ilk vitesli motorum:ybr 125
Reklamlar
-
06 Haziran 2007, 22:03
Reklamlar
-
06 Haziran 2007, 22:15
Kervanımıza hoşgeldin abicim
9ooo km de olan ybr bumuydu Eger oysa gerçekten çok temiz kullanmışlar
Hayırlı olsun
-
06 Haziran 2007, 22:17
evet hatta 8700 km de ben gayet beğenerek aldım. ömerli şile gezisine gelebilirsem sizde test edersiniz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
06 Haziran 2007, 22:23
Hayırlı olsun kardeşim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.scooter-vitesli geçişini yapan arkadaşımız bildiğim kadarıyla fazla değildi.Şehiriçi kullanımdaki karşılaştırmalarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
06 Haziran 2007, 22:30
Vitesli motosiklete geçiş konusunda, YBR125 çok doğru bir karar Hayırlısı olsun.Güle güle kullan
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
06 Haziran 2007, 22:31
oğuz abi teşekkürler.12 km yol yaptım biraz acemilik var haliyle yolda birkere vitesi yokuş aşağı yükselteyim derken küçülttüm az daha ön tekerin altına düşüyordum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
06 Haziran 2007, 22:44
hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerımm
-
06 Haziran 2007, 22:46
babaçi adlı üyeden alıntı
oğuz abi teşekkürler.12 km yol yaptım biraz acemilik var haliyle yolda birkere vitesi yokuş aşağı yükselteyim derken küçülttüm az daha ön tekerin altına düşüyordum
Aman diyim birader,avatarındaki arkadaş gibi olmada
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
06 Haziran 2007, 22:49
hayırlı uğurlu olsun motor harika. ybr olması artı bi özellik güle güle kullan
-
06 Haziran 2007, 23:27
Özer024 adlı üyeden alıntı
Vitesli motosiklete geçiş konusunda, YBR125 çok doğru bir karar
Hayırlısı olsun.Güle güle kullan
teşekkür ederim yaklaşık 3 ay kadar araştırma yaptım honda cg ve yamaha ybr
yi inceledim.ybr daha yakışıklı geldi bana
kirke adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerımm
allah razı olsun cümlemize
hayaletfilo adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun motor harika. ybr olması artı bi özellik
güle güle kullan
valla ben sizin yazılarınızla bu motora resmen aşık oldum
-
09 Haziran 2007, 20:58
motorda topcaseyi değiştirdim ve kafa grenajını monte ettim
ilk iki gün benim için zor oldu,ama artık alıştım kalkışlarda pek sorun yok rampada hala bocalıyorum.
farı civalı 35 watt lık ampülle değiştirdim fena olmadı
-
09 Haziran 2007, 21:03
ay gözlerimin içine içine bakıyo ilk göz ağrım :D çok güzel bi motor gülke güle kullan kesin iki üç sene kullanırsın kullanan bidaha bırakamıyo elinden :D
-
09 Haziran 2007, 21:25
s e x t o n adlı üyeden alıntı
ay gözlerimin içine içine bakıyo ilk göz ağrım :D çok güzel bi motor gülke güle kullan kesin iki üç sene kullanırsın kullanan bidaha bırakamıyo elinden :D
canım gezmek istiyo sürekli,ama çok rüzgar var halada hakimiyeti tam kurabilimiş değilim.110 km yaptım iki günde
-
09 Haziran 2007, 21:35
max 120 yapabilirsin zaten ;) iyi yapmıssın :D fazla yapma bence çünki 50 km bile seni üstünden atıcak gibi bi hava veriyo :D bende xl 200 alıcam :( rüzgar gidince asvaltı eritene kadar gezersin takma kafaya :D
-
09 Haziran 2007, 21:51
hasyırlı olsun kardeş güle güle kullan Allah kazadan beladan saklasın
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
09 Haziran 2007, 22:17
Hayırlı olsun...
-
09 Haziran 2007, 22:19
s e x t o n adlı üyeden alıntı
max 120 yapabilirsin zaten ;) iyi yapmıssın :D fazla yapma bence çünki 50 km bile seni üstünden atıcak gibi bi hava veriyo :D bende xl 200 alıcam :( rüzgar gidince asvaltı eritene kadar gezersin takma kafaya :D
yanlış anlaşıldım 110 km hız yapmadım 110 km toplam yol yapmışım.bu gün max 90 km hıza çıktım vibrasyon yok motor yağ gibi kayıyor.sadece ön sol amortisörde keçe kaçırıyormuş maşa tabir edilen metalde çok az bir deforme var gittiğim usta serviste garantiden değiştirirler dedi.
yamaha servisi de çin motor servisleri gibi değiştirmemek için her yolu deniyormu?
özellikle yıldız ticaret bana en yakın ümraniyede var hafta içi uğrayıp göstereceğim
-
09 Haziran 2007, 22:33
hayırlı olsun
25 kere hayırlı olsun
-
09 Haziran 2007, 23:08
Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.Temiz bi motora benziyo,ilk vitesli motor için iyi bi seçim yapmışsınız
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
09 Haziran 2007, 23:11
hayırlı olsun inş darısı benım basıma ;D
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler