motosiklet aldın yok kask yok dizlik yok ceket eksik bitmiyo sanırım ama bunlar şart hayatta kalabilmek için. hor görmemek lazım Marushin li Panda yı kıskananlar catlasınnnn
motosiklet aldın yok kask yok dizlik yok ceket eksik bitmiyo sanırım ama bunlar şart hayatta kalabilmek için. hor görmemek lazım Marushin li Panda yı kıskananlar catlasınnnn
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Yanaklar hafif sıkı$mı$ mi ne ? Sanki ya$li bi teyze avuclarinin iciyle yanaklarina bastirip oksuyomus havasi vermi$.. Ama kask guzel
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hayırlı olsun
güzel kask yeni geldi zannnedersem Türkiye ye reklamlarını görmüştüm güzel
ben shoei ciyim
seneye nasıpse kenan sofuoğlu nun kaskından gelcekmiş nasıpse onu düşünüyom
Mete abi ben sana hikayemi anlatayımda ibret al dört ay önce şilede düştüm ve elimdeki uyduruk eldiven belimdeki uyduruk mont ve spor ayakkabım yırtıldı neyseki bana bir şey olmadı neyse bunları aldım attım böyle olmaz dedim abi gittim bankaya 2 milyarcık kredi çektim FUL AKSESUAR aldım buda korumasız yola çıkanlara ibret olsun herkesin durumu müsait olmaya bilir ama postu deldirirseniz karışmam .bu arada kaskın hayırlı olsun
kekodur adın
nedir maksadın
bir kask aldın
amma abarttın
hakkaten artık kaskları da mı kutluyoruz nedir
dostum site ana sayfada reklam dalga motoru var...orayı tıklayıver...Yenikapıda İDO karşısı...
abi para dediğin elinin kiri...74 yıllık dünya...almak lazım...
selamımıda söyle ERAY a...indirim yapsın hırbo...abi biraz kan dolaşımı solunum falan idareli kullanıyorum kaskla...takarken nefesimi tutuyorum...ne kadar dayanabilirsem dayanıyorum...beyne oksijen az gidiyor...aptal olucam sonunda galiba...
kanki xxxl alsamıydım ne...valla...ben alışamadım ya...ne güzel çinçonla takılıyoduk kafamız rahattı...kazalardan sonra aragazla aldık ama...
alp taşınıyo...eşya taşıyo hırbo...işi gücü bırakıp internet cafeye girerse şaşırma...
sağol abi darısı başına...biraz sıkıyo ama...
yakışır bana herşey...
sorma...düşününce koyuyor valla...
öyle dendi bana...geçen ilgili melek geldi...ön anlaşma imzaladık karşılıklı...kapora verdim...ölmeyecekmişim...:queen:
kanka çenesi açılırda alabilirim aslında geç kalmış sayılmam...:P
hem çatlasın hem patlasın...mont var zaten...HELD...
hehe...aynen öyle...alp yok sen bizle uğraşmazsın...
hayırlısı dostum...herşey gönlünce olsun...
Allah korumuş kanka...herşeyde bir hayır vardır...
seviyorum ama kimi..
çok farklı birisini...
nasıl anlatsam sana...
ilk harfleri okusana...
olm Samsunda arasanda bulamazsın...Anadolu delikanlısı taygır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çeneden açılmayan kaska ben kaskmı derim..full-face ..lanet olsun çok daraltır beni..bide çinçen çonmu bu makaruşin .. japon diyolar ama inanmam ben kolaqy kolay
fabrikasını gezmem lazım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı olsun abi. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
sçni nedir loo.
akrostiş böyle olur:
kasma kendini mete
edebiyat zor iş
kaskın hayırlı olsun
onsuz olmasın biniş
zati o kask, ne kask fark etmez bu sıcaklarda buğu yapmaz kiiiiiii... acı ama gercek. neyse ii günlerde kullan.. marushin güzel marka dünya piyasaına cok başarılı bir şekşlde giriş yaptı ama buğu da yapıcaktır yaptığı zaman üzülmeeee... leventtteymişsin bana yakınsın bi ara tanışalım realde...
Marushin kasklar malesef japon üretimi değildir arkadaşlar.. Bir dönem bende almayı düşünmüştüm o dönemde araştırırken bulmuştum 1958 de Japonyada kurulmuş ve fakat sonradan bir alman tarafından satın alınmış bir şirket.. (http://www.marushin-helmets.jp/about.html) Contact bölümüne bakarsanız Almanya olduğunu görürsünüz zaten..Marushin çok sağlam markadır,Türkiye ye yeni yeni geliyor sadece...Japon üretimidir.Fiyat-kalite olarak gerçekten mükemmeldir.
Fuarda Tekay'ın standında yakından inceleme fırsatım olmuştu fakat işçiliği beklediğim düzeyde değildi bende bunun üzerine şuan severek kullanmakta olduğum GIVI marka fiberglass kaskları aldım..
Ama tasarımları gerçekten çok çekici.. Eğer işçiliği biraz daha iyi olsaydı fuardan bende 2 tane marushin ile çıkacaktım..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
abe Eray seni Caponyaya götürsün...
sağol kanka...
olm işin gücün yokmu ya...senin yok işte...
ok dostum realde derken hangi mağazasında...nası espirikti ama...akıllıyım ben ya...
birde motor sürerken nefes alıp veriyoz ya o zaman buğu olmazmı sizce...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete abi walla iii etmişin bende çinçançon malı vardı elimden düştü yere gask ikiye pölündü garpuz gimin aynı,iii para vermişin emme kafayı sağlama almışın,hayırlı olsun
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
hayırlı olsun güle güle kullan
Metehan abi tekrar hayırlı olsun,eğer yanaklardan baskı dayanılmaz boyuta gelirse bi büyük içliğini takabiliriz :-) Gerçi yanaklıkları yumuşak oldukça ama rahatsız olursan söylemen yeter.
Bu arada cam olayında Marushin ciddi iddalı,Shoei ve Suomy'den daha başarılı buğu yapmaması,Sadece Sisli havada dışardaki sis kütlesi ön cama yapışınca buğu yapmış gibi oluyor.Dış yüzeyin bir çaresi yok.Ancak Marushin'in vizör sistemi iç içe geçmiş arasında 0,04 mm boşluk olan çift vizörden oluşmuştur.Dolayısıyla buğu yapması gerçekten çok çok zordur.(Aynı teknoloji Schuberth kasklarda kullanılıyor)
Ancak aşırı soğuk havalarda,sıkışık trafikte (-2,-3 derece),sürekli aynı bölgede biriken hava nemlenmeye sebep oluyor burun bölgesinde.Nose Shield denen aparatı (standart) taktığınız zaman burnun nefes verdiği bölge havalandırma deliğine denk geldiğinden buğu gözle görülmeyecek seviyede minimum'a iniyor.
Sağol kanka...Cumartesi sınavda Pendikteyim he...saygılar sevgiler...Ben İzmitde olsun isterdim ama...madem Pendiğe geldik ordan İzmitede akarız artık...ulen yaş 30 oldu 18 lik gençlerle ilkokul sıralarına oturcaz ya..kendimden utanıyom...
kanka sen ne anlarsın...Allahın Eskişehirlisi...oralarda Japon malımı ver lan baltazar...çin diyo ya...de get işine...keko...yarın kıldikenle buluşcaz...onu saflarıma çekicem...EYONG a ziyarete gidicez...kebaplar Olcaydanmış yarın...
Olcayyyy lannn biz geliyoz...abi bu alple borayı atak mı siteden...diycem beni kırmıycak...seni 3 gün banlatıcam...olm bizim modlarla kankayız...seni anında şutlatırım...borumuz her daimm öter bizim...derin üyeyiz biraderim...akıllı ol...
Eray abi biraz sıkıyo bu ya...bak 1 kere taktım valla...fulface yapma şansımız nedir acaba...kullanılmış kask geri alırmısın...valla bir kere giydim...Allah çarpsın...ekmek musaf ambiansı....
Hadi ordan keko senin olcayın varsa bizimde barış abimiz var o kollar bizi haksız yere attırmaz allahın kekosu kitlemişler sana çin çon kaskı capon diye bide başlık açmış utanmadanfürek adlı üyeden alıntı
dikkatli olda gültekin spirnofu bizim saflara çekmesin kalacan ortada tek başına desteksiz ne halt yiyecen o zaman.yarın kıldikenle buluşcaz...onu saflarıma çekicem...
Abi şu an gıcır gıcır olduğu için sıkması normal Zamanla daha rahatlayacaktır... Hatta içini yıkadığında bayağı bir salıyor kendini
Zaten sıkması iyi baktın kafan içinde oynamaya başladı at sen o kaskı... -bana at -
Şaka bir yana bol kask kullanmak çok tehlikeli... Sıkması daha iyi...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)