mete_han abicim özel msj attım sana okumadınmı?cevap bekliyorum
mete_han abicim özel msj attım sana okumadınmı?cevap bekliyorum
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
abilerim aplalarım...benim kask yoldaymış geliyomuş...Eray ağolsun bana özel ayılar için özel üretilmiş Maruşin getirtiyor...şimdi kask takınca dünyayla ilişkim kopuyordu...hatta oksijen azlığından iyice salak bir herif olmuştum...ama sağolsun Eray (fazlada kullanmamıştım işin aslı)...geri aldı ve kafatasıma uygun olan bedeni getirtiyor...o mat siyah olacak...bilgi vereyimde gezilerde falan neden mavi eski kaskımı taktığım konusunda fırıldak çevirdiğim imajı uyanmasın kimsede...reklam olayı falan sanmayın yani...
valla bunları okumamış cevapda yazmamışım...2 ay sonra baktım valla...sorry abimler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
caberg marka kaskım var yazın vizor açık gezdiğimden sorun yaşamadım ama kışın indirmeye başlayınca buğu yapıyor sanırım havalandırması iyi değil sprey felan sürerek bunu engelleyebilr miyim ? marushinler in fiyatları ortada !
İki kişinin bindiği motor değildir.
le adamsın panda yaaaaaa =))))))))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Mete abi hayırlı olsun, yalnız çizik konusunda biraz sıkıntılısın ama kıyıköye giderken nası yatırdın canım motoru çimenlere hala aklıma geldikçe gülerim abi ya )
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Sakın güncellemeyin
lan metehan gittin ama gene kopardın nasıl görmemişim bu başlığı
bu kaskın bir serisinde abartı sorun var.hepsinin içi dökülüyor
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
:mrgreemuhabbetler ne güzel yahuuu güncel tutayım ...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Selamun Aleykum dostlar...
yeni konu açıp başınızı ağrıtmak istemedim...
2007 de aldığım bu M400 kaskı 9 yıldan sonra artık son nefesini verene kadar kullandım...yani aslında yine sağlamdı da bir çene kısmının bağlantı yerinin vidası kasktan ayrıldı...plastikle vida bağlantısı çıkınca kullanamaz oldum 1 haftadır yazlık Maruşinle takılıyodum neredeyse hasta olacaktım soğuğa dek geldik tabi mevsimsel olarak...
Eray Tekaydan tekrar bir M400 aldım...Maruşin beyler Japon malıdır..orjinal japon ve 58 yıllık bir firmadır...
para sizin Nolan..Shoeı..Arai vs markalara verecek paranız çoksa siz bilirsiniz...
ama ucuza kaliteyi almak isterseniz buyurun size orjinal Japon Kaskı...
http://www.marushin.yamato.com.ua/pa...logue_2008.pdf
1000 lirayı geçmez hiç bir modeli...ama marka olan kasklar 1500-2500 arası bayılırsınız...ben en düşüğü kullanıyorum kaza bela hor kullanım bir keresinde kaska degaj bile yaptım resmen 9 yıl direndi kask bana...
reklam diyebilirsiniz belki ama ben sizin paranızın ota .oka yüksek kura gitmesini istemem...ya argadaşlar bir Samura 777 modeli var Sharp 5 yıldız ve 600 lira...
bakın videosuna adam çekiçle girişiyor kıramıyor kaskı...
https://www.youtube.com/watch?v=9LfEFhBelTY
Maruşin üretimle alakalı bilgi burada..58 yıllık Japon firması yan sanayi yok çayna yok bana güvenmiyosanız Japonlara güvenin...
http://www.marushin.yamato.com.ua/pa...logue_2008.pdf
ama üst segmentdeki kasklar için bişey diyemiycem tabi şimdi haybeye malı övmeyelim..çıktığımız hızlarda belli...ama bir deneyin...600 liraya samura 777 nx sahrp 5 yıldız ..1500 liralık Shoeıden önce bir denemk gerekmez mi...
bu 2013 de aldığım yazlık model...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...hin-aldim.html
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
bu da 9 yıllık kaskımın artık cam verdiği nokta...
kendime bakıyorum ve diyorum ki geldi yine tipini öptüğüm gülmek bana yakışmıyo agalar napam..
Saglikla kullanasin kac gram geliyor birde ses durumu nasil ,bugu cami varmi mete kardesim
usta 1600 gram benimki Maruşinin en dip en taka en düşük modeli ama yine kralıyla kapışır... ben üst modelleri tavsiye ederim...
bu arada 2007 de bu konuyu açarken ilk adam gibi kaskımı almışım ondan biraz heyecan yapışım ben bile gülüyorum o tarihlerdeki mesajlarımı okuyunca..ama ortam daha sıcaktı..şimdi o dönem üye olanların kendi aralarında samimiyeti başka...ilk kaskımı nasıl aldığımı bile hatırlamıyorum yazlık bir COX du...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------
abicim bende aksesuar ekipman kültürü yok...doğuştan ameleyim sanki...bir türlü bilinçlenemiyorum...yarım kask yazlık mont ve cızma.. buyur burdan yak..o yüzden kimseye ne akıl veriyorum ne tavsiye...kendi halimde takılıyorum....
Allah da beni böyle yaratmış kafayı gözü kırmadan inşallah aklım başıma gelmez...
Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan kazasız belasız inşallah. Umarım en erken 2025 yılında yine bu konunun altında yeni kaskını paylaşırsın bizimle
Mesajlari okurken istemsizce gulumsed abi alem adamsin kazssiz belasiz kulla ins
yeni kaskini güzel günlerde kullan birader... arkadaki sarı motoru senmi kullaniyordun sarı çizmeler sarı mont güzel kombine olmuş
inşallah aga...
ben aynı ben aga..hayata gülüp geçicen...
eyvallah dostlar...Hayabusa benim için bisiklet gibi bir makina...ama göbek olduğundan bende rahat süremiyorum...emanet makinanın havasını atmak istemiyorum bişey demeyim o yüzden renk kombinasyonu açısından göze hitap ediyor ama
2007 d ekonu açıyorum aynı kaskın yenisini 2016 da alıyorum...aynı kişiden..bu benim için istikrardır beyler...ve öneml bir detay...gelenekciyim..diz örtüm en az 9 yıllık...elciğim vesaire ...motorumu ve ekipmanlarımı 5 yıldan az olmamak kaydıyla koruyup kolluyorum ...takıntı veya mal kıymeti bilen biri ne derseniz deyin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yeni kaskınız hayırlı olsun gerçekten güzel bir kask japon olması güven verir güle güle kullanın.
marushin in iyi olduğunu biliyordum da bu kadar değil bu model http://www.marushinturkiye.com/marus...-hediyeli.html yenimi çıkmış gerçi hatırlıyorum 999 modelini ama bunda karbon ,kevlar ve fiber den oluşan 3 kabuk varmış belki yeni seri falandır kullanan lardan dinlemek lazım birde
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Adamın yakınında dolanmayın,allah korusun sendeler üstünüze düşer.Yazık olur gençliğinize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)