hayırlı olsun repsolun,allah kaza bela vermesin,
hayırlı olsun repsolun,allah kaza bela vermesin,
98 Beygir.....
baska bı arkadas motor surmeyecegıne soz vermıs sende ınat motor almıssın burda yayınlamıssın bu arkadas nasıl kıskanmasın senı
karısıklık bı yana
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız
hayırlı olsun caf caflı güzel bir motordur, emin ol bu motorda görünenden fazlası var , kazasız belasız işallah..
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
hayırlı olsun..
Allah kaza bela göstermesin..
Tekerin düz bassın..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
hayırlı olsun.kazasız sürüşler
hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.kask işine gelince mete han abiye danış sana bi marujin kask alsın kendininkinden
nazar boncuğuna gelince bencede tak bende taktım hatta sticer şeklinde olanlar var güzel bir yerine yapıştır
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hayırlısı olur inşallah çağatay...ALLAH kazasız belasız uzuuuun zaman kullanmak nasip etsin.
makinenin çıvatasına kadar herşeyine kefilim bir yapılması gerekeni on yaptım, gözüm gibi baktım gönül rahatlığı ile kullanabilirsin...
ALLAH bana şimdi gönlümdekini nasip etsin
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun motorun sonrasında nazar dediğimiz şey gerçekten vardır ama bunu taş parçasının engelleyebileceğini inanmak heralde biraz yanlış olur dua yeterli bir koruyucudur bence çünkü "O" vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi. Yolun hep açık olsun kardeşim
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Güle güle kullan, kazasız belasız sür, Hayırlı olsun
Poturdak
Hayırlı ve uğurlu olsun iyi günlerde kullanmak nasip etsin
iki tekerinde düz bassın
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)