merhaba arkadaşlar;
sürüş sırasında insanın kaza yapabileceği aklının ucundan bile geçmiyor ama kaza 1 saniyede oluyor ve insan bir anda afallıyor.
motorumu daha 3 ay önce almıştım bugün ilk defa şehir dışına çıkmak üzere antalyadan kemer istikametine yola koyuldum.yaz ortasında yolda yağmur vardı ve ıslanarak kemere vardım.orada otelde kalan arkadaşımı ziyaret edip bişeyler içtikten sonra tekrar antalyaya doğru yola çıktım.yolda kemerden 12 km ileride göynük tatil köyleri önündeki virajda yolun ıslaklığı ve kayganlığını göz önünde bulundurmadığım için kayarak düştüm motoru kaldırarak yol ortasında trafiği araçlara açtım ve kenara çekildim kazayı çok ucuz atlatmıştım hızlı gelen araçların düştüğüm sırada altındada kalabilirdim ve üzerimde kasktan başka bir koruma yoktu.sağ kolumda hafif sıyrıklar oluştu 2 dizimde morardı ve şişti kahretsin bi daha motora binmeyeceğim dedim o sırada ancak 1 saat sonra yine motor hevesim depreşti ve atladım motora koyuldum yine yola bu sefer 80 i geçmeye korkuyordum ve virajları 25-30 kmh dönüyordum.
arkadaşlar bu motor işi çok riskli ya ama insanda hastalık derecesinde bağımlılık yaratıyor binmeden duramıyorsunuz.