Sevincime katılıp tebrik eden:
carcharoth
hyosung250R
rEnE
ELİNT
Syriana
mete_han
BBRR
mondialci
marwel114
ArgaT
İHTİYAR
Yürekçe
pg13
faruk59
lucas
mysoysarac
ERYİLMAZ
TuğrulÖzbek
arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Umarım sizler de böyle bir sevinç yaşarsınız da ben de sizin sevincinize ortak olurum
ELINT adlı üyeden alıntı
vay vay vay motor süper duruyor güle güle kullan kazasız belasız ve cezasız kullanman dilegiyle
bu 2007 modellerde siyah cbf 500'ün jantlarınıda siyah yaptılar ve gerçekten motora yakışıyor.
bu arada hemen öyle resim ekleyim kaçmak yok motoru anlat bakalım. yol tutuşu nasıl yakıtı nasıl( rodajda oldugun için biraz fazla yakar ama
) vs.. vs... hadi bakem anlat
aslında bundan sonra forum kurallarına" motorunun resmini ekleyen izlenimlerini ve nekadara aldıgınıda ekleyecek plaka masrafları dahil. " diye bir kural eklenmesi lazım
Motoru bayiden almadım. Faturası açık bırakılmış. Dün adıma fatura kesilmiş, ama adımı yanlış yazdıklarından düzeltmeleri için gönderdik, plaka çıkarma işi bir gün daha ileri gitti, benim rahat binme lüksüm de aynı şekilde biraz daha sürüncemede kaldı
Aldığımda 942 kilometrede idi.
Aslında önceleri çok yakıyor diye paniklemiştim.Fakat bununla birlikte, bir kritere göre düzgün bir ölçüm yapmadığım için de bu kaygımın yersiz olduğunu düşündüm. Zira depoyu tam doldurup, yaptığım kilometreyi kaydetmemiştim.
Motorda yakıt göstergesi yok. Sadece yedeğe düştüğü anda yanan ikaz ışığı var. Bu böyle bir motora yakışmayacak derecede ayıp Çin malı motorlarda bile olan bir şey bunda yok ne yazık ki.
Motorun yol tutuşu süper, tabi üzerinde lokum gibi Michelin lastikleri var
Torku çok yüksek. Sanki yolu parçalayacak. İvmelenme benim beklentilerimin çok çok üstünde. Zaten ben prensip olarak hız tutkunu değilim. Motorumun hızı olsun, ama ben kullanmayım, gerektiğinde, yalnızca gerekli durumlarda kullanayım.Kimseyle yarışmak, kimseyle yol kavgası yapmak düşüncesinde değilim. Yol herkese yeter. Beni, görmek istediğim yerlere götürsün, sonra da aileme sağ salim kavuştursun, yeter diyorum. Motor çok kısa bir sürede 100 kilometreyi görüyor, ve ondan sonra ibre 160'ın üzerine konumlanıyor. Daha önce bu motoru kullanan bir arkadaşım bu motorda 210 km sürati gördüğünü söylemişti.
Bu motorun sıfırını görmedim, bu nedenle de jantların rengini bilmiyorum. Belki de benden önceki kişi jantları boyatıp "Doğan görünümlü Şahin" (!) yapmış olabilir