ALLAH tan rahmet diliyorum...bintane kask ta taksak..korumaliklari ust ustede taksak..genede bilgisizligin onune gecemiyecegiz arkadaslar...
ALLAH tan rahmet diliyorum...bintane kask ta taksak..korumaliklari ust ustede taksak..genede bilgisizligin onune gecemiyecegiz arkadaslar...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
allah rahmet eylesin.başka acı vermez inş.geride kalanlara sabır versin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Geride kalanlara allah sabır versin. İnşallah bu son olur ve yetkili insanlar motosiklet kullananlara terörist muamelesi yapan bu şahıslara gerekli cezayı en ağır bir şekilde verirler.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
allah rahmet eylesin çok üzüldüm
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Allah acil Şifalar versin ...
çok üzücü bir durum
aynı durumla bizlerde karşılaşabiliriz
allah sabır versin ...
Allah Hepimizi Korusun ...
Bende Bu akşam istanbuldan izmite gidicektim motorla gezmek için. bu yazıyı okuyunca vazgeçtim ...
böyle haberler okumak istemiyorum artık
dikkatli dikkatsiz tedbirli tedbirsiz sonuç kaza ...
hele hele bu sefer ki yine ölüm
@siyahlimuzin tedbirsiz ve dikkatsiz olan araba sürücüsü. normal seyir halindeki motora çarpıyor. eğer normal seyir halinde giderken de birisi gelip çarpıyorsa o zaman binmeyelim bu motosiklet denilen araca.
birileri desin ki; " ben sizin güvenliğinizi otomobil ve diğer sürücüler karşısında sağlayamıyorum, tüm Türkiyede iki tekerli motorlu araçların trafiğe çıkışı yasaklanmıştır" desinler.
motosiklet sürücüsünün başında KASK olduğu halde KASK kullanmayan kişilerden bahsedilip kazada ağır yaralanıp ölen kişinin durumunu söylemeyerek yönlendirme haber yapılıyor.
LÜTFEN YAZILARI DAHA DİKKATLİ OKUYALIM
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Allah rahmet eylesin, çok üzücü bir durum. Otomobili kullanan gençler elbetteki suçlu ama onlardan daha büyük suçlu olan onların aileleridir, o arabayı onlara verendir. Ne yazıkki ülkemizde ehliyetsiz küçük çocuklarına arabayı vermek "zenginlik" göstergesi olarak kabul ediliyor.
Herzaman çocuklarımız için canımızı veririz diyoruz ama hayati sonuçları olan araç kullanmanın ehemmiyetinin, bu konuda eğitimsiz olmanın nelere mal olacağının farkında değiliz!
yanlış anlaşılmasın arkadaşım. ben motosikletli suçlu demiyorum. az biraz polemik olmuş topikte. ben de onlara karşılık hiç bir şeyin bu kazadaki sonucu değiştirmeyeceğini , artık olanın olduğunu , sonucun ölüm olduğunu ifade ettim. ama bundan sonra biliyoruz ki zaman zaman kale alınmıyoruz trafikte. o yüzden biz dört tekerlere karşı ya da yayalara karşı kat ve kat daha dikkatli olalım. yanlış anlaşılmamak ümidi ile iyi sürüşler.
Arkadaşlar;
Anladıydım yok anlayamadıydım tartışmalarını bırakın lütfen. Elimizde somut neticeler var.
Dünki çocuk ehliyetsiz araba kullanıyor. Onu bırakın bir de kuralsızca davranarak bir arkadaşımızın feci şekilde ölümüne sebebiyet veriyor. Bu da yetmezmiş gibi yanlı haber yapan bir kaç haysiyetsiz insan halkımızı nasıl da uyutuyor. Dikkatsiz biri okuduğunda neredeyse tüm kabahati motosiklet sürücüsüne verir. Can alan mı daha haysiyetsiz, ona arabayı veren mi, yoksa böyle haber yapanlar mı? Sanırım haysiyetsizlik bu sıralamada sondan başa doğru azalıyor..
Madem söz konusu kişileri tanıyan bir arkadaşımız var hemen gerekli şekilde uyarıda bulunsun.
Peki biz ne yapabiliriz? Arkadaşı tanıyanlar gerekirse ev adresini versin taziye mektubu atalım. Yada elimizden ne gelebilirse onu yapalım.
Allah rahmet eylesin arkadaşımıza.. Tamam da böyle diyerek yarın içimizden hangisinin başına aynı şeyin gelmesini engelleyebileceğiz?
ALANYA'DA yapılan tüm denetimlere ve uyarılara rağmen motosiklet terörü hız kesmeden devam ediyor.
Hem Mağdur Hem terörist. Bunu 10 yaşındaki bir çocukmu yazdı acaba. Kuş beyinli. İki kelimeyi bir araya getirip bir cümle kuramamış.
Birol Sezgin'e (28), tali yoldan çıkış yapan N.T. (24) yönetimindeki 07 NAF 56 plakalı otomobil çarptı.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Allah rahmet eylesin.çok üzücü bir olay yaşamış kardeşimiz.
::tutkuy::
dishy herkezi tanıyor olabiliriz ama bu kadar feci birşeyde böyle lafa motorcuları karalamakla başlarsa bu kötüdür. bana kimseyi savunmayın yaptıkları haber bile yanlış ya birolmu7ş ruhsattaki isimlerdir bunlar kaybbettiğimiz.arkadaş 20 yaşında mustafa şimşek akrabam olurdu.öbürü ise 17 yaşındamı ne 4 zibidi alanyanın zenginlerinin birisinin oğluymuş.bu baba anne 2 çocugunu kaybetmiş.yalan haber dersen var yanlış haber dersen var.suclu 8 de 8 araba ezdiği halde motorcuyu karalamak var.çok sinir oluyorum valla.çok sinir olursam gazeteyi mühürlettiririm.başkana kadar tanıyorum tanımak önemli diil.bir daha görürsek böyle canımı kanımı masum nur yüzlü kardeşimi karalayarak başlıyolar.
İlk önce kardeşimize Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.
Yukarıdaki yazdıklarınıza aynen katılıyorum, motosiklet sürücüne bakış açının ne olduğuna dair apaçık talihsiz bir beyan.
Bu cümleyi yazana, yazdıklarının ne anlama geldiği sorulsa; zannetmiyorum adam gibi cevap versin. Yok eğer bilinçli yazdıysa, o zaman yaptığının provakasyon olduğunun farkındamı...!
Şu da bir gerçek; Motosiklet.Net olarak hiç bir etki ve yaptırım gücümüz de yok. Burada sadece havanda su dövüyoruz, buna bende dahilim.
Kişisel bazda alınacak emniyet tedbirleri, teknik konular vb. hususlarda yazıp çiziyoruz. faydalı oluyor veya olmuyor.
Asıl ihtiyacımız olan ve yapmamız gerekenin, trafikteki hak ve hukukumuza ilişkin kanunsal düzenlemelerin en kısa zamanda meclis gündemine alınması ve toplumu motosiklet gerçeğine karşı bilinçlendirme olması gerektiğini değerlendiriyorum. Konuyla ilgili bir çabamız bildiğim kadarıyla yok. Gazete köşe yazarı vb. etki ve yetkiye sahip arkadaşlarımıza burada görev düştüğünü de düşünüyorum.Yanlışım varsa özür dilerim.
Bu kaza haberlerini daha çok duyacağız ve okuyacağız, velâkin; üstümüzdeki bu ölü toprağından kurtulmadıkça...
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin
ben başlığa takıldım ya.captı falan olsaydı daha hos durudu sankı böcekten bahsedılıyo havası var.belki yanlıs yere takılmısımdır.alah rahmet eylesın bu ulkede motor kullanmak zor.
arkadaşım ne yazıyosa o 60 metremi ne sürüklemiş ezmiş yani bacak bile kopuyomuş.
eee 60 m surukleyınce ezmişmi yazmak zorunda kalıyo.sen kendın söledın işte sürüklemiş denebilirdi.zaten takılma benım söledıgıme ıcımde kalmasın dıye yazdım ben onu.sıteyı sureklı takıp edıyorum ama yazıcak bısı bulamıyorum.aklıma gelenı yazdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)