Fıstık la aran nasıl serhat.
bazılarının kabuu sert olur kıramam, o zman delleniyom yaa, tabakta da en son onlar kalıyor zati, herkes bakıyor yiyebilirim diye ama elini uzatıp almıyor
Senin fıstık umarım tam istediğin gibi çıkmıştır.
Fıstık la aran nasıl serhat.
bazılarının kabuu sert olur kıramam, o zman delleniyom yaa, tabakta da en son onlar kalıyor zati, herkes bakıyor yiyebilirim diye ama elini uzatıp almıyor
Senin fıstık umarım tam istediğin gibi çıkmıştır.
Poturdak
Motor motordur iyisi kotusu olmaz.. Sonucta iki tekerlegi var Hayirli olsun, kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
teşekkürler bathu.
teşekkürler abi. Sağol.
amin. cümlemize. Sağolasın.
Sağol Halil abi. kısmet bunaymış napalım.
ne biliyim hani ehliyet yok ya
ewt ya. ama yokmus. Speeddog aldım bende.
Evet öyle oldu. İnşallah onu da göreceksiniz. Allah izin verirse.
Benim fıstık beni çok şaşırttı. Ben gitmez diyodum baya gidiyo. 111 Km oldu. 2. günüm ve 111 Km! büyük bi olay bu. yarın mangal yakmaya gidiyoruz. Size resimleri gönderirim.
doğru olabilir... sağol teşekkürler.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Öncelikle güle güle kullan kazasız belasız...
serhatım Allah korusun bi yayaya veya bir araca çarparsan hasarını kendin karşıladığın gibi 800 lira civarı bir ceza yiyebilirsin...artı karşı tarafın hasarını(küçümseme bence) sen ödersin...bu davayı açacak olan karşı tarafın sigorta şirketide olabilir...yani herşey olabilir...polis kıl kapar...motoruna el koyar cezai işlem uygulanır artı mahkemeye sevk edilirsin...otoparktan çıkarma masrafları falan...hep iyiniyetle bakıyoruz olaya...
sana bu akılları veren çok akıllı Mete Han abin Cumartesi ehliyet sıvanına giriyor bu arada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok güzel hayırlı olsun allah kaza bela vermesin çok ama çok dikkatli ol eski mobileti sattıktan sonra bu motoru alabilmek için 6 sene beklediim çok şanlısın ailenin degerini bil onları sakın üzme
güle güle kullan ilk motorum popcorndu benımde bi sorun olursa yardımcı olmaya çelışırım sakın motoruna güvenim viraja girme motor sıpıtıyo haberin olsun
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
hayırlı uğurlu olsun serhat.hani storm alacaktım?bizde sevinmiştik bir storm cu daha katılıyor aramıza diye
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hayırlı olsun Serhat.
güle güle kullan.
ah beee... senin yaşında olmak için neler verirdim bir bilsen...
şanslı gençliksin. kıymetini bil. keyfini çıkar.
ehliyeti cebine koyduktan sonra, daha güzelleri nasip olsun inşallah.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan motosikletin gıcır gıcır çok güzel görünüyor daha iyilerinede sahip olursun inşallah
Bunlar hep böyle.
Frenleri car car öter
cukurlarda direksiyondan kütür kütür ses gelir :(
kardeşyaparız artık bir gezi ne dersin
abi öncelikle çok teşekkür ederim sana. verdigin nasihatler için de çok sağol. bunların hepsini biliyorum zaten. dikkat etmeye çalışıyorum ..
çok teşekkür ederim. Ailemi çok seviyorum zaten..
Teşekkürler abicim. Valla frenler dışında bir sıkıntım yok. virajlarda gayet iyi bence.. sapıtmadı daha. ama sorun olursa sana ulasacagım.
teşekkürler abicim. öyle olacaktı ama Storm bana baya büyük geldi. hem 150 cc. sorun çıkar polis molis kızardı sonra. gerçi böylede kızar ama olsun.
teşekkürler. inşallah ehliyetten sonra Allah izin verirse bir gün ... bir gün .. Ahhh Hyosung ahh!..
teşekkür ederim. inşallah sahip olurum.
ya dedigim gibi şimdilik fren dışında bir sorunum yok.. cukurlarda tık yok .. seviyorum motorumu yaa. herşeyden önce o beniiim!
yaparız tabi de.. ehliyet yok. neyse !! oh be kurtuldum halil abinin artçısı olmaktan zaten deli deli sürüyordu korkuyordum
Evet arkadaşlar, Popcorn'um 166 KM'ye geldi.. 3 günde bu km ye ulaştım yani siz düşünün. Motorumla ilgili yeni resimleri ekliyorum.. birazdan linkini buraya yazacağım..
hayırlı uğurlu olsun, çok dikkat ederek pin
Kazasız...Belasız...
serhat hayırlı olsun. güle güle bin motoruna.
sağol hasan abi..
Evet KM göstergesi 218 oldu. Bu süreye kadar yaşadığım bi kaç sıkıntı var tabi.
1. Frenlerin ikiside ötüyor.
2. Eksozun üzerindeki naylon poşetleri çıkarmamışım, onlarda yanıp leke yapmıştı. Bunları bugün pasta, jilet, tiner ne bulduysak oraya sürerek geçirdik. Geçirdik demiyeyim çünkü ben hiç bişeye dokanmadım. Herşeyi venox15 nickli HALİL ABİM yaptı. ONA BURDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. EKSOZUM GICIR GICIR OLDU. SAĞOL HALİL ABİ!!!
3. En sinirlendiğim sıkıntı ise sinyaller. Sinyal lambaları yanıp söner. ama benim ki yanıyor bi daha sönmüyor. Öylece yanık kalıyor. Bugün servise gittim ve söyledim. Garantiden degişecek. Ama yine de Çok acayip üzüldüm. Sonuçta 3 günlük motorun sinyalleri mi bozulur ya. Parça 1 haftaya kadar gelecek dediler. Bakalım ne olacak?
4. Gidondaki siyah başlık ise deli gibi titriyor. Bu da ses yapıyor. Elimle tutunca bi ses olmuyor ama tutmadıgın zaman eksoz sesinden daha çok onu dinliyorsun. 500 bakımında çözülecegi söylendi.
TEKRAR HALİL ABİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BUGÜN KENDİ İŞİNİ BIRAKIP BENİM İŞİMLE UĞRAŞTI. HAA UNUTMADAN BUGÜN MOTORA POLISH(POLİŞ) ÇEKTİK. GICIR GICIR OLDU MOTORUM.
size sürekli bu başlıktan sorunlar ve durumlarla ilgili bilgiler vereceğim. belki almak isteyen çıkar. yardımcı oluruz.
motorun ne kadar yaktıgını da hesapladım. motor km de 9 KRŞ - 90.000 TL yakıyor. yani 100 km de 100x9=900 KRŞ = 9 YTL
90cc için cok deilmi kardeş yakıtı nerdeyse venox kadar
yardıma gelince elimizden geleni yaparız kardeş ne demek
Serhat sonuçta aldığın makine çin malı.Bu tür sorunlar normal diyeceğim ama sıfır makine yinede bu kadar sorunlu olmamalıydı.Bütün sorunlarında servise git, hiç bir zaman ihmal etme, daha motorunu alalı ne kadar oldu ki...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
yok artııkk. venox o kadar mı yakıyo. eğer o kadarsa evin balkonundan aşşa atarım ben bunu.
Özer abi Çin malı degil.. Tayvan'da üretiliyor Popcorn ve Hussar serisi. Ya fren ve diğer sorunlar olur ama Sinyallerin daha 3. günden su koyvermesi çok üzücü bir durum..
hadi hayırlı olsun dostum güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)