Akın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah sonunda kavuştun motoruna çok sevindim.Selamlar.
Akın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah sonunda kavuştun motoruna çok sevindim.Selamlar.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...r-cbr125r.html
Arkadaslar motorumun resimlerini görmek isteyenler buraya bakabilirler...Hiç boş durmadık cbr'cılara boş durmak yakışmaz.Hemen vurduk cabbarlarımızı yollara...İlk günden 390km yol yaptım.Uzun yol uzun yol derler ya beni kesmedi ama akşam oldu maalesef.
Mete_han abim alah senden razı olsun.Gönlüm bu kadar rahat şekilde başka motor alamazdım heralde çok pimpirik biriyimdir.Gökhan Koşuk'a da teşekkürlerimi sunuyorum.
Şu anda çok mutluyum valla kendimi daha rahat hissediyorum..Bugün Bursa caddelerine çıkardım motorumu yalnız başıma pazar günü çalışıyordum çünkü..50km den bi kaç km fazla yol yaptım ana yerleri gezdim biraz öle işte.Değişik bir duyguydu anlatılmaz yaşanır diyorum ilk motorum ilk heyecanım.Hep beklediğim bu vardı artık neyi bekleyeceğim bakalım... 18Temmuz ÖSS sonuçları buldum...
AKIN FİDAN
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Kaskın asfalt yüzü görmesin inşallah....
tahmin edebiliyorum kanka...demin babam aradı...4.Leventte mahsur kalmış...gel al gurtar beni bu hayattan dedi...eee naparsın babamızı yollarda gomayız ...hayırlı evladmı...hayırlı moturmu...
lan Akın çok Şanlısın ki Gökhan Konşuk bu işi bilenlerdendir...hemen motoruunla tur yaptı...gidonu çaktı vesselam...eğimi anladı...harbi çok şanslısın...O çocuk 1000 rr la gezer...pistlerde yarışmaya başladı...kendisi ayrıca motor ustasıdır...ondan bişeyler öğrenir herkes...öyle güzel insandır işte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun, kazasız belasız bol km'ler
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)