Sayın apilerim aplalarım tüm motoseverler...Uyandırma servisiniz Bezgin Bekir Mete Handros emrinizdedir...ama 7 den sonra hizmet veremiyorum...
neyse gelelim konuya...şimdi ben aksesuardan yana pek bahtsız ve cimri bir adamımdır beni tanıyanlar bilir...kafayı gözü kırmadan ölmeden mümkün değil ben bu paraları kaska poka püsüre vermem...e abi kaskımız MAX çin malı...kafa kocaman olunca bende napim bulamıyodum kafa bedenimi...en son vizör plastiğimi 8 liraya almıştım onada ağlamıştım...
bişey alırken hep evladımı düşünürüm...ulan kızıma bu parayla şunu bunu alırdım diye dertlenirim hep...bu yüzden pek para harcamam...
benim bi kanka var..ERAY...tekay moto sahabıdır kendileri...2 yıldan beri özellikle MD den tanışırız...az bıçık el ensemiz vardır... yenikapıda tükkanı...neyse bi gün msnde dedimki abi böyle böyle...ulan gel hem çayımı iç hem sana göre bi mal var dedi...
neyse bide gittim hemen gözüme bi model çarptı işte bu dedim hemen atladım...kafayada tam uymuştu ki şaşırdım...ben anlamam agalar kask makstan...
149 auro fiyat çektiler...indirim istemedim...istememde...neyse o kardeşim dedim...dostluk başka ticaret başka...kimse kusura bakmasın...özellikleri şu...
3 hava kanalı var...
2 kafada bir çenede...
tak çıkar vizör var...
her renk vizör var...
buğu yok çizilme asla yapmıyor ki...ben paranoyak bir adamım...çizildimi tüm gün stres olurdum...
yanaklıkları ve ayrıca içi komple çıkabiliyor ve yıkanabiliyorki ben çok terliyom lazımdı bak...
heeeee...buğu yapmayan kask arayanlar SCUHUBERT(400 euro) alabilirler...
bide Suomy extrem serisinde bulursun ki oda tuzlu(790 aurooocuk cük..)...
valla buğu olayına takıldım ben...bu fiyata Maruşin alınır bence...duymayan kalmasın ...bide şu var ki bu kask benim adam gibi ilk kaskım...ben adam olcam bu ful koruma hususunda ama kimse görmicek...
aha mal bu...ben değilim ha kask...Görmemişin bi kaskı olmuş...