Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Artık benim de iyi kötü bir motorum var. (Kanuni PoPcoRN 90 - Yeşil)

REKLAM ALANI
    SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Evet arkadaşlar.. Sizlerle 16.05.2006 'da tanıştım. Bu siteye Keeway ARN 150 ile ilgili bilgi almak için üye olmuştum. Yaklaşık 5 ay kadar bu scooter ile ilgilendim. Ama abimin araba ile geçirdiği trafik kazası yüzünden motor işi yatmıştı. Ben motor işini bu kazadan dolayı unutur gibi oldum. Ama unutamadım. 1 ay sonra tekrar Keeway ARN 150'yi incelemeye başladım. Topciler açtım. Özelden bi kaç arkadaşla görüştüm. Ama gel gelelim, Keeway ARN alacağım dediğim an bu motordan vazgeçirildim. Çünkü motorun fason olduğunu, Honda X8R-S'in taklidi olduğunu öğrendim. Artık kafayı yemek üzereydim. Keeway ARN'den başka güzel çinli yoktu. Dedim ki 2. el alayım. Kanuni Deer 152'ye takıldım. Onu da ailem istemedi. Aprilia SR 50'lere baktım. Onların da 2. eli 2,500 YTL idi. Peugeot Speedfight diyorum. O da olmadı. Tabi bu süre içerisinde babamın koyduğu şartı da yerine getiriyordum. Derslerimin hemen hemen hepsi 5'ti. 2 tane 4 getirmiştim karnemde ve artık motoru haketmiştim. Ben KYMCO CK 125 almaktan yanaydım. Hem vitesli idi. Hem çok büyük bi motor degildi. Babamda beğendi. Ama 16 yaşında olmam ve ehliyetimin olmaması bu motorun alınmamasında büyük bir etken olmuştu. Dedi ki bana:
    - Oğlum! Dediğin motor çok güzel.(Kymco CK 125) Ancak sen daha küçüksün. Ehliyetin bile yok. Sana şimdilik küçük bir scooter alayım. Seneye ehliyet alacaksın zaten. O zaman gider istediğin motoru alırız.
    - Ama istediğim motoru, tamam mı baba?
    - Kur'an çarpsın ki bak. Almazsam namerdim.
    - O zaman şimdiden anlaşalım. Bak ehliyeti alınca Hyosung GT250 R istiyorum.
    - Tamam. Söz veriyorum. Ehliyeti alınca bundan alacağız.
    - Tamam o zaman.
    dedim ve anlaştık. Kanuni'nin Burdur Yetkili Bayiisi ile sürekli görüşürüz. Aile ahbabımızdır. Ondan alalım dedik. Ben Storm 150 dedim. Babam çok büyük dedi. O da gerçekten küçük bi alet degilmiş hani. Bayinin sahibi dedi ki:
    - Serhat! Sana bi POPCORN vereyim. Hem 2 zamanlı, hem ucuz, hemde vergisi yok. Birazda indirim yaparım.
    - Abi o da çok küçük ya.
    - Dur bak. Bi tane var. Al onu git bi dolaş gel. Sür ondan sonra karar ver.
    - Tamam o zaman.
    Aldım sürdüm. Kullandığım POPCORN 2005 Modeldi. 8000 km'deydi.
    Vergisinin olmayışı ve 2 zamanlı olması beni cezbetti. Tamam dedim. Artık Yemyeşil bir POPCORN'um olmuştu. Doğrusu benden mutlusu yok. Kullanımlarımla ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Arkadaşlar, yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.İşte resimler. Şimdilik bu kadar çekebildim ama yenilerini de çekecegim.

Shot with SAMSUNG SGH-D600 at 2007-07-03

Akü takılırken

Model Yazısı

Ön Disk Fren

Azıcık da reklam yapayım.

Göstergeler

Bu da KM saati! Henüz 4 KM'de. Onu da elimle götürürken yaptım.

Sinyal, Uzun-Kısa Anahtarı ve Korna Düğmeleri

Elden Çalıştırma Butonu ve Farlar ON/OFF

Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Bu gece daha detaylı resimler çekeceğim. Tam görüntüsü, farlar vs. vs.

Şu ana kadar ki deneyimlerim:
    Popcorn beni gerçekten şaşırttı. İvmelenmesi 90 cc için çok çok iyi. 2 zamanlı olduğu için bi hopluyor ki anlatamam. Son sürat olarak şimdilik 60 yapabildim. Çünkü rodajdayım.
    Forumda daha önce de yazılmış. Arka fren ötüyor. Servisle konuştum. Rodajdan sonra geçer dedi.
    Öndeki siperliğe benzer siyah şey. İnanılmaz titriyor ve ses yapıyor.
    Eksoz sesi çok hoş. Bor diye bi ses çıkıyor.
    Rolantisi çok düşüktü. Stop ediyordu. Servisim onu da ayarladı. Sağolsunlar.

Şimdilik bu kadar. Bu gece daha detaylı resimler ekleyeceğim.
    Sağlıcakla kalın.
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Hayırlısı olsun gidon benim motorla aynı
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    hayırlı olsun

ama sende aileni üzecek hareketler yapma
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    serhat öncelikle güle güle kullan.hayırlı olsun.benimde ilk motorum popcorn 90 kırmızıydı.yagını surekli kontrol et.ben shell den aldıgım 2 zamanlı motor yagını kullanıyordum.yag eksilttikçe ilave edersin.hatta yag pompasında bir arıza falan olur diye yag şişesinin kapagı kadar yagı benzin aldıktan sonra deponun içine dök pompa arıza yaparsa motorun yanmasın diye küçük bir emniyet.tekrar hayırlı olsun gule gule kullan
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Heyecanın görülmeye değermiş doğrusu. Bu genç yaşta fıstık gibi bir motosiklet sahibi oldun işte, bundan güzel ne var ki

Motor küçük diye koruma kask falan takmayayım deme sakın ve kendini öyle alıştırma binmeye. Unutma, motosiklet kullanmak da bir misyondur. Sen artık örnek bir motosiklet kullanıcısısın ve hep öyle olmalısın. Sana bunları rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü kızımdan sadece 2 yaş büyüksün
    MOTORCAMBAZI bunu beğendi.
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Serhat Ekinci kardeş, 16 yaşındasın ve benim bildiğim kadarı ile sadece trafiğe kapalı alanlarda ailenin muvafakatı ile kullanabilirsin

Nerede sürmeyi planlıyorsun, trafiğe kapalı köy yolu var mı sizin oralarda ki
    Poturdak

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Bırakın allah aşkına yaşın ufak falan filan ben ehliyet alırken nerden baksan 65-70 yaşlarında amca ehliyet alıyodu düz gitmeyen bir mobileti vardı neredeyse dağılacak gibiydi, yaşlı amcaların kullanacağına genç arkadaşlarımız kullanırlar. Burada yaşlıları kötülemiyorum o yaşlı amca gerçekten yaşlıydı ehliyet alması onun içinde tehlike trafik içinde tehlike, bence inşallah alamamıştır.
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    serhat kardeşim motorunu güle güle kullan o kadar yazıştık netten senle bir innova kapatmak için neyse kısmet diyelim hayırlı olsun
    unutmadan

ilk 2000 km asla motora yüklenme , iki kişi binme 50 yi geçme yağını 300 dedi mi kontorl et içine sinmezse değiştir .. şimdilik bu kadar yazacaklarım dediklerimi mutlaka uy ilerde motorda rahat eder sende rahat edersin ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    Türkiye de 18 yaşından küçüklerin motorlu araç kullanmaları yasaktır. Yasak demek, kullanan suç işler demektir. Avrupa da birçok ülkede Motosiklet sürebime izni 17 yaştır. Onda da 150 cc ve 65 Km sürati geçmeyen motorları. Hatta üreticiler bu yüzden alternatif şanzumanlar geliştirmişlerdir. Yani motorun normal olanları 150 cc lik için 120 gibi süratlere çıkarken aynı motorun restricted for age modelleri 65 km hızı geçemezler. Ben bundan bir tane kullanmıştım, hızı kestikleri için torka vermişler, tepe çıkarken bile 65 gidiyordu ve gazı ani açışlarda önünü kaldırıyordu ve motor 100 cc idi. Dünyanın yuvarlak olduğunu yeniden keşfetmeyiniz çocuklar. 18 yaşından küçük olanlar trafikte motorlu araç kullanamazlar, kullanmamalıdırlar
    Herkese kazasız belasız sürüşler.
    Poturdak

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    hayırlı olsun serhan güle güle kazasız belasız kullan.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    motor iki zamanlı bende yağını kontrol et diye yazmışım yağ işi hariç diğerlerine uy
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    8000km deki motorun rodajı olmaz ama sıfır aldın sanırım.güle güle bin
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı SAKAL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun gidon benim motorla aynı
    teşekkürler abi. Ahh Keeway ahh.. Seninki de MATRIX di galiba.
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun

ama sende aileni üzecek hareketler yapma
    Teşekkürler abicim. Yavaş ve dikkatli kullanmaya çalışıyorum.
    Alıntı onr.sual adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serhat öncelikle güle güle kullan.hayırlı olsun.benimde ilk motorum popcorn 90 kırmızıydı.yagını surekli kontrol et.ben shell den aldıgım 2 zamanlı motor yagını kullanıyordum.yag eksilttikçe ilave edersin.hatta yag pompasında bir arıza falan olur diye yag şişesinin kapagı kadar yagı benzin aldıktan sonra deponun içine dök pompa arıza yaparsa motorun yanmasın diye küçük bir emniyet.tekrar hayırlı olsun gule gule kullan
    teşekkürler. verdigin bilgileri de büyük bir dikkatle okudum. sağol abicim. zaten daha önceki yazılarına da bir göz attım.
    Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Heyecanın görülmeye değermiş doğrusu. Bu genç yaşta fıstık gibi bir motosiklet sahibi oldun işte, bundan güzel ne var ki

Motor küçük diye koruma kask falan takmayayım deme sakın ve kendini öyle alıştırma binmeye. Unutma, motosiklet kullanmak da bir misyondur. Sen artık örnek bir motosiklet kullanıcısısın ve hep öyle olmalısın. Sana bunları rahatlıkla söyleyebiliyorum çünkü kızımdan sadece 2 yaş büyüksün
    evet. Fıstık gibi çünkü fıstık yeşili. Kaskımı internet üzerinden sipariş ettim. Lazer LZ6 Speeddog 109 YTL. Bu arada çok ucuz. Almak isteyenler www.otmmarket.com adresinden aldım. Diğer sitelerde 152 YTL.
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serhat Ekinci kardeş, 16 yaşındasın ve benim bildiğim kadarı ile sadece trafiğe kapalı alanlarda ailenin muvafakatı ile kullanabilirsin

Nerede sürmeyi planlıyorsun, trafiğe kapalı köy yolu var mı sizin oralarda ki
    Muzaffer abicim, senin yazılarını büyük bir zevkle okuyorum. Bu yazını da öyle büyük bir zevkle ve dikkatle okudum. Tamam haklısın ehliyetim yok. Ama Burdur'da benim kadar bilinçli motosiklet sürücüsünü de zor bulursun inan bana. Plaka olmadığı için bugün hiç binmedim motoruma. Kaskım gelene kadar da binmeyeceğim. Üstelik önceden bir tane motosiklet montu almıştım. Zaman geçtikçe kendi harçlıklarımdan biriktirdiğim paralar ile korumalarımı tamamlayacağım. Sen bana bunları söylüyorsun ama bi arkadaşımız var sitede 13 yaşında 150'lik Asya 150T motoru olan.. Ona da bunları söyler misin? Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim. Burdur öyle bir şehir ki artık 10 yaşında çocuklar motorun aynalarını söküp, abart eksoz takıp, caddelerde fink atıyorlar. Kask yok, koruma yok. Bunlar böyle yapıyorken benim korumalarım ile motosiklet sürüp ara sokaklarda gezmem de bi sakınca göremiyorum. Hayırlı olsun diyebilirdin..
    Alıntı SAKAL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakın allah aşkına yaşın ufak falan filan ben ehliyet alırken nerden baksan 65-70 yaşlarında amca ehliyet alıyodu düz gitmeyen bir mobileti vardı neredeyse dağılacak gibiydi, yaşlı amcaların kullanacağına genç arkadaşlarımız kullanırlar. Burada yaşlıları kötülemiyorum o yaşlı amca gerçekten yaşlıydı ehliyet alması onun içinde tehlike trafik içinde tehlike, bence inşallah alamamıştır.
    benim anlatmak istediğim şeyi SAKAL abim anlatmış zaten. sağol abi
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serhat kardeşim motorunu güle güle kullan o kadar yazıştık netten senle bir innova kapatmak için neyse kısmet diyelim hayırlı olsun
    unutmadan

ilk 2000 km asla motora yüklenme , iki kişi binme 50 yi geçme yağını 300 dedi mi kontorl et içine sinmezse değiştir .. şimdilik bu kadar yazacaklarım dediklerimi mutlaka uy ilerde motorda rahat eder sende rahat edersin ;)
    ya burak almadılar be kardeşim. almadılar. ayrıca o motorda daha çok sorun olacaktı ehliyet probleminden dolayı. neyse sağol. dediklerini dikkate alacağım.
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun SERHAT güle güle kazasız belasız kullan.
    ümmet abi çok teşekkür ederim. Bu arada Adımı yanlış yazmışsın düzelttim

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler..

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8000km deki motorun rodajı olmaz ama sıfır aldın sanırım.güle güle bin
    8000 km de degil. Onu motoru tanımam ve test sürüşü yapmam amacıyla vermişlerdi. Bende ekledim notuma. teşekkürler..

Motosikleti
    Canım kardeşim Serhat,
    Senin için fazla endişelendiğimden hayır dileklerimi yazamadan mesaj yollamışım. Bunun için senden ve katılımcı arkadaşlardan özür dilerim elbette. umarım bir gün tanışacağız ve bendenizin kardeşleri için her zaman hayırlar dileyen bir insan olduğuna emin olacaksın. Tekrar özür dilerken, hakkındaki endişeli duygularım devam etmekte 2 yılın çarçabuk geçmesi ve hayırlısı ile ehliyetine kavuşmuş bilinçli bir motorcu olman dileklerimle.

Hayırlı Uğurlu olsun
    Poturdak

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Canım kardeşim Serhat,
    Senin için fazla endişelendiğimden hayır dileklerimi yazamadan mesaj yollamışım. Bunun için senden ve katılımcı arkadaşlardan özür dilerim elbette. umarım bir gün tanışacağız ve bendenizin kardeşleri için her zaman hayırlar dileyen bir insan olduğuna emin olacaksın. Tekrar özür dilerken, hakkındaki endişeli duygularım devam etmekte 2 yılın çarçabuk geçmesi ve hayırlısı ile ehliyetine kavuşmuş bilinçli bir motorcu olman dileklerimle.

Hayırlı Uğurlu olsun
    Sevgili Muzaffer abicim,
    Senin ne kadar düzgün, içten ve sevecen bir insan olduğunu yazdıklarından ve dağılan MTM resimlerinden belli oluyor ve ben bunu biliyorum. Öncelikle teşekkür ederim bu bir. Beni düşündüğünü de biliyordum bu iki. A2 Motosiklet Ehliyeti yaş sınırı 17'dir. Yani 17'yi doldurmuş olmak gerekir. 8 Haziran 1991 doğumluyum. 16'yı doldurdum. Yani yaklaşık 11 ay sonra ehliyetime kavuşacağım Yüce Allah izin verirse. bu da üç.
    Teşekkürler..

Bir de eklemeden geçemeyeceğim. Yaşı tutupta ehliyeti olmayanlar var. Benim yaşım tutmuyor ondan dolayı ehliyetim yok.

Motosikleti
    Hadi bakalım o zaman
    Benden 10 kat fazla dikkatli ol, benden 1000 kat daha becerikli.
    İleride seni pistlerde göreceğiz gibi
    ama seni korumasız yakalarsam MTM mangalına malzeme yaparım ona göre
    Kazasız Belasız sürüşler, kendini yetiştirmeye odaklan o zaman, iyi teknik yap, motorun küçüğü büyüğü olmaz biliyorsun
    Poturdak

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Hemide yeşil

Tekrar hayırlısı olsun.Kazasız belasız güle güle kullan...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Burak927 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache rtr , yamaha nouvo
    hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan patlamış mısırını

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Hadi bakalım o zaman
    Benden 10 kat fazla dikkatli ol, benden 1000 kat daha becerikli.
    İleride seni pistlerde göreceğiz gibi
    ama seni korumasız yakalarsam MTM mangalına malzeme yaparım ona göre
    Kazasız Belasız sürüşler, kendini yetiştirmeye odaklan o zaman, iyi teknik yap, motorun küçüğü büyüğü olmaz biliyorsun
    allah korusun.. teşekkürler abicim..
    Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemide yeşil

Tekrar hayırlısı olsun.Kazasız belasız güle güle kullan...
    Sağol Özer abi. Gördün mü? Beğendin mi?
    Alıntı Burak927 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan patlamış mısırını
    Sağol dostum. Bu mısırın yağı eksikmiş. Onu da kattım.

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol Özer abi. Gördün mü? Beğendin mi?
    Çok güzel canım...Kazasız belasız binersin inş..
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)