Genç kaptan hayrını göresin kazasız belasız sürüşler...
Genç kaptan hayrını göresin kazasız belasız sürüşler...
[ ELAZIĞ-MT ]
hayırlı olsun. güle güle kullan
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Hayırlısı olsun, aynı makinenin mavisinden benim amca oğlu aldı.1 yıldır kullanıyoruz.Temiz bakrsan, çok güzel bir motosiklet
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
çok güzel gözüküyor, Allah kaza bela vermesin
güle güle kullan
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
arkadaşlar genç kaptanın yüzündeki mutluluğa bakarmısınız..allah güle güle binmeyi nasip etsin motorun hayırlı uğurlu olsun..napıyoruz...?kasksız ve donanımsız yola çıkmıyoruz..
hayırlı olsun güle güle kullan.Sorunsuz ve atak bir motor diye duydum.Darısı motor almak isteyipde alamayanlara
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Güle güle bin....İşallah iyileri de olur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı olsun kardeş
mondialin getirttiği en iyi motorlardan birisini almışsın.(diğerleri fazla iyi değil bu modele göre) şansına inş. iyisi denk gelmiştir. Benim daha önceki motorumda mondi 100 lük tü. Şansıma iyi bir motor gelmişti. Kaza yaptığım halde tel marşla çalışıp sorunsuz vites atmasıyla, 80 km kadar yol gittim. İlk 1000 km de motoruna 60 km/h dan fazlasını yaptırma.sonunda sabrının karşılığını alacaksın.kaskını en kısa mesafede bile takmayı ihmal etme. Allah kazasını göstermesin, hayırlı olsun.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
hayırlı ugurlu olsun
kazasız belasız inş..
güle güle kullanmak dileğiyle.
hayırlı olsun. çok güzel gözüküyor. maşallah. iyi sürüşler
Güle güle kullanın , dikkatli olun ve korumalari ihmal etmeyin , tekeriniz dengeli ve düz bassın,
svg
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın gule gule eskıt
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayırlı olsun dikkatli kullan Allah kaza bela vermesin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
HAYIRLI OLSUN tekerin yere düz bassın
Hayırlı olsun,ekonomik ve rahat kullanımlı bir motor almışsınız,güle güle kullanın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Hade hayırlı olsun cup modelleri çok ekonomikmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)