Sevgili arkadaşlar,
bu gün enteresandı, hani olur ya Kötü Gün, heh tam öyle. Çay içmek için yakacık gözdağına gitmeye karar verdik. Yolda 75 Km ile giderken orta şeritte, yavaş gittiğimizi düşünen bir AİLE (Fokus marka 4 teker) ince gördü bizi!!!! Sollamadı, İnce Görüp önümüzde 10 Km devam etti. Sövdüm ama takmadım, alışkınız ya. Ardından bir Kamyon ki Yavuz marka olanlardan, sağ şeritte 80 ile giderken Buraki77 kardeşlerimi kurallara karşı gelmeye zorlayıp sağ şeride attı!! bizim ardımızda fren etti baya bir bu gamyon beyinli!! Kornaladı, tahkir ve tezyif etti, biz de kuralları çiğneyip sağa emniyet şeridine saklanmak zorunda kaldık!! ( ardından Pendik civarlarında Sol şeritte başka 4 tekerler in protestosuna maruz kaldı, bişey de değişmedi...)
Bunu da geçtim, 3 dakika sonra, yan yol tabir edilen E-5 e paralel yolda 80 ile devam ediyoz. Karşıdan şeref kelimesi ile beraber anılması TDK ya göre sevimsiz sayılabilecek bir WW Volt sürücüsü, Buraki ve bendenizin bütün sellektör ikazlarına rağmen sollama yaptı!! Frenlere sağlam asıldık! adam yanımızdan güneş gözlükleri ile baka baka geçti, ben el işaretleri ile sövme şekli yaparken, arkasındaki cevval bir oto (Markasını çıkaramadım, ama yeni modellerden bir Fiat) çıkıverdi sollamaya. Elimin biri sövme pozisyonunda olduğundan, sağ elimin zavallı hassasiyeti ile sıyırdık!!!! Ardından biri kalktı üzerimize doğru sollamaya, insaflı adammış, bir günde 2 kez öldürücü kaza riski yeter dedi heral, tekrar şeridine döndü.
şimdiiii, geldik, Hırkıslık olayına!!!
Biz daha önce geldiğimizden, motorları Görebileceğimiz bir yere çektik. Ama garsonların bizi Tuvaletin hemen önüne yerleştirme isteklerini sertçe reddettiğimizden, arkalara bir yere yemek yemek için oturduk. Yemek bitti, bahçe kısmında çaylara devam edeceğiz, baktık motorlarımız görüş alanımıza uzak bir masa, dedik: ''yav bunca kişinin arasında motora zarar vermek isteyen çıkmaz heral'', oturduk. 2 saat sonra, karşımda oturan ve Beat imin namusunu bu sayede kurtaran Buraki77 kardeşim, ''Abi bu ara fazla motor geçti önümüzden vırr vırrr, bir dolap olmasın, sanki aşağı doğru süzülen seninkiydi'' diyen uyarısına, Koşturduk!!
Daha doğrusu Burak koşturdu, ben şaka ediyo sandım. bir de ne göreyim: benim motur Güvenliklerin elinde!! Kıllanıp, Herifçioğlunu durdurmuşlar. Herif Motorumu terketmiş, ormana doğru sakinceeee arazi oluyor. Önce korumalar çalıyo sandıydım, ama koşturdum bu Kolunda Akrep Döğmesi olan gence doğru. Herif hırkız,evet evet herif hırkızın ta kendisi,biz peşinden''gel lan buraya mnskytzkm'' diye koşturunca, attı kendini uçurumlara, kayboldu. Dolandık durduk buluruz deyi. Güvenlik arkadaşlar zati kartal gibi çepeçevre haber verdiler, telsiz iletişimi kurdular, ardından poliste geldi,bunların bölgede çok tanınan tiplaer olduklarını söylediler.''İleride birgün yakalarsak geçmişe yönelik şikayetçi olurmusun dediler. Elbette evet dedim, sonuçta önemli olan motorumun bulunması-alınması değildir benim için; Hırkızların İYİ BİR DERS ALMASIDIR.
Motorlarımız gözümüzün önünde bile çalınabilirler!! Asla benim gibi: ''Boşvermeyin'', Spiderman gibi ( kendisi Buraki 77 nickli, Sipider-Man duygulara sahip bir Buraki77 ile geziniz.
Vallah O olmasa motur gittiydi.
Herkese kazasız BELASIZ sürüşler dileriz.