Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk kazamı yaptım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    speed 150 naked
    merhaba arkadaşlar;

sürüş sırasında insanın kaza yapabileceği aklının ucundan bile geçmiyor ama kaza 1 saniyede oluyor ve insan bir anda afallıyor.

motorumu daha 3 ay önce almıştım bugün ilk defa şehir dışına çıkmak üzere antalyadan kemer istikametine yola koyuldum.yaz ortasında yolda yağmur vardı ve ıslanarak kemere vardım.orada otelde kalan arkadaşımı ziyaret edip bişeyler içtikten sonra tekrar antalyaya doğru yola çıktım.yolda kemerden 12 km ileride göynük tatil köyleri önündeki virajda yolun ıslaklığı ve kayganlığını göz önünde bulundurmadığım için kayarak düştüm motoru kaldırarak yol ortasında trafiği araçlara açtım ve kenara çekildim kazayı çok ucuz atlatmıştım hızlı gelen araçların düştüğüm sırada altındada kalabilirdim ve üzerimde kasktan başka bir koruma yoktu.sağ kolumda hafif sıyrıklar oluştu 2 dizimde morardı ve şişti kahretsin bi daha motora binmeyeceğim dedim o sırada ancak 1 saat sonra yine motor hevesim depreşti ve atladım motora koyuldum yine yola bu sefer 80 i geçmeye korkuyordum ve virajları 25-30 kmh dönüyordum.

arkadaşlar bu motor işi çok riskli ya ama insanda hastalık derecesinde bağımlılık yaratıyor binmeden duramıyorsunuz.
    ::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Geçmiş olsun ... dikkat şart
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Geçmiş olsun arkadaşım 'bir musibet bir nasihatten yeğdir 'demiş atalar neyseki basit sıyrıklarla atlatmışsın, 10 gün kadarda biryerlerin ağrır(neredenmi biliyorumzaten 4 tekerlekli ve yayalar bizi alaşağı etmek için ellerinden gelini ardlarına koymuyorlar bari hiç olmazsa elimizden geldiğince önlemizi alalım ,umarım bundan böyle dizliklerini takarsın,ilk ve son kazan olsun sağlıcakla...

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    arkadaşım çok geçmiş olsun,benimde en korktuğum düşerken başka araca çarpmak yada altına girmek.allah korusun
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    B.S.A. 1950-52
    yaz günü yağmur yağdığında dışarda yürürken bile tereddüt ediorum. yol sabun oluo.
    motor kullanmak mı?
    geçmiş olsun arkadaşım.

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    geçmiş olsun
    arkadaşım
    motosiklet ve yağmur birbirine çok ters iki konu
    çok dikkat etrmek lazım geçmiş olsun tekrar

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Geçmiş olsun arkadaş

Yağmur hem zevkli, hem de çok risklidir. Yağmur yağdığında benim bir prensibim var, Frenlerim yok diye düşünüyorum!! Bir de kendimi yerleri sabunlu su ile ıslanmış bir banyoda yalınayak dolaşıyormuş gibi düşünüyorum. bunları yapınca da ıslanmanın zevkine varıyoruz
    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
    Poturdak

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    geçmiş olsun arkadaş bundan sonra daha dikkatli ol
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    geçmiş olsun ...
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın...özellikle yeni başlayıp yerleri tamamen ıslatmamış olan yağmur çok tehlikelidir...şöför tabiriyle buna ''tavuk kaydıran'' derler bu esnada aşırı dikkatli kulanmaya özen gösterelim...çünkü asfalt frene biraz sert bastığımız anda buz pisti gibi kayacaktır...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Geçmiş olsun, koruma şart anlaşılan...
    "Motosiklet Özgürlüktür."

genieril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya tay 200/Hyosung gt250/ybr125
    geçmiş olsun...
    Genieril buradaydı...

büyük geçmiş olsun eradnan

daha kötüsüde olabilirdi . anlattığın gibi gelen araçların altındada kalabilirdin

allah korusun
    kazasız belasız sürüşler

bende geçen gün donald duck un köşe yazılarını okudum
    gerçekten çok faydasını gördüm her fırsatta antreman yapıyorum
    okumanı tavsiye ederim ....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)