Cemal YORTANLI Abimizin doğum günü kutlu olsun
Cemal YORTANLI Abimizin doğum günü kutlu olsun
sitemizde Cemal ORTANLI diye birimi vardıki.
İyiki dogdun cemal mutlu yıllara
iyi ki doğdun kullanıcı adı belli olmayan cüneyt abi nice yıllara
Üstadım Allah nica sağlıklı, huzurlu, mutlu seneler nasip etsin insallah.
Bilirsiniz zaman kavramı değişkendir. Uzar veya kısalır. Ömrünün hayırlara vesile olacak şekilde uzun olması için duacınızız.
Allah bereketli bir ömür nasip etsin sana. Her anın idrak içinde, gafletten uyanmış bir ömür.
Nice mutlu senelere insallah.
Selametle kalın..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Doğmak için süper bi günmüş... 07.07.07
Cemal Bey'in ve bugün doğan bebelerin doğum günlerini kutlarım. Nice mutlu yıllara.
Doğum diyince aklıma küresel ısınma geliyo. Küresel ısınma motorcunun işine gelmiyo, zira bizzat katkıda bulunuyoruz. Allaam naaptık biz
Bi su içiim...
Doğum günün kutlu olsun Cemal abi Bizim ufaklıklar senin yaşını bilmiyor mazur gör, çocukluklarına ver
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abdulkadir abi nice mutlu yıllar
taş var ama kime
kaazasız belasız sağlıklı günler dilerim gercek cemal kardeşime
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Doğum günün kutlu olsun abicim nice MotorLu yıLLaraa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar başta by mavim olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim..sulu mesajlar buğünün espirisi olarak kalsın..uzun bir 51 sene kolay değil..allah sağlıktan geri koymasın..tekrardan herkese iyi dilekleri için teşekkürler
allah allah bu başlığı nasıl görmemişim yaw... gerçi yinede kaçırdık sayılmaz tophane topiğinde kutlamıştım zaten cemal abiyi...
ama burdanda söyleyelimde tam olsun...doğum günün kutlu olsun cemal abim...kazasız belasız motorlu nice yıllara...sağlık ve mutluluk dolu nice yıllara...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bizde kaçırmışız Cemal abi siteye giremediğimiz günlere denk geldi herhalde . Ama geç olsun güç olmasın Allah nice mutlu senelere sevdiklerinizle beraber çıkmayı nasip etsin. Allah uzun ömürler versin..
Allah size nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşlar göstersin...
Nice mutlu senelere cemal bey...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)