arkadaslar yatar bende yatırıyorum ama hıssederek yanı bu sızın lastıklerınızın hangı asfalt kalıtesınde hangı egımde ne kadar yatabılecegını hıssedemenızle alakalı ıyı asfalt analızı ıyı lastık ve sızın kabıleyetınız olcusunde her scooter yatar arnde yatıyo vırajda fakat orta sehpa surttugu ıcın ben tedırgın oluyorum bıraz alcak yapmıslar :( Bence aradakı tek fark scooterları dıger motosıkletler gıbı ıkı bacagınızın arasına alamadıgınız ıcın kontrolu daha zor yanı bı kaymaya baslarsa artık kacıs yok gıbı onun ıcınde zaten kaydıgını gec hıssedıyorsunuz bende hoslanmıyorum scooterdan ama :S Şöyleee koca lastıklı ona hakım olabılecegım bı enduro olsa fena olmaz hanı ama motor zevkınden mahrum kalmamak adına ımkanlar dahılında bınıyoruz Acizane dusuncelerım bunlar herkese kolay gelsin

Motosikleti
    speed 150 naked
    hepiniz sağolun arkadaşlar 1 hafta öncede kendi vitesli motorumla yan yatarak sürüklenmiştim ne oluyor bana anlamadım valla nazar değiyor galiba...
    ::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    eradnan arkadaşım,
    bendeniz de artıkın kronik bir scooter sürücüsüyüm. Virajlarda düşmüyorum, neden? aşırı yavaşlıyorum, sadece motorun denge noktasını koruyarak yavaşça dönüyorum. Bunu yavaş yavaş arttıracağım. Yol tutuşu hissedip öğrendikçe merkezkaçlara güvendikçe gazlayacağım. Yüksek hızlarda Kontra sorunu yok ama, düşük süratlerde teknik seçmekte zorlandığımı hissediyorum.
    Geçmiş olsun. bir daha olmaması için dikkat et. daha bir ömür bineceğiz

Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese.
    Poturdak

Motosikleti
    speed 150 naked
    denizci kardeşim valla limitinide bilsen asfaltın kalitesine göre o küçük tekerlerin yol tutuşu değişiyor bende yere düşünce neye uğradığımı şaşırdım normalde viraja aynı motorla girdiğimden daha hızlı girmedim ama o an sıcak asfaltın üzerinde tekerin daha fazla kaydığını gördüm ve finish im yerde oldu neyse hayırlısı olsun bundan sonra o motorla 89 derece bile yatırmadan giriyorum virajlara aklım başıma geldi...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "Siyah"
    kaskını değiştirmeyi unutma eğer asıl materyal (dış boya değil) çizildiyse

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    büyük gecmiş olsun kardeişm umarım sonkazan olur...
    sukutırı değil yatırmak sokağa bile cıkmam
    gidişleri çok güvensiz gelio bana

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    geçmiş olsun arkadaşım.bende 4senedir bws scoother kullanıyorum 4senedir hiç ne kayma nede bi kaza geçirdim kulağına kurşun yolda giderken akıllı dawranırsan altındaki aletde sana ayak uydurur umarım birdaha yaşamazsın kaza tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Çok çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin..

Megadeth89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251/Ymh Virago 535/Benelli TNT 250
    Gecmis olsun aga.Scooter lara guvenmeyin arkadaslar nede olsa cogu cin mali ve plastik.Isallah cabucak iyilesirsin dostum..

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Geçmiş olsun!
    arkadaşlar, motor kullanırken DAİMA fizik kurallarını düşünün..
    ve, daima lastiklerde o anda ne kadar stres olduğunu hesaplayın.
    Virajdamısınız? +1 stres..
    Vites mi değiştirdiniz? arka lastige stres
    Hız mı değiştirdiniz? arka lastige stres
    Frene mi bastınız? yine stres..
    Bunun toplamını sürekli hesaplar olmak lazım.. -t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    arkadaşlar siz siz olun scooter motorların küçücük tekerleklerine güvenmeyin....
    E sürmeyelim o zaman.....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    gecmiş olsun bunada şükür daha dikkatli ol senin olmıyan motora binme
    iyiki korumaların varmış

Motosikleti
    speed 150 naked
    yok yok var bende bi uğursuzluk ayrıca başlık açmak istemedim bugün 3. kazamıda gerçekleştirdim arkadaşlar. hızım ortalam 100-110 gidiyorum dümdüz yol güvercin midir o na benzer bi kuş pat diye benim kaskın üst kısmına bir bindirdi neye uğradığımı şaşırdım arkadaşlar kafam yerinden oynadı toparlandım aynadan arkaya bir baktım tüy yumağı havada uçuşuyor.hemen durdum geri gittim kuş sizlere ömür....

ne yapmam lazım motosiklet sürmekten korkar hale geldim yaaaa bi kurşun mu döktüreyim acaba yada nazar deiyor diyorlar çözümü nedir bileniniz varmı....

motorlu avukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR600
    Her kaza büyük ve en güzel derstir bizim için , temennimiz hafif atlatabileceğimiz türden olması herzaman . Geçirdiğimiz her kazadan sonra daha dikkatli temkinli oluyoruz . Ama Allah hepimizi büyük kazalardan korusun . Geçmiş olsun motorcu kardeşimiz . Daha dikkatli ol lütfen .
    Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)