alpercim çok geçmiş olsun ..
alpercim çok geçmiş olsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Aklına esen yol ortasıda olsa sağdan soldan kapıyı açıp aşağı inebiliyor. Motosiklet kullanırken neye dikkat edeceğini şaşırıyor insan
Geçmiş olsun, emniyet şeridinde çok dikkat etmek gerekiyor.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Alpercim çok geçmiş olsun
Umarım bu geçireceğin en büyük kazan olur...
Artçın için de çok üzüldüm. İlk motor deneyiminde kaza yaşaması büyük şanssızlık. Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
çok geçmiş olsun..unutmayalımkı arkamızdakı insan önce allaha sonra bıze emanettır.bende full korumalı mont eldıven ve kask ve dızlık aldım onceden organıze edılen gezı varsa bu korumaları mutlaka gıydırıyorum.ama ekstradan bırısi cıkarsa onada soyluyorum her an düşebiliriz.istersen bınme felan dıye kabul ederse bındırıyorum ...yoksa allah korusun vıjdan azabı mafeder benı...allahım sen koru..çok kötü bir durum öyle bir durumda benım yüzümden arkamdakı hayatından olacaksa benımde canımı alsın allahım ...
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
çok geçmiş olsun.iyi bir tecrübe olmuş.
alper neden sağdan gidiyon araclar sağdan mı sollanıyo soldanmı hatalısın
çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.bişey diyicem ama kızmak yok.sanırım senin motora nazar değdi.17 haziran ömerli pikniğinde ben ve artçım çok beğenmiştik senin motorunu.tam benimkinin yanındaydı.ama senin olduğunu sonradan öğrenmiştim.kızmadın dimi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
cok gecmıs olsun kanka dıkkat etmek lazım bu motor araba gıbı olmuyor
alper sana ve artçına geçmiş olsun,tekrarı olmasın inş.evet motosiklette korumaların çok anlamı var çok sıcak olsa bile.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sanada artçınada motorunada çok geçmiş olsun artçın ilk defa binmiş ve düştüyseniz bi daha binmeye bilir
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
geçmiş olsun alper umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsın
Çok geçmiş olsun. Çok ciddi bir yaralanma olmaması sevindirici...
Saygılar,
Veni Vidi Vici
alper kardeş size ve ardçınıza geçmiş olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Alper çok geçmiş olsun
Sende ve motorda önemli birşey olmaması sevindirici, umarım en ciddi kazan bununla kalır...
Yolcuna da bir daha geçmiş olsun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın gerçekten, artcına büyük geçmiş olsun umarım motordan soğumaz.
bu insanları anlamıyorum bazen insan bi sağına soluna bakar yoldasın sonuçta, bende bu yüzden geçen haftalarda kaza yaptım.
Tekrar çok geçmiş olsun.
dostlarım çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
bu benim için büyük bi tecrübe oldu
artık artçı alırken daha dikkatli olucam ama ne zaman alırım bi artçı onu bilmiyorum
psikolojiyi henüz düzeltemedik umarım yakın zamanda atlatırım herkese tekrar teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)