Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Moturumu çalamadılakine, oohh ohhh

REKLAM ALANI
    SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    muzaffer abi çok geçmiş olsun..
    bence burak abiye bişi ısmarla. sonra da birilerine bişiler dağıt.. olmaz başka türlü..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben 1 günde trafikte bu kadar olay yaşadıktan sonra üstüne birde motorunun çalınmasını yaşayıp, bu 1 günü sitede yazarken anlatım tarzınıza takıldım, nasıl oluyorda pozitif bir şekilde komediye dökebiliyorsunuz, inanılmazsınız çok büyük gecmiş olsun.

denizcimuzaffer abimiz yada biladerimiz yaşını bilmediğimden
    çok geçmiş olsun

iyi bir tecrübe yaşamışsın.
    motoru çaldırsaydın üzülürdüm gerçekten.
    bu kadar sosyal mekanlarda bu kadar rahat davranan hırsızlar ....
    burası türkiye demekten başka bişey gelmiyor aklıma ...

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Tüm arkadaşlarımıza iyi dilekleri için teşeküürlerimizi ve sevgilerimizi yolluyoruz
    Bir Motor Sürücüsü olarak sakin kalabilmek önemlidir diye düşünürdüm, dün bunu bir daha öğrenmiş oldum. Başımıza ne gelirse gelsin soğukkanlılığımızı bozmamalıyız. Fevri davranışlarımız kaza yapamıza neden olabilecektir, hatta muhakkak olacaktır. Dünkü maceramızın en sonunda bile, ''motoru az daha çalıyolardı yavv'' düşünceleriyle dolu bir kafa ile dönüş yoluna çıksaydım tehlikeli olabilirdi. Oysa şöyle dedim kendi kendime ve çocuklar gibi sevindim: Bir günde bu kadar acayiplikten sonra hala eşim dostumla beraberim, motoru da kaptırmadık, hehehehehe.
    Pozitif olalım, pozitif düşünüp hissedelim, motor binelim, dağ bayır gezelim, tecrübeleri paylaşalım.
    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
    Poturdak

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Helal paraymış
    Büyük geçmiş olsun

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Bday!
    Motorun çalınabilitesi elbette olanaklı! Ama o, bizi sıkıştıran Kamyonu işallah bir ara yakalrım. Dünya o kadar küçük ki. 8 yıl görmediğim dostuma Brezilya nın Saopolo limanında rastladıysam Bence her şey mümkündür. Hele karşıdan gelip, hatalı sollama_ Yasak sollama yapan O Volt sürücüsü zati elimde, buralıdır O!
    Ney se, geldi geçti işte. Motor Kullanmak deli ediyor insanı!! İnat değilmi len, pinecez işte!!
    İhtiyar

o selenin üzerine KENDİMİ küçük bir patlayıcı haline getirmeme engel, henüz sahip olduğumuz teknoloji
    Neyse ki çalınamadı Moturum. Bundan sonra hep oaraya gidip, hep o AAKREP DÖVMELİ SAĞ KOLU OLAN, 18-19 YAŞLARINDA, 170 CM BOYUNDA, SANIRIM TARTSAM 55 KG ÇEKEN O HIRKISI ARAYCAĞIM!!! KEŞKE YAKALAYIP DA BİR TARTABİLEYDİM, Kİ O DA ÖĞRENEYDİ AĞIRLIĞINI
    dİKKAT ARKADAŞLAr!! sadece kendimizi abuk hisetmemek için. Çün ki öyle oluveriyor insan.
    Gerçekte olay şöyle oldu kabul etmem gerek, bizim çocukları ayarladım dedim akşama bir beat ayarladım, gelin alın akşama paketleyip okuturuz, tam aldılar götürdüler güvenlik farkedince dedim bunlar çaldı HIRSIZ varrr, yoksam akşama rakı sıfrasına meze yapacaktık BEATı omadı başka sefere artık

Şaka şaka, büyük olay atlattık hem yolda hem mekanda, bir baktım beat yokuş aşaağı kayıyor dedim bu sizinki olmasın içimde bir kuşku gidip baktım normalde yapmam pek, bir baktım motor yerinde yok dedim abi sen benimkinin yanına koymadın mı eveeeeet dedi. abi yok dedim o sıra güvenlik de aşağıda motoru yakalıamış çocuk kaçtı neysem çok gezdikl ama yakalayamadık ve de tartamadık ben de düşündüm yolda giderkene üstüne mi atlayayım yoksam gidonu böğrünemi sokayım ama olmadı iyi ki de olmamış o an bayaa sinirliydik adrenalin tepe yapmış olaraktan turladık allahtan güvenlik iyi çalıştı ve çok ilgilendiler. Sorun olmadan eve döndük ama bu kadar olay 1 güne gerçekten fazla oldu.

Bir arakadaşın dediği okutup üfletelim, kurşun döktürelim ya da olmadı siz beatı okutun sonra kırışırız 1 teklik yeter Ya da bizim haneye bağış yapabilirsiniz Sadaka vermek lazım

Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muzaffer abi çok geçmiş olsun..
    bence burak abiye bişi ısmarla. sonra da birilerine bişiler dağıt.. olmaz başka türlü..
    Doğru söze ne denir?
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seleye çok küçük miktarda zarar verici bir nesne yerleştirip uzaktan kumanda bağlamalı veeee çalınması için ortalık yerde bırakılmalı,sotaya yatıp çalınmasını beklemeli,çalan şahısın fazla uzaklaşmasına meydan vermeden kumandanın tuşuna keyifle basmalı.
    Çok mu canice olur?
    İhtiyar abi bu sakin tablonun altında bir şeytan yatıyo olamaz dimi...

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Bday!
    Motorun çalınabilitesi elbette olanaklı! Ama o, bizi sıkıştıran Kamyonu işallah bir ara yakalrım. Dünya o kadar küçük ki. 8 yıl görmediğim dostuma Brezilya nın Saopolo limanında rastladıysam Bence her şey mümkündür. Hele karşıdan gelip, hatalı sollama_ Yasak sollama yapan O Volt sürücüsü zati elimde, buralıdır O!
    Ney se, geldi geçti işte. Motor Kullanmak deli ediyor insanı!! İnat değilmi len, pinecez işte!!
    İhtiyar

o selenin üzerine KENDİMİ küçük bir patlayıcı haline getirmeme engel, henüz sahip olduğumuz teknoloji
    Neyse ki çalınamadı Moturum. Bundan sonra hep oaraya gidip, hep o AAKREP DÖVMELİ SAĞ KOLU OLAN, 18-19 YAŞLARINDA, 170 CM BOYUNDA, SANIRIM TARTSAM 55 KG ÇEKEN O HIRKISI ARAYCAĞIM!!! KEŞKE YAKALAYIP DA BİR TARTABİLEYDİM, Kİ O DA ÖĞRENEYDİ AĞIRLIĞINI
    dİKKAT ARKADAŞLAr!! sadece kendimizi abuk hisetmemek için. Çün ki öyle oluveriyor insan.

tekrardanak geçmiş olsun dilerim...bir açıklamanız dikkatimi celbetti...ben Müdür ve Yönetim kurulu başkanı isem bu konuda kara verecek mekanizma benimdir...istifanızı sununuzdur...belki kabul edeceğimdir belkide etmeyeceğimdir...şu an sol tarafımda bulunan çay bardağının bana vermiş olduğu psikolojinin verdiği hezeyan içinde kararımı bildiririm...

güzel gezi olmuş Muzaffer peyefendi..unutmayınız ki bean sizi zirveye çıkardım...beeaaanım lobi ve VIP asansörüm zayesinde popülariteniz arttı...bir kelamımla tepeteklak olursunuz vesselam...zira..keza 10 yıllık sözleşmemiz var...benim tapulu üyemsin...

başka üyelerle tanışmak ne kelime başka gezilere bile yelken açamazsınızdır...sizi seviyorumdur...Purağı ve Biloyu pek sevmiyorumdur...hazda etmiyomdur soğuk nevalelere...varsa sizdir yoksa sizdir...şahsınızı münhasır pir beyefendisiniz...olaylar muhteviyat sandığınız gibim değildir...asla olamayacaktır...şer işgal guvvatları tarafından hatt-ı humayunumuza yapılan bu cevval saldırı geri püskürtülecektir...

durum sandığınız gibi değildir...geçmiş olsun efenim...daha büyük acılar görmeyiniz...yaşadığınız en büyük acı bir toplu iğne acısı olsundur...bu acıyıda akupunktur yüzüsuyu hürmetine sineye çekinizdir......
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Seleye çok küçük miktarda zarar verici bir nesne yerleştirip uzaktan kumanda bağlamalı veeee çalınması için ortalık yerde bırakılmalı,sotaya yatıp çalınmasını beklemeli,çalan şahısın fazla uzaklaşmasına meydan vermeden kumandanın tuşuna keyifle basmalı.
    Çok mu canice olur?
    aslında bu yapmak sanıldıgı kadar zor birşey degil. 3-5 gün güney doguya gidin bu tür uzak kumanda ile tetiklenen patlayıcılardan bulursunuz. askerlerimiz nasıl olsa her hafta 5-6 tane yol kenarlarından çıkartıyor. rica edersiniz birini size verirler

Motosikleti
    Alıntı buraki77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekte olay şöyle oldu kabul etmem gerek, bizim çocukları ayarladım dedim akşama bir beat ayarladım, gelin alın akşama paketleyip okuturuz, tam aldılar götürdüler güvenlik farkedince dedim bunlar çaldı HIRSIZ varrr, yoksam akşama rakı sıfrasına meze yapacaktık BEATı omadı başka sefere artık

Şaka şaka, büyük olay atlattık hem yolda hem mekanda, bir baktım beat yokuş aşaağı kayıyor dedim bu sizinki olmasın içimde bir kuşku gidip baktım normalde yapmam pek, bir baktım motor yerinde yok dedim abi sen benimkinin yanına koymadın mı eveeeeet dedi. abi yok dedim o sıra güvenlik de aşağıda motoru yakalıamış çocuk kaçtı neysem çok gezdikl ama yakalayamadık ve de tartamadık ben de düşündüm yolda giderkene üstüne mi atlayayım yoksam gidonu böğrünemi sokayım ama olmadı iyi ki de olmamış o an bayaa sinirliydik adrenalin tepe yapmış olaraktan turladık allahtan güvenlik iyi çalıştı ve çok ilgilendiler. Sorun olmadan eve döndük ama bu kadar olay 1 güne gerçekten fazla oldu.

Bir arakadaşın dediği okutup üfletelim, kurşun döktürelim ya da olmadı siz beatı okutun sonra kırışırız 1 teklik yeter Ya da bizim haneye bağış yapabilirsiniz Sadaka vermek lazım

Doğru söze ne denir?

sevgili nötr purak apim anlattıklarınız beni dehşete düşürdü...üzüldüm sıkıldım...kabullenemedim...apimlere yollarda yapılan bu taciz olaylarını şiddetle kınıyorum ama yinede Muzaffer peyefendinin ağır tahrik altında coşku seli yaptığı bilindiği için siz mukayet olun kendisine...aman diyim 25 tonluk kamyonlara el ayak hareketleri yaparken konsantrasyonunuzu bozmayın...HE deyip geçin...muhtemelen psikopat bir şoförün ayağındaki kas ve reflekse bağlı olmasın bu güzel hayatlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bu yapmak sanıldıgı kadar zor birşey degil. 3-5 gün güney doguya gidin bu tür uzak kumanda ile tetiklenen patlayıcılardan bulursunuz. askerlerimiz nasıl olsa her hafta 5-6 tane yol kenarlarından çıkartıyor. rica edersiniz birini size verirler
    Yazıktır günahtır hırsız da insan (hatta benim ücretli çalışanım ), ama insanın malını alınca çok kötü oluyor, fark etmesem öyleecene gidecekti motor ve ben bile 2sn kaldım aaaa motor gidiyor diye kötü bir his, insan ne yapacağını bilemiyor allahtan hem güvenlik hem de spderman hislerim sayesinde olay büyümeden kapandı, akşam bizim elemanı ben dövdüm zaten yeterince niye yakalandın diye siz hiç merak etmeyin
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

Motosikleti
    Buraki Öz Kardeşim
    Patlayıcı ilen Hırkıs patlatmak çok fena olur yavv
    İhtiyar a kalben katılmamak elde olmasada, ben sayende hırkısı yakalayıp, adalete teslim etmek daha iyi diye düşünüyom.
    Yav adalet derkene, korumaların birbirine telsiz ile verdikleri komutlarla dehşete düşmedim değil:
    Pıhhhk; Öemer, kolunda dövme, beyaz tişörtlü, 170 cm. hırkıs! gördüğünüz anda içeri alıp basın odunu, bana derhal haber geçin ben de girişecem Nhmnmını.......
    Poturdak

Motosikleti
    peki efenim...hörmetler...Purak apimiz gerekli şeyleri anlatacaktır...saygılar...

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vallahi çalınsa kendi motorum çalınmış gibi üzülürdüm çok geçmiş olsun

Motosikleti
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi çalınsa kendi motorum çalınmış gibi üzülürdüm çok geçmiş olsun
    bende üzülürdüm... kadar koyardı bak...dünya malı ama işte sevdiğimiz insanlar zarar gördümü psikopatada bağlardım...çocuğu elinizden kaçırmasanız keşke...ben Kurtlar vadisi şekli yapardım...purak apim bilir...o tip tip bakan çocukları ben kuzu yapardım...şebeke üyesi olduğu varsayılan tipler...3 kişiymişler ya...

söölee bakimmm Alicannnnn....

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Benim aklıma değişik bir şey gelmişti,örneğin şarjlı tornavida ve ucuna bir 5x60 sunta vidası gibi.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Benim aklıma değişik bir şey gelmişti,örneğin şarjlı tornavida ve ucuna bir 5x60 sunta vidası gibi.
    Bu sadistçe fikirlerini paylaşıyorum ama diyorum o da insan, biz yakalasaydık katrana bulayıp sonra tavuk tüyü ekleyip yollarda ip bağlayıp çekecektik olmadı işte ne yapalım

Motosikleti
    Honda vfr800
    geçmiş olsun kötü bi gün geçirmşsiniz belli allah daha beterinden saklasın!!!

Geçmiş Olsun.

Artık "hırsızlık, gasp, kapkaç" gibi suçlar için (bu suçları meslek haline getiren şahıslar için) , idam defterini açmak gerekecek...

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Muzaffer abiiiy geçmiş olsun. Beat bu be çalmak okadar kolaymı. adamın alnuğu garışlarlar he. Sen Dylan al üzerine tuzak sistemini ben kuracam söz benim sistemim değişik ama. hırsız üzerine binince şöyle güçlü bir hidrolik sistemiyle sele öne doğru açılır. hırsız alnının orta yerinden asfalta çakılır etkisiz hale gelir. Görüşmek üzere....
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    Herkese tekrar teşekkürler dilerim.

BSI zati benim motur çalınamaz, işte ispatladı, ben olmadan o hiç bir yere gitmez

Tedbirlerimizi alalım arkadaşlar. Çok sevdiğimiz motorlarımızı kurda kuşa yem etmeyelim, bizim çok arkadaşımız var ama onun tek dostu biziz
    Poturdak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)