hayırlı olsun kazsız kullanman dılegıyle tvs sanırım hındıstan malı
hayırlı olsun kazsız kullanman dılegıyle tvs sanırım hındıstan malı
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Dostum,güzel bir makina almışsın.Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim...
güle güle 1000
umarım hiç bir yeri ezilmez bozulmaz
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
sametrix kazasız binmen dilegiyle hayirli ugurlu olsun diyorum. ben 1000km yaptım 1ayda suan cok memnunum 25000km sorunsuz asan var onlarda memnun. herkez inadına daha memnunum demek için cok erken derken insallah biz herzaman onlara inat hep memnun kalarak memnunum diyecegiz :D:D:D
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan.Para olsada bi tane alsak.güzel alet
hayırLı oLsun kardes Allah kazasız surusLer nasıp etsın guLe guLe kuLLan
Hayirli olsun, güle güle kullan...
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım...
hayırlı ugurlu kazasız guzel saglıklı günlerde kulanman dilegiyle
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Ben yeni gördüm kuzen hayırlı olsun
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
eyvallah abi senin gsr 600 ü getirde kapıştıralım 100 m de iddalıyım sonrasında ben ters dönüp kaçarım
İki kişinin bindiği motor değildir.
eveeettt bugün motorumu almak için arayan arkadaş söylediği gibi cuma günü gelirde motoru alırsa bende 13 ağustosat ayrılacağım yıllık izin bitmeden apachiciler kervanına katılacam emme samsundan kalkıp teee aksaray , afyon veya ankaraya geleceğim bu esnadan bana yardımcı olacak arkadaş var mı aranızda? ha aksaray ha ankara arasında fiyat fark eder mi acaba? yarın zaman olursa ankarayı ve diğer yerelri bi arayacağım. ben gitmeden de işlemler yürürmü motoru da kargoyla falan gönderseler. evet arkadaşlar fikirlerinizi alayım.
şimdiden hayırlı olsun diyorum bence doğru tercih yaptın http://www.tvsturkiye.com/
bu siteden satış yapan bayileri bulup telefonla arayarak fiyat al istersen ilginç bi şekilde afyonda 4 ankarada 1 bayi var.fiyatlar standart ama aldığın yerin aynı zamanda serviside olursa tam süper olur.
İki kişinin bindiği motor değildir.
bu motor komple yamuk beee artık motoRsiklet.nete bi tatlı dağıtırsın kanımca
hayırlı olsun tekerin düz bassın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)