hayırlı uğurlu olsun......
abi naptıkki...sadece biraz ağladık...fayda etmedi...kıçıkırık bi kilitle idare ettik...ama gerçek olan şu ki...aldığımız rakam çok iyiydi...plaka fiyatı karşılığı plaka dahil fiyatına...eşşak kadar 46 litre motur renginde çantayı bedevaya getirdik say...o ek demir denen şey ise 4 tane demir parçası he...sadece kesilmiş ve törpülenmiş bildiğin demir...onun maliyeti komik...orjinal aparatın 90 aurosu dahada komik durum yani...neyse aldık hayırlısıyla...
oğlan bizim kız bizim...Beat bzim Forsayt bizim oldu...
hoca inan niyeti vardı bi bujiye ihtiyac hasıldı...ateşlemeyi yaptık sadece...Gelişimden kaadımı almaya gittim...bürosuna uğradım...bi telefonla hayatımız değişti...hadi kalk abi dedim gidek...aldık aldık ...yoksa bide 3/1 ambiansı olacak dedim...bi şahlandık kalktık...Ümraniyeye...fekat BEAT le şehiriçinde tutabilene aşkolsun apimi...tazı tavşan gibi...E e çıkınca havası söndü tabi...tokatladım yolda Muzo Çavuşu...sen kimsin len dedim Beate..ayağını denk al bakem yaptı benim cıbıf...
ama artık kim kimi tokatlar yolda plaka okutur orası bilinmez...şimdi ikiside tüy siklet olunca motor şahlanacaktır...1000 km den sonra bence kimse tutamaz Muzoyu...sonra Gilera Nexus 500 deyi başımın etini yer valla...
hadi hayrını gör Muzocan...Aplam olmasa böyle uğraşmazdım ya...yoksa beni yolda geçmemen hor görmemen için yokuşa bile sürerdim bu işi...ama gün gelir devran döner demişler...ilk gezide hesabı faturayı ağır kesecen biliyom...hatta belkide kafanı çevirip tenezzül bile etmicen yolda ki BEAT le sana yaptıklarımdan utanayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Efenim, işi evden kaçma raddesine kadar getiren emektar BEAT,sonun da dile geldi ve ARTIK YETER, herkes abisiyle ablasıylar oynarkene ben tek başıma sıkılıyom ayrıcana evebeynlerim tüm hayallerini benim üzerimden gerçekleştiriyor benimkide mötör hemide 7BG benim de bir sınırım var yani dedi, ve ailesinden bir kardeş istedi.
Günler aylar sonra ne zamanki denizci ailesinin kredibilitesi arttı ve bir tüp mötör istediler o ara metehan devreyte girdi ve yardımcı oldu. Benim ise bu olaylardan haberimolmasına rağmen ancak doğumhanede yakalayabildim işte size ilk fotosu önce kıçı(denizci tabiri) göründü.
evevt evet denizciforesight göründü
By buraki77, shot with Canon PowerShot A80 at 2007-07-07
ve sonrasında başı da göründü (o sırada babası da bu anı ölümsüzleştiriyordu)
Silinip kuveze kondu ve sonrasında ailesine babasına teslim edildi.
By buraki77 at 2007-07-07
İşte ilk adımları Bebek mötör adımları
Annesinin gülü denizciforesight çimenliklerde gönlünce egzoz atıyordu ailesine
By buraki77 at 2007-07-07
Denizciforesightın annesi hemşire olduğundan ilk kanı o aldı
İşte Denizci Ailesi
Kazasız belasız sürüşler ve de Hayırlı olsun allah analı babalı km lendirsin, tekerin düz bassın...
Bu arada biz deniciforesightı çalmadık, bilhakis kendisi bize geldi ve oynamak istedi biz de onu şöyle bir çimenlere salıp karbrötörüne hava doldurup egzozundan gazını aldık
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin motorunu alırken füreğin yardımı olmasına sevindim bizim fürek arada işede yarıyormuş
Buraki arkadaş
Gazını çıkarayım, altını deniştireyim, mamasını hazırlayayım derkene gapıp kaçtınız moturumu yaaa bari sizinkini vereydiniz de yavrıma doya doya takip yapaydım
Bday, Fürek e laf yoookkk O olmas biz nası gaza gelip te alacaz pahalı pahalı makineyi, ucuza ucuza
Poturdak
allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin nazarlardan korusun zira benimkisi çok nazara geliyor paso durduğum yerde çarpıyorlar bana
allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
beat ne oldu bu arada?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Sen verdin vermeseydin alal allaalalalalalah ,
benim gınalı guzum hırçındır her bir beygiri bir diğerinden asidir atar sizi üstünden sonra demedi deme (deme), ilk günden yetim mi kalsındı denizciforesight? Bir de yanlarına iki tahta atsak katamaran misali yelken açabilir mi sizin denizciforesight?
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
işin aslını ben yazayım...O aslında bir evladlık...İtalyadan geldi...
asıl adı...Martello Mari...fekat türk nufusuna Denizci Foresıght olarak geçti...
Hatta Denizci Forsaytın gelirken gemide Muzo api tarafından GPRS uydu sistemiyle ile takip edildiğide rivayettir...
Api galiba olayı kavrayamadın...moturum sınce by İTALY...dir...Hani şu FERRARİ ler üretiliyor ya...
sana 2 kıyağım daha olacak...
1.porocem o arkadaki honda yazısı çok sade...oraya eşşek kadar kaliteli baskı reklamcılardan HONDA stıckeri yapıştırıcaz...garantiyi bozmaz umarım...
2.side sana artık bi 19 inc LCD patlatalımda hepimiz kurtulalım ...herşey aplam için...seni düşünüyosam aha Çin Ormanlarına bi daha çıkmak nasip olmasın...
vay vay...Hein(Hayın demek oluyor...Benim Almancam var piraz..) purak iş başında...emeline ulaşamaz...Kuzey Irağa göreve gittiğinde artık orda URAL larla sepetlilerle bol bol foto çektirir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun...
Muzaffer abim hayırlı olsun yeni rotalara yelken açılacak kavşakdaki abiye denk gelirsin insallah hep gülerek binin abi sağlıkla
pardon abla işini böldüysem kusura bakma sana diildi denizciforesighte dedim ben onuAlıntı:
siyahlimuzin isimli üyeden Alıntı
kimin arkasından gidicem ben artık tıngır tıngır?? yaktın beni ocağıma incir ağacı diktin... beatden sonra limusin gibi maşallah
birisi bana mı seslendi
eylem abla artık arkada daha rahat uyuyabilecek. en çok ona sevindim valla
Dylana bak be hey maşallah şey foresighte diyecektim
By burakserkan, shot with Canon PowerShot A80
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
aha aha ahaaa. Bomba bir haber yahu.. Muzaffer abi hayırlı ve uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. Tekerin düz bassın. Emektar Beat noldu şimdi senin??
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Hayırlı olsun Muzaffer kardeşim.Darısı başımıza.Gezilerde size yetişilmez artık.Bizimde değiştirmemiz lazım anlaşılan
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın, iyi günlerde eskitin.
plakanın B'sinin kaş ortasını cımbızla alırsanız, denizcimuzaffer'in DM'si olur.
"doyçemark" olarak da anılabilir, ama konuyla bağdaşmaz. bağdaşmayınca bize gelmez.
bize gelmeyene biz de gitmeyiz. o yüzden ikinci şıkkı dikkate almayınız.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Tanıştırayım efenim; yeni üyemiz denizciforesight
Memnun oldum efemmm...
Ayrıca hayırlısı olsun, kazsız belasız kullanmanızı temenni ederim...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Benden de 1-2 fotograf...
O gün Mete abiyle Akın'a motosiklet almak için gitmiştik D&B'ye... Forsayt da oradaydı
O gün yağmurluydu... ben motorumu yıkattım
Mete abi ise ayaklarını
Mete abi Akın'ı da motor sahibi yaparken
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin güle güle binersiniz işşallah.
renk de güzelmiş
muzaffer abi ayıptır sorması motoe kaça maloldu?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)