Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ilk vitesli motorum:ybr 125

REKLAM ALANI
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    2 senelik scooter yolculuğundan sonra 12000 km yapmamın verdiği güvenle ilk vitesli motorum olan ybr 125' ime bugün sahip oldum
    daha önce 1992 yılında bir kaç kez mz 251 kullanmışlığımın dışında vitesli tecrübem hiç yoktu.

eski sahibi sağ olsun motoru iş yerime kadar getirdi.bu arada kendiside sitemize üyeymiş fakat aktif değil.
    aldıktan sonra ilk iş otoparkta bir tur atayım dedim.birinci vitese geçtik sorun yok kalkış yaptık gene sorun yok ama vitesi 2 ye atamadım.dalga filan değil ben hep aşağıya doğru büyüyor yukarı doğru küçülüyor gibi yanlış fikir sahibiymişim onuda hallettik.
    yavaş yavaş yola koyuldum aman allahım scooterdan sonra inanılmaz rahat ve konforlu geldi bana
    artık bende ybr cilerin kervanına katıldım

2006 model 8750 km

bana verebileceğiniz bütün püf noktalarını can kulağı ile dinlerim
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Kervanımıza hoşgeldin abicim
    9ooo km de olan ybr bumuydu Eger oysa gerçekten çok temiz kullanmışlar
    Hayırlı olsun

Motosikleti
    Comet
    evet hatta 8700 km de ben gayet beğenerek aldım. ömerli şile gezisine gelebilirsem sizde test edersiniz
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun kardeşim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.scooter-vitesli geçişini yapan arkadaşımız bildiğim kadarıyla fazla değildi.Şehiriçi kullanımdaki karşılaştırmalarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Vitesli motosiklete geçiş konusunda, YBR125 çok doğru bir karar Hayırlısı olsun.Güle güle kullan
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Comet
    oğuz abi teşekkürler.12 km yol yaptım biraz acemilik var haliyle yolda birkere vitesi yokuş aşağı yükselteyim derken küçülttüm az daha ön tekerin altına düşüyordum

Motosikleti
    cbr 125
    hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerımm
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oğuz abi teşekkürler.12 km yol yaptım biraz acemilik var haliyle yolda birkere vitesi yokuş aşağı yükselteyim derken küçülttüm az daha ön tekerin altına düşüyordum
    Aman diyim birader,avatarındaki arkadaş gibi olmada
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

hayaletfilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GW250 İNAZUMA YAMAHA YBR 125
    hayırlı uğurlu olsun motor harika. ybr olması artı bi özellik güle güle kullan

Motosikleti
    Comet
    Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vitesli motosiklete geçiş konusunda, YBR125 çok doğru bir karar Hayırlısı olsun.Güle güle kullan
    teşekkür ederim yaklaşık 3 ay kadar araştırma yaptım honda cg ve yamaha ybr
    yi inceledim.ybr daha yakışıklı geldi bana
    Alıntı kirke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerımm
    allah razı olsun cümlemize
    Alıntı hayaletfilo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun motor harika. ybr olması artı bi özellik güle güle kullan
    valla ben sizin yazılarınızla bu motora resmen aşık oldum

Motosikleti
    Comet
    motorda topcaseyi değiştirdim ve kafa grenajını monte ettim

ilk iki gün benim için zor oldu,ama artık alıştım kalkışlarda pek sorun yok rampada hala bocalıyorum.

farı civalı 35 watt lık ampülle değiştirdim fena olmadı

s e x t o n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pc900
    ay gözlerimin içine içine bakıyo ilk göz ağrım :D çok güzel bi motor gülke güle kullan kesin iki üç sene kullanırsın kullanan bidaha bırakamıyo elinden :D

Motosikleti
    Comet
    Alıntı s e x t o n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ay gözlerimin içine içine bakıyo ilk göz ağrım :D çok güzel bi motor gülke güle kullan kesin iki üç sene kullanırsın kullanan bidaha bırakamıyo elinden :D
    canım gezmek istiyo sürekli,ama çok rüzgar var halada hakimiyeti tam kurabilimiş değilim.110 km yaptım iki günde

s e x t o n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pc900
    max 120 yapabilirsin zaten ;) iyi yapmıssın :D fazla yapma bence çünki 50 km bile seni üstünden atıcak gibi bi hava veriyo :D bende xl 200 alıcam :( rüzgar gidince asvaltı eritene kadar gezersin takma kafaya :D

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    hasyırlı olsun kardeş güle güle kullan Allah kazadan beladan saklasın
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Hayırlı olsun...

Motosikleti
    Comet
    Alıntı s e x t o n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    max 120 yapabilirsin zaten ;) iyi yapmıssın :D fazla yapma bence çünki 50 km bile seni üstünden atıcak gibi bi hava veriyo :D bende xl 200 alıcam :( rüzgar gidince asvaltı eritene kadar gezersin takma kafaya :D
    yanlış anlaşıldım 110 km hız yapmadım 110 km toplam yol yapmışım.bu gün max 90 km hıza çıktım vibrasyon yok motor yağ gibi kayıyor.sadece ön sol amortisörde keçe kaçırıyormuş maşa tabir edilen metalde çok az bir deforme var gittiğim usta serviste garantiden değiştirirler dedi.

yamaha servisi de çin motor servisleri gibi değiştirmemek için her yolu deniyormu?
    özellikle yıldız ticaret bana en yakın ümraniyede var hafta içi uğrayıp göstereceğim

hayırlı olsun
    25 kere hayırlı olsun

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.Temiz bi motora benziyo,ilk vitesli motor için iyi bi seçim yapmışsınız
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

mattet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun inş darısı benım basıma ;D
    [COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler