merhaba arkadaşlar
dün şileye denize gittik 4 arkadaş 2 motor
tayfun arkadaşımın kız arkadaşı vardı arkasında onunda bi kız arkadaşı geldi oda benim arkamda şileye gittik
güzel bi günün ardından saat 18,30 gibi şileden yola çıktık trafik aşırı fazla olduğundan yavaş geliyorduk bi ara yolun sağına geçme fikri belirdi bende
araçlar iki şerit halinde dizilmiş trafik durarak akıyordu
bu esnada sol tarafımdaki bir transporter minibüs kullanıcısı amcam sıkışmış ve yolun ortasında durup şoför mahallinden inerek yolun sağına ihtiyacını gidermek üzere araçtan inip minibüsün önünden geçtiği sırada benim adamı görmemle sol aynayla adamın koluna çarpmam bir oldu (yada adamın bize çarpmasıda olabilir tabi) ve motor dengeyi yitirip sağa doğru emniyet şeridine devrildik motor 14 metre sürüklendi
bende full koruma olduğu için dizliklerde ve montta hafif yırtılmalar var
motorda koruma demirlerinin ne işe yaradığını gördüm ve koruma demirlerinde çizikler var sürüklenmeden dolayı
arkamdaki artçıda ise koruma olmadığından dolayı
sağ omuzda çizikler sağ kolda yaklaşık 5-6 dikiş ve sağ ayakta sürtünmekten deri kalkması felan var
e-5 de bile olsak bu tür insanların yola çıkabilceğini dün acı bi tecrübeyle öğrendim ve artçımın full koruma olmasa bile üstünde yazlık kıyafetlerle motora binmemesinide öğrendim
arkadaşlar siz siz olun tedbiri elden bırakmayın hiç böyle bi kaza yapacağım ve sizlerle paylaşacağım aklıma gelmezdi lütfen dikkatli olun