ilk kazam :) Motorcu oldum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun abi....allahım tekrarından korusun
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
Geçmiş olsun......
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
-
Büyük geçmiş olsun arkadaş.
atlatmış olmana çok sevindik.
Kazasız belasız sürüşler dileriz.
Poturdak
-
geçmiş olsun arkadaşım.hepimize kazasız sürüşler
Live to ride,ride to live
-
gecmiş olsun.tecrübelerini konuşturarak atlamışşın motordan.allah bir daha göstermesin....
-
Ben de ilk kazamı yaptığım gün kendimi gerçek bir motorcu gibi hissetmiştim (henüz 3500 km, iki uzun yol deneyimiyle)
Geçmiş olsun, en büyük kazan böyle olsun.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
geçmiş olsun...
25kere olsun
-
02 Temmuz 2007, 21:17
Geçmiş olsun,motorculuğunuz her halinizden belli oluyor.
Aramızda kalsın motorcular pek deli olurlar,en akıllıları ise tatlı kaçıktır.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
02 Temmuz 2007, 21:20
Ama güzelim yaamırda da pinilmez mi İttiyar Bey siz sööleyiniz
Poturdak
-
02 Temmuz 2007, 21:31
geçmiş olsun. umarım son kazan olur.
bu arada nedendir bilmem enduro ve cross motorlara çamuru yakıştırıyorum.
bir racingin üzerinde bırakın çamuru toz bile görsem motorun sahibini eleştirebiliyorum. ama endurolarda motor çamurun içinden çıksada güzel görünüyor en azından bana öyle görünüyor
-
02 Temmuz 2007, 21:34
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.ama biraz daha dikkatli olsaydın galiba bu kadar kötü sonuçlanmazdı gezin.birde motorcu kaza yapılarak oluyosa aman ben olmayım böyle iyiyim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
02 Temmuz 2007, 22:33
Çok geçmiş olsuunn.
Şanslı anına denk gelmiş kaza hem levhayı son anda farketmişsin hemde korumalar tamdı
-
02 Temmuz 2007, 22:39
geçmiş olsun arkadaşım...en kötü kazanın bu olması dileğiyle...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
02 Temmuz 2007, 23:02
geçmiş olsun kardeş
verilmiş sadakanız varmiş
-
03 Temmuz 2007, 00:23
Hepınıze tesekkur ederım arkadaslar. şaka bır yana ewet Allah kımsenın basına vermesın. Ama ne yapalım bunla kurtuldugumuza sukur. ben motoru yerden kaldırdıktan sonra 1-1.5 dk sonra aynı levhanın uzerınden arac gectı tekerlegı patladı ve devrılmekten son anda kurtuldu. Benım ıcın kotu olabılırdı yanı. İlginize tesekkur
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
03 Temmuz 2007, 00:43
hocam bişey sorucam asfaltın tadı nasıl ?Ben biliyomda pek beğenmedim.Şaka biryana çok geçmiş olsun .Allah birdaha sana ve tüm motorcu arkadaşlara kaza bela vermesin inşallah.Yinede verilmiş sadakan varmış daha kötüde olabilirdi.
-
03 Temmuz 2007, 00:48
yageo adlı üyeden alıntı
hocam bişey sorucam asfaltın tadı nasıl ?Ben biliyomda pek beğenmedim.Şaka biryana çok geçmiş olsun .Allah birdaha sana ve tüm motorcu arkadaşlara kaza bela vermesin inşallah.Yinede verilmiş sadakan varmış daha kötüde olabilirdi.
asfaltta surunmedım keske asfaltta olsaydı
stabılızeye uctum. ewet zor Allah kımseye vermeye. ama olsun bunlarda lazım ara sıra demı
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
03 Temmuz 2007, 00:55
voldemort adlı üyeden alıntı
asfaltta surunmedım keske asfaltta olsaydı
stabılızeye uctum. ewet zor Allah kımseye vermeye. ama olsun bunlarda lazım ara sıra demı
lazım ama mümkünse en miniciklerinden olsun kimseye zarar gelmeden inşallah.kaza haberi duyunca irkiliyorum artık.Geçen hafta çalıştığım şirketten bir arkadaş evine giderken kamyon altında kaldı malesef kaybettik.Yaz gelince üzücü olaylar artıyor.Hepimizi Allah korusun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler