Tanıştırayım efenim; yeni üyemiz denizciforesight
Reklamlar
-
Sevgili MT üyeleri.
Uzun zamandır Motorumuz Beat'i değiştirmenin, ya da değiştirme ihtimali evreninin, bitmek tükenmek bilmez tartışmaları ile meşguldük. Baktım, bu konu beni çok meşgul ediyor, gittim hanımın çeyizleri bozdurdum, annemin kötü günler için sakladığı paraya Hain Evlat Ökkeş tavrıyla el koydum (Yaşadığım günler kötü idi benim için ne yapayım), evi ipotek ettim, dedemin İstiklal Madalyasını okuttum, arkadaştan daha önce almış olduğum borcun üzerine yattım veeee gittim denizciforesight'ı D&B Motor' dan aldım
olurmu yaaaa Kiredi gartı diyi bişi var
Motoru alma maceramda, kemikkıran uslubunu gıpta ile takdir ettiğim sitemizin Metehandrosu benimleydi. (Pazarlıkta kafga çıkarsa kendisinden istikbal bekliyordum, ilk on kadrosunda sahaya sürdüm) Sağolsun, sevgili D&B Motor sahibi Gökhan'ı ağlatmayı başardığında, pazarlığın sonlanması gerektiğine karar verdim. Ağzından köpükler fışkıran ve ''Bari çantayı bedavaya takaydık Gökhan abiii'' diye hırlayan Metehandrosu, üzerine bir kova soğuk su dökerek pazarlık sahnesinden ayırdım.
(Biraz daha devam etseydik kilitlenme tam anlamı ile gerçekleşecekti )
Mete kardeşimin sınavı olduğundan, Buraki 77 kardeşimden ve sevgili Yasemin'den yardım istedik. İşi gücü bıraktı kardeşlerim, benim moturun derdine düşüp yardımlarını esirgemediler.
Motorumuz geldi 34 ZY 7506, ve daha aynaları yok
Shot with FinePix A205 at 2007-07-07
Buda Aynasız Yandan görünüş.
denizciforesight, aküsü olmadan ve deposu boşken 1,6 Km. yol yapmıştı Yerinde duramıyordu adeta. O an, sahibi gibi anarşist ruhlu olduğuna kanaat getirdim. Her ne durumda olursan ol Devam Et
Şööle endamını bir de arkadan gösterelim
denizcieylem paracıkları birbir sayarken ellerinin titremesini engelleyemiyordu
Sipalinin sahibine ulaştığı ve denizciforesight'ın resmen, tıbben fiziken ve motorlu taşıtlar yasasıynen bizim olduğu andır
Arka bagaj çantası takıldı,
46 Lt. lik çanta büyük olacak sandıktı baştan, ancak bir de orcinal rengini bulunca tam geldiği kanaatine vardık
İlk Marş ile canlandığı, adeta ruhunun geldiği andır efenim. denizciforesight ''Açılın Hüleeeyyynn, ben de Varııımm'' diye o ilk BEBEKSİ çığlıklarını attı Buraki77 ile bendeniz gözyaşlarımızı tutamıyorduk Aman Allahım, baba olmuştum işte
Canlanıp yüzüne Nur Geldiğini görebilirdiniz adeta (Xenon takınca daha bir göz alıcı olacağını beyan etti Buraki77 bey, elbette en kısa zamanda tavsiyesine uyacağım)
sonunda anahtarlar bende. Artık sabırsızca beklediğimiz KORSAN Gezimiz başladı. TEM den Beykoz'a doğru gazladık hemen. Evet, tam bir KORSAN gezi
Buraki77 ve sevgili Yasemin' e bir tur verdim yavv
Bir tur dediler di yaaaav
Önlerine attım kendimi, lastiklerle çiğnediler ama vermediler moturumu yaaa
Korsan Gezimiz giderek daha yasadışı bir hal alıyordu. moturumuz Hırkıslar tarafından gaps edilmişti
Sonunda hırkıslar moturumuzu vermeyi kabul ettiler. Balık-ekmeklerimizi Beykoz' da yiyip eve dönüşe başladık. Korsan Gezimiz, biraz da benim garajı ayarlama, kilit nereye takılacak endişesi gibi sorularla biraz erken bitti. 34 YZ 7506 denizciforesight ile bastık dönüş yoluna. Yolda ayrıldık bol kornalı teşekkür selamlarımla. Ancak tel. inatla çalıyor free-back denen çantamda. Artık rahatsız etmeye başladı yaavv Tam pantul kemerinin üzerinde gıpraşan bir tel ile motur sürmek zor. Durdum sağda, açtım. Derhal servise gelmemin önemli olduğunu söyleyen yalvarışlı ses. Hayırdır dedim ve Korsan Gezimi evde değil de, serviste bitirmek üzere bissürü endişe ile gazladım
Serviste, aniden teknisyenler motorumun plakasına saldırdılar, yapmayın etmeyin daha gıcır dememe aldırmadılar
meğersem, aynı günde iki Foresight satılınca plakalar karışmış Biz sahte plaka ile Korsan Korsan geziyomuşuz yaaa. Ruhsat başka plaka başka. sonuçta sorun hemmen giderildi, diğer moturun kamyona yüklenmesi esnasında vardım servise ve motur anadoluya doğru yola çıkacaktı az kala legal olup, korsanlığa veda ettiğim andır efenim
Sayın Ufuk beyin sanılan aslında anarşist ruhlu ve Asla Durmama Prensibinde ki denizciforesight' ın orcinal plakası
Sonuç olarak sevgili MT katılımcıları:
iyi bir test yazısı yazmanın, sadece 110 Km. yol yapmış olmam gerçeği ve hele bizim Beat'tan sonra kullandığım herhangi bir makinenin bende yaratacağı yihhuuuu duygusunun yer açabilecek acımasızlığı yüzünden, erken ve haksız olacağı kanaatindeyim
Bugün denizciforesight'ı sizlere takdim etmiş olayım. Gerisi meraklı arkadaşlarımı aydınlatmak üzere gelecektir
Bu Macerada Bizi yalnız bırakmayan, Sevgili Metehandrosun kahramanca mücadelesine Buraki77 ve eşleri sevgili Yasemi' nin misafirperver özverilerine, Buraki 77 nin arkasında yıllardır yaşamadığım Artçı olma paniğine sonsuz, en içten, Grandprix şükranlarımı arz ederim
lüffen plakamı karıştırmayınız değişti o 34 BM 2446
Herkese kazasız belasız sürüşler dileriz
Poturdak
Reklamlar
-
ilk ben tebrik edeyim
hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle muzaffer abiiy.
kimin arkasından gidicem ben artık tıngır tıngır?? yaktın beni ocağıma incir ağacı diktin... beatden sonra limusin gibi maşallah
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
Heheheh, ben yine tıngır BSI kardeşim, peşimden sakkın ayrılma
Poturdak
-
Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı uğurlu olsun .. Allah kaza bela göstermesin ..
eee artık hem izlenim yazılarını hemde gezi yazılarını bekleyelim dimi ama..
Geçen arabadan bakan çocuk demekki etkili olmuş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Kazasız belasız sürüşler Allah baba ogul sizi mesut etsin baska ne denir
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Çok güzel motor güle güle kullanın
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
artık otobandaki hız sınırlarını rahatlıkla aşarsın
güle güle kullan bide şase numarasını kontrol et.plakayı ettin ya
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
-
07 Temmuz 2007, 23:18
Hayırlı olsun güle güle kullanacağınızdan eminim.
Öğlenden beri profilinizi takip ediyorum,tanışma bölümünde konu açıyor görünüyordunuz.
Bir yemek molası verdim,dönünce konuyu açılmış gördüm.Yani yakalayamadım sizi ilk tebrik için.
Kazasız belesız iyigünlerde kullanmanız dileklerimizle.
İHTİYAR ailesi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
07 Temmuz 2007, 23:22
Moderatör (forrap)
-
07 Temmuz 2007, 23:25
sonunda aldın demek motoru , çok sevindim. yeni motorunuz denizci ailesine hayırlı olsun kazasız belasın sürüşler dilerim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
07 Temmuz 2007, 23:26
Hayırlı uğurlu olsun,allah kazasız kullanmayı nasip etsin,baba oğul mutlu günler dilerim.
-
07 Temmuz 2007, 23:27
ilk ben kutladım
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
07 Temmuz 2007, 23:28
-
07 Temmuz 2007, 23:29
-
07 Temmuz 2007, 23:43
sayın MTM yönetim kurulu başkanım ve biricik muzaffer abicimyeni motorun hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin plakada bm değilde dm olsaymış tam süper olacakmış kanımca.eee mtm olarak bunu bir mangal partisiyle kutlamak görevimiz olsun.en kısa zamanda görüşmek üzere abicim...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
07 Temmuz 2007, 23:53
-
07 Temmuz 2007, 23:56
Hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dilegiyle
bu arada yazından çıkarılacak en büyük ders motor almaya giderken mete-han ile gitmemiz gerektigidir.
-
08 Temmuz 2007, 00:01
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)