12 haziran salı günü yeni aldığım airoh speed fire kaskımla(kaskımı da o gün aldım),ehliyetimle,sizlerle en yakın zamanda gezi yapmak hayaliyle kendi çapımda bir tur atmak için yola çıktım...Her şey güzeldi kaskım çok hoşuma gitmişti,yokuş aşağı 40-50 km/h hızla ilerliyordum,taki o şahinin birden önüme çıkıp yolumu katledip kendisine çarpmama kadar Evet arkadaşlar şahine sağ önden yanlamasına çarptım ama ben kazayı baya bi ucuz atlattım,sadece ani fren yaptığımdan dolayı motosikletimi dengede tutmak için sol ayağımı yere sert basmamdan dolayı bir ezilme var,onun dışında motosikletimde de sol ön ve arka farlar kırıldı ve topcase im çarpmanın şiddeti ile kaza yerinde bi 10-15m uzağa fırladı,bununla beraber motor koruma demirinin görünüşünün ne kadar kötüde olsa çok işe yaradığını öğrendim ama honda titanın kampana frenlerine hiç güvenmemem gerektiğinide öğrendim nası oldu anlamadım ama benim jantımda bile eğrilik yoktu fakat şahin sağ ön komple dağıldımıştı(çamurluk,far vs)Bu kazayı böle atlattığım için verilmiş sadakam varmış diyorum,hepinize kazasız belasız sürüşler...Yaptığım kazada buna benziyor ama ben biraz daha öndem çarptım
http://www.youtube.com/watch?v=rWpFPeiRpIA video işini beceremedim sanırım,kusura bakmayın...