Hayırlı olsun.Apaçicilerde cogalıyo.Eroll da kimse yok diye yakınıyodu
Hayırlı olsun.Apaçicilerde cogalıyo.Eroll da kimse yok diye yakınıyodu
hele sen şunu bıraz kullan bi 10.000 km yap ondan sonra birikimlerini paylaş daha km yapmadan tavsıye öneri bıraz yanluş bır yaklaşım olmuş
hayırlı olsun gulegule kullan
hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız günlerde kullan.. bu eğik yamuk olayı güzel... 25 eğik...
KIRMIZI BOĞA..
...samet kardeş tercihini çok doğru yönde kullandın kanımca Allahım seni vede tüm motorcu kardeşlerimizi kazadan ,çarpmadan ,çarpılmadan ,düşmeden vs. bilumum can sıkıcı şeylerden korusun diyorum.bencede kuyrugu eğri duruyor gibi en kısa zamanda biraraya gelelimde düzeltelim şu canavarın kuyrugunu olmaz mı..?
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sonra öğrendim bende Hindistanda üretiliyormuş, sağol yine de
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hayırlı ıolsun dostum cok guzel ve kalıte bı motor bıldıgım kadarı ıle 70 - 80 yıllık bı hındıstan markası ve Bu motor tasarımda odul almıstı ne kadar yamaha da olsa ben YBr almaktansa bunu tercıh ederdım.Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Tühh demeyeyim nasıl olsa alınmış bi kere
Bunun tekerlekleri dönüyo arkadaş, demedi deme Kaç usta gezdi bizim arkadaşlar, çaresi yok
hayırlı uğurlu olsun. Hindistan yapımı bir motordur. hindistan da her şey motosiklet tir. Sağlam olmayan, ekonomik olmayan, basit tamiri olmayan bişey üretmezler
teknolojileri iyidir.
(Hindistanın kendisine ait 76 uydusu vardır uzayda)
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Poturdak
evet hindistanlı yapmış ve yapmaya devam ediyor.yanılmıyorsam bu motorun rtr 160 modeli 2008 de türkiyeye geliyormuş google dan resimlerine baktım tasarımı biraz daha geliştirmişler elektronik hız göstergesi de beni bitirdi.önümüzdeki senelerde eğer istikrarlı getirilirse TVS pazarda ciddi bir yer sahibi olabilir gibime geliyo ne dersiniz ?
İki kişinin bindiği motor değildir.
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Software yine işin kolay yanı
kendilerinin bizzat fırlattığı iltişim uyduları var. Ben hala uçurtmanın Üçgenindeyim, hani Dende tuttu mu falan, ya da kuyruk çok mu ağır oldu
bengladeşi bir gör aklın durur Hurdalık denen yerde bulabileceğiniz işe yarar tek hurda VİDA O da dişleri gitmiştir emin olun. 33 yıllık hurda dizel motor için normalde tersanede 100 000 USD ye yaptıracağın işi halletmişlerdi
Apache iyi bir motor, yakından inceledim, komu esnaf arkadaşta var
Poturdak
Hayırlı olsun.
Bu motorun teknik servisi varmı peki?
hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
hayırlı olsun.Apache kaliteli bir motor ama 2.elinde değer yitireceğini düşünüyorum
lezzet gider,mesuliyet kalır...
servisi o kadar yaygın değilmiş ama göztepede de pendikte tuzlada var.alırken sordum servis ücretleri honda dan ucuz dedi ayrıca aynası mesela honda 45 ytl bu 20 ytl dedi adam beni yemişte oalblir.ama parça sıkınıtısı yaşamayıcağımada üstüne basa basa sölediler.ama yaşayıp görcez bakalım.ikinci elde de piyasa da çok fazla olmadığı için değeri düşer ama bir kısım çin malları gibi dağılmıcağını umduğum için alıcısını bulursam çokda zararlı olcağımı zannetmiyorum.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz binersin insallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)