o sekizde sekiz suçlu olan motosikletli züppeler
yazana tek kelime söylemek lazım
ALLAH BELANI VERSİNNNN
o sekizde sekiz suçlu olan motosikletli züppeler
yazana tek kelime söylemek lazım
ALLAH BELANI VERSİNNNN
hala anlasılmayan bi olay var .Bu insan ölmüş mü yoksa yaralamı
ya yazma o zaman canım sıkkın beh.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
arıkafa ybr ve mavi olmasıda beni başka açıdan etkiledi benim motorumla aynı allah kimseye yaşatmasın böle acılar
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
yazıcam benımde canım sıkkın
başımız sağolsun, bu tip olayların azalması dileğiyle...
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Kardeşimize Allah(CC)dan rahmet,hepimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum.Mekanı cennet olsun.
mekanı cennet olsun... :(
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Çok acı bir kaza , çok üzücü Allah size ve ailesine sabırlar versin.
Motosiklet camisaınada bu kazalar ve böylesi haberler nedeni ile sabır versin ,
Yani insan bir haberi bu kadarmı incelemeden yazar , resmen motorcu terörşst gibi algılanmış ,
Yolunda giden adama çarpılmıs ve neredeyse yolunda giden suclu
Bariz olarak şöför değiştirilmiş ,
Yani neresinden tutsanız haberi acele ve saklanan pek çok oldugu gozukuyor , haber yazdırılmış sanki ,
4 TEKERLER TERÖSRİSTLERİ ni unutmasın basın , araba kullanırken bile korkmaya başladık artık , motor da ise 5 kat dikkat etmek gerekiyor , eger devlet ve trafik polisleri bu tip sürücüleri engelleyemiyor ise beyAnat binmeyin sizi koruyamıyoruz denmeli
ama neden ???? ehliyetsiz sürücü , alkollü sürücü her türlü hatalı sürücü devletin polisine seni sürdürürüm der ve sonra polis sürülürse , polis artık bıkmış ise , Hükümetler ve meclis sosyal görevlerini yerine getirmekten uzak ise ne yapalım bilmem ...... seçimlerde geliyor değilmi
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
ALANYA'DA yaşı tutmadığı için ehliyetsiz olan Y.Ç. (17) adlı otomobil sürücüsünün çarpması sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Şimşek (20) iç kanama nedeniyle öldü. Edinilen bilgiye göre kaza, önceki gün Oba Beldesi'nde bulunan Karakocalı Mezarlığı yanında meydana gelmişti. 07 N 3913 plakalı motosikletiyle ana yolda seyreden Mustafa Şimşek'e, tali yoldan çıkış yapan Y.Ç. (17) yönetimindeki 07 NAF 56 plakalı otomobil çarpmıştı. Çarpmanın şiddetiyle yol kenarındaki araziye fırlayan motosiklet sürücüsü Şimşek'in sol bacağı kısmen kopmuş ve kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde 8 saat süren ameliyat sonucu kısmen kopan bacağı yerine dikilmişti. Mustafa Şimşek, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmış ve genç sabaha karşı iç kanama sonucu öldü. Mustafa Şimşek'in cenazesi, dün Alanya'ya bağlı Paşaköy'de toprağa verildi.
Gazetemizde yer alan dünkü kaza haberinde, bacağı kopan Mustafa Şimşek'in adı yanlışlıkla Birol Sezgin olarak yer almıştır. Düzeltir, özür dileriz.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
bu ülkede trafik kuralları motosiklet lehine düzenleninceye kadar bu tarz kazaları çok duyacağız anlaşılan...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
allah rahmet eylesin..nur içinde yatsın ..yakınlarına sabırversin
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
allah ailesine sabır, kendisine rahmet eylesin....
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydınlatırken küçülen mum yanacaktı.
Küçülen yaka-yaka aydınlatacak, Büyüyen yana yana anlayacaktı...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
konun motosiklet teroruyle alakası olsa yazsın dicem ama alaka yok ama düzeltilmiş neyse.
malesef gece hayatını kaybetti bugun defnettik.[/QUOTE]
tüm motosiklet.net ailesinin başı sağolsun arkadaşımıza Allah tan rahmet.ailesinede sabır diliyorum.buna sebep olanlarda Allahından bulsun....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum
teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı napalım allah sevdiği kulunu yanına erken alırmış gerçektende.bu gazete hep yalan konuşuyor a.g şimdide http://www.yenialanya.com/index.aspx...=22856&HabRes= şunu yazmışlar. motosiklet sektorundeki esnaflardan acıklama geldi diyo kimin haberi varda kac kaza oldu hangi esnaf böyle bir konuşma yaptı tabi gelen tepkilerden dolayı laf çevirildi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)