Bu kaskın kalitesini bilen varmı ?
Karsılastırıldıgında bilinen hangi marka ya yakın bir kalitedededir ?
Bu kaskın kalitesini bilen varmı ?
Karsılastırıldıgında bilinen hangi marka ya yakın bir kalitedededir ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
mete hocam valla biliyosun ben pek anlamıyorum kaskın şekli çok hoş duruyo merak ettiğim şey bu kask aynı fiyatlı lazerlerle(dragon falan) karşılaştırılırsa hangisi ??
ayrıca markayıda yeni duydum ondan fransızım biraz
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
abiler sağolun...mal bu...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4140978
Herhangi bir sprey-aparat vs. gerekmeden kesinlikle buğu yapmayan vizör sistemi.
* Sağlamlığı motorrad dergisi tarafından onaylanmış € fiber kompozit karbon kevlar içeren güvenilir ve hafif dış kabuk.
* Tamamiyle çıkabilen ayrıca yıkanabilen yanaklıklar ve iç kısım.
* Kolayca çıkartılabilen 'tak-çıkar' vizör sistemi
* Etkili havalandırma kanalları
* Yüksek süratte titreşimi engelleyen ve 0 stabilite sağlayan tasarım harikası spoiler (TNT 800 - TNT 888 serisi)
* Geniş vizör renk seçenekleri ( siyah- gümüş-iridyum-sarı-kolormatik-gama vs.)
* Kayışlı ( 777) yada Replica (800 ve 888) bağlama sistemi.
diğer tüm modeller ve tüm renkler için www.tekaymoto.com
Tüm modellerin fiyatları aşağıdaki gibidir:
Mikuma 149 €
Samura 199 €
Tiger 199 €
Haguro 229 €
Mikuma 229 €
XEQTR 249 €
M 400 Nx Flip up 169 €
vs.vs...bu reklam oldu ama...ulann Erayy...aksesuar isterim ben abi ek olarak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güle güle kullan .. arada bi ocakta çorbada yap güzel olur he he sonra tek gözlü sefer tası niyetinede kullanabilirsin yaz kış bir çok özellikleri var kuru fasulye yi çok güzel pişiriyor haberin oldun odun ateşinde
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Vayy Meteeee, şekil olmuşun yavvv
Güle güle kullan, kaskına asfalt deymeye işallah
Poturdak
Hayırlı olsun Mete.
Kafan kaskla beraber güzel duruyor.
Hiç çıkartma...
hayırlı olsun abi güle güle kullan
içine sinmesine sevindim
allah kaza bela vermesin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abi iyi hoşda biraz sıkıyo ...tek takıldığım nokta o...ben alıştım çinçona...alışmadık kafada kalite durmaz...
sağol abi...darısı yarın senin paşına....
çıkarmıcam ...vala...
sağol dostum senin kazanada üzüldük bak...nası durumlar...motorda hasar ne...masraf falan ne kanka...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Abi hayırlı olsun..
25 kere hayırlı olsun
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun mete kardeş ama çeneden açılır alsa idin daha rahat ederdim hem şimidi yolda sigara da tüttüremezsin Bence hemen git değiştir ...
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
varya bir kişiyede cevap vermesen şaşarım
Bizim eskiden yaslı teyzeler vardı (kocakarı lakablı) onlar gibi herkese bir laf yetiştireceksin yani abim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
sağol kanka...
purak kardeş sağolasın...sanada askerocağından (Kuzey Iraktan) sonra inşallah bakarız bi kask...sigara içemiyecem...bide konuşamayacam...bide ses mes duymuyom...motorun çalıştığını titreşimden anlıyom...kabus gibi valla...ben bunla yaşayacam demi kazadan sonra...şimdi yaşayan ölüyüm zaten...
gıskanma gardeşim...sevenimiz çok naparsın...
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Siteden eyong nickli Olcay arkadaşımız da aldı bir kaç hafta önce(benim baskılarıma dayanamadı ).
Marushin çok sağlam markadır,Türkiye ye yeni yeni geliyor sadece...Japon üretimidir.Fiyat-kalite olarak gerçekten mükemmeldir.
Bir kaç hafta sonra bende almayı düşünüyorum,gerçekten de güzel kask.Bazı modellerinin işlemeleri de ap ayrı güzel.Hem göze hem de sağlamlığa hitaben bu kask alınabilirliği en üst seviyelerde(diğerleriyle karşılaştırınca).
Mete abı bana bıraz sıkmıs kask kucuk gelmıs gıbı geldı kımse bısı demıyor ama yanakların olee cıkmıs falan bıde anlattıgına gore konusamıyomussun duzelir ınsallah hayırlı olsun abı ınsallah sadece senı ruzgardan koruması ıcın takarsın
Allah sevenlerini artırsın senin gibi adam sevilmezmi be yaw
kaskını yesinler yavrum
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Hayırlı olsun birader,sıkılığına alışırsın zamanla,maaşallah senin yanaklar da tam makaslık yani biraz tombulcana kaska da zor sığar haliyle.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)