Allah Rahmet Eylesin
geride kalanlara sabır versin
Allah Rahmet Eylesin
geride kalanlara sabır versin
Hadi bee kendisinde bi ara gt250 vardı konuşmuştum sonradan onu satıp Fz6 almış
Allah rahmet eylesin
Çok üzücü bir haber , Ailesine , Superevariders grubuna başsağlığı diliyorum , insan ne yazacağını bilemiyor . Tüm camiayı Allah Korusun ....
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
offf puffff yapa yapa yazıyor insan' sanki içimize ateş düşüyor hemde kızgın ateş' isyan etmek hiç olmaz rahmet dilemek' ailesine sabır dilemek 'eşine'de açil şifalar dilemek gene en normali en mantıklısı.
bağırmak geliyor haykırmak içimden yeter demek dur demek olmuyor olmuyor! seni seviyoruz saruhan biyerler'de bekle bizi .......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
allah rahmet eylesın.....
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inş mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin. malesef vefat haberlerini çok fazla duyar olduk son zamanlarda. eşine ve geride kalan tüm yakınlarına sabır diliyorum......
Allah rahmet etsin tüm motosikletçilerin başı sağ olsun.Çok üzüldük çook.
Allah gani gani rahmet etsin, sevenlerinin başı sağolsun.
allah rahmet eylesin eşine dostuna sabır diliyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar mekanını cennet etsin :(
hepimizin başı sağolsun ailesine ve yakınlarına Allahtan sonsuz sabırlar diliyorum.
Allah rahmet eylesin geride kalanları korusun, Bu cehalet olduğu sürece ölmeye devam edeceğiz. çok üzgünüm
Allah rahmet eylesin. Yahu artık gelmeyeceğim sanırım bir müddet buraya. Yada bir daha hiç bir kaza haberi okumayacağım.
İki güne bir birileri için allah rahmet eylesin demek istemiyorum artık. Benim tek yapabildiğim bu, ya geride bıraktıkları? Onu tanıyanlar?
allah gani gani rahmet eylesin...toprağı bol olsun...geride kalanlara sabır versin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Allah rahmet eylesin... fazla karşılaşmamış olsak da hyosungfanclub.com'dan da bildiğim bir arkadaş, üzüldüm, keşke bu son olsa..
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara Allah sabır versin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
başımız sağolsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun......offfff yaaa
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Çok üzücü bir haber. Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır ve baş sağlığı diliyorum. Kaza ile ilgili bilgisi olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)