hayırlı olsun abi güle güle kullan
hayırlı olsun abi güle güle kullan
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
benzin göstergesini fazla kafana takma önemli bir ayrıntı değil bir depo ile gideceğin km yi kontrol et hatta yedeğide sonuna kadar kullan bu arada yanında 1,5 litre benzin taşı tamamen bittiğinde km yi kaydet kafana ..artık her benzin aldığında sıfırlamayı unutma 3 aşağı 5 yukarı ne zaman biter bilirsin ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı uğurlu olsun .. güle güle bin
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
km de ne kadar yakıyor ? Aldığınız fiyat hakkında biraz bilgi verme olanağınız varmı acaba?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
motordaşım adanaya yolun düşerse görüşelim adanada gezdiririm seni
TebrikLer,hayırLı ugurLu oLsun.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.Yamahanın bu sınıfta bu fiyata motosiklet satmaması sonucu honda cbf500 satışlarını arttırdı.Bi arkadaşım kawasaki er6 nedne düşünmedin demiş ama kawasakinin türkiyede yedek parça olayı agır malesef ondan tercih nedeni degil
Born To Be wild,Live to Ride...
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
CBF 500 fiyat ve kalite açısından oldukça iyi bir motosiklet,güzel bir seçim yapmışsınız
gerçekten güzel makina allah kaza bela göstermesin.bu arada dikkatimi çekti cbf 500 lerde dikiz aynaları çok kötü duruyordu 2007 modelde siyah dikiz aynası mı kulanılmış yoksa siz kendimiz mi taktırdınız bu aynaları.bence motosiklet bu aynalarla ve siyah jantlarla daha çekici duruyor
hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,hocam ön camın fiyatı nekadar sorması ayıp
Ride your way
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun çok doğru bir karar vermişsin ben yaklaşık 14 aydır bu makinayı kullanıyorum ve çok memnunum yakıt konusunda şehir içinde rabadan çok yakar uzun yolda 125 cc makinadan daha az yakar (18 mart çanakkale gezisinde test edildi) ön siperlik çok güzel olmuş. Fakat arkadaşım kasko yaptırabiliyorsan hiç düşünme Allah korusun bir devrilmede bile başına çok dert açabilir ufacık parçalar bile dudak ısırtıyor makina çok konforlu sele otoruş pozisyonu motorun sessiz olması artçı bile arkada rahat Motorun eksik kısımları ön far + 2 silindir ve enjeksiyon Eradnan arkadaşımız 600 hornet tavsiye etmiş ama fiyatından bihaber zannedersem bu fiyata alınacak en iyi motor cbf 500 tekrar hayılı ve uğurlu olsun.
Kazasız, belasız, güle güle kullan...Artık, pisi pisi diye sevemiyeceksinde
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Geçen yıl motorum servisteyken test motoru olarak aldığım CBF 500 ile İzmit Adapazarı dolaylarında yak. 500 km. deneme sürüşü yapmıştım ve cidden çok memnun kalmıştım. Ama benim gibi endurocu için süspansiyonları biraz sert geldi ve hafif bozuk yollarda epey sarsıcı idi. Tam asfalt motoru velhasıl. İvmelenme mükemmel, konfor asfaltta iseniz süper, yol tutuşu ve frenlemesi çok güven verici. Sadece vites birden ikiye geçerken boş vitesi rahatsız edici bir şekilde hissettiriyordu, belki de Falcon'dan sonra öyle geldi bana bilemiyorum. Ama yakıt tüketimi çift silindire göre biraz fazla ve bu ciddi olarak dikkate alınması gereken bir durum.
Yeni motorunuzu sağlıkla güle güle kullanın
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
kazasız belasız hayırlı olsun. Benim de ilerisi için düşündüğüm motosikletlerden.
pek güzelmiş nazar değmesin....hayırlı olsun
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
motorun hayırlı olsun maşallah ikinizede
benimde düşündüğüm motosikletlerin başında geliyor,hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)