reklamları izlediniz.....................................
reklamları izlediniz.....................................
niye 98 kilo demiyo abi? 0.1 ton mu diyolar yoksa ahhahahahalen aslında birbirimize yakınmışız benimde
boy:187
kilo: 98
ama kimse 98 kilosun demiyo o ayrı konu
Metehan abi hayırlı olsun yeni kaskın.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hadi size malzeme çıktı...bedeve stendap...
kanka benim kemikler ağır...
montum var hacı...kimse görmesede HELD var...yazın çantada yatar hep...düşmeden anlamam gerekliliğini...
ALlah razı olsun...
gülmek iyidir dostum...3 günlük dünyada gülelim biraz...
Tekay motor site anasponsoru zaten...anasayfada eşşek kadar reklamı var...o rahatsız etmiyorsa bu hayli hayli etmez...paramızı ödedik...mal iyi güvenilir...arkadaşlarımıza tevsiye ediyorsam buda reklam ise reklamın babasını yaparım...
sağol kılıbık kankam...apladan izin aldınmı siteye girmek için...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete han hocam aksesuara da para veriyosun ya sen sen değilsin artıkın
başkası olma kendin ol abi
abi parça sana gittimi bilmiorum ben sana itaf ediyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hayırlı olsun mete, kask yakışmış .
May the Force be with McLaren Mercedes
Yerim ben o tatlı ayıyı,ne sevimli panda o öyle?
Canım beniiiiim.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
[QUOTE=mete_han;729709]gelmedi bişey...Kaçakcı Kıllı Abi....
nasıl gelmez du bari url atayım
http://www.youtube.com/watch?v=0X7k_aOextc
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Abi no topc oldu be
Bir kask muhabbeti bu kadar dönermiymiş şaştım valla.
Mete abi ne kadar sevildigini gör bak. Hepimiz seni ne kadar seviyoruz.
O koca kafandan o kaskını cıkartır da basına bişi gelir sağ cıkarsan bu kadar adamdan azar işitirsin benden söylemesi
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
[QUOTE=kıllıtarkan;729734]
vayy Kacakcıı Kıllıı...sende bağrı yanıklardansın gurban...nası kavuşcaz sana bitanem...aşkım ...kankam...Ama bak Kaçakcılık sana yakışmıyor...ülkeye faydalı bir birey olman lazımdır...hafta sonu Abbas yoktur...çüzz...sana Sultanbeylinin ormanlarında mutluluklar...
kankü videoda neden kafan yuvarlak gibim...yani top gibim...yanlış anlama yüzeysel olarak yani...
İhtiyar abiyide bozdunuz ya ona yanarım...bi abimiz var diyoduk onuda kaybediyoz...
Birader tükkan önünü kapama...epmeğimizle oyna...yav ben çıkardım bilene...açılır dalga motoru alıyom hem içliğide değişcek...valla billa sıktı abi...
[QUOTE=mete_han;729753][QUOTE=kıllıtarkan;729734]
vayy Kacakcıı Kıllıı...sende bağrı yanıklardansın gurban...nası kavuşcaz sana bitanem...aşkım ...kankam...Ama bak Kaçakcılık sana yakışmıyor...ülkeye faydalı bir birey olman lazımdır...hafta sonu Abbas yoktur...çüzz...sana Sultanbeylinin ormanlarında mutluluklar...
kankü videoda neden kafan yuvarlak gibim...yani top gibim...yanlış anlama yüzeysel olarak yani...
kanka bahaneyi bırak albeniye odaklan sen verilen mesaja bak
ulen bi de topikte okuyunca kendimi silah kaçakçısı sandım
orman dedinde yakında dağlara bi gezi yapcam izinede ayrılmışım pöfür pöfür
bi ara kavuşalım
Tek basına yedirmezler be anam bu rantı
İllaki ya rüşvetini vereceksin yada mühürleriz dükkanı haberin ola
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Mete kanka kask hayırlı uğurlu olsun diyeyim...
Artık beklerim Bodrum dolaylarına nasıl olsa kaskında var,aleme akarız senle.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
dağ dağa kavuşmaz...Kaçakcı Pandaya kavuşurmuş...artık senin adın Kaçakcı Kıllı bu sitede...de ki yanlışım...işin Kaçakcılık deelmi...neyse aramızda kalsın...ben hafta sonu yokum...sitede olamayacağım...özleyin bakem beni...oki doki...poroce var...pazartesi artık işe devam kanka be...cumartesi akşamı
ve pazar boşum...ama yinede görüşmek ister bu deli gönül...
abowww...organize çete bunlar valla..taam sanada bi stıcker ayarlarız...
oo komutanım yaşıyon demek...alemler senin artık...kanka Turgutreis Kadıkalede teyzemin yazlığı var...oraları bilirik biraz...ha sen pek bilmezsin...öğrenirsin yavaştan...takıldığın bişey olursa bana sor...
Ne demek len sen bilmezsin delü,benim ergenlik çağlarım oralar da geçti,
Sen gel hele de biliyomuyum bilmiyomuyum gösterem sana kanka
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
taam gogıla bakmadan cevapla bakem...Fatih Terimin evi nerde...hemen yaz bakim...evinin en önemli özelliği nedir...evinin karşısındaki evde ne dikkati çeker...bildin bildin bilemedin çakarsın sınavdan...gerçek Bodrumlu bunu bilir...sana evin mimarisini sormuyom...sadece evin dikkatini bişey çeker...herkes bilir...birde menşurr karşı komşusu vardır onun...yarışırlar bi konuda...söle bakem aliiccannn....
ya marush,n olsun nolan olsun bi kaskım olsa ne güzel olurdu dimi ama.şimdi sitede 250 kişi olsa hepsi sevabına 1 avro verse. kral gibi nolan alırım. mete abi sevindir şu yavru pandayı....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
abısı hayırlı olsun gercekten kalıte farkı cok var aynı kötubı arabadan cok luks bı arabaya bınmıs kadar fark edıyor kazasız belasız surusler yerı gormez ınsallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)