hayırlısı olsun
allah motoruna zeval vermersin
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
özercigim makinan süper,allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
kırmızı da yakıyo ortalıgı...
98 Beygir.....
hayırlı olsunkazasız sürüşler
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Teşekkür ederim arkadaşlar, sağolsun ( CİHAN sana yardımın için ayrıca teşekkür ederim )
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
OFfffffffffffffffffffffff HayırLı olsun Darısı başımaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı olsuuun! Bi depo bu kadar mı güzel olur
hayırlı olsun "ben sorularımı pm den sordum"
hayırlı olsun ...
25 kere olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı ugurlu olsun dostum....
ya bu motorların son hızı nedır.....
Hayırlı olsun,kırmızı renkte hoş durmuş.Maaşallah.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Kirmizi olsun 3 kurus fazla olsun. Super gozukuyo hayirli olsun, kaza bela uzak olsun...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerım coook guzel
ZAFERE KADAR DAİMA!!
oy oy oy üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun bea
hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Sağolun arkadaşlar,eksik olmayın
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Teşekkür ederim by_MaViM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)