Hayrlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Hayrlı olsun, kazasız belasız sürüşler
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hayırlı uğurlu olsun,harbiden yakıyo motor ortalığı
bende istiyooomm
patron duy sesimi,yüzde 200 zam yap
hayırlı olsun,güle güle kullanman dileğiyle
goruntu guzel kendısıde ınsallah o kadar guzeldır hayırlı o9lsun hazasız belasız
Sağol'un arkadaşlar
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
hayırlı olsun kardeşim kazasız sürüşler
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
hayırlı olsun kazasız sürüşler,,bende cbf 150 aldım dün allah motorseverleri 2 tekersiz bırakmasın öncekini sattım 1 hafta dayanabildim,otobüs çekilmiyo yaww rüzgarı hissedemeyince insan boğulur araç içinde
Hayırlı olsun kırmızı güzel durmuş seni de açmiş.Güle güle kullan.Kazasız sürüşler.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hayırlı olsun ayağı yere düz bassın :D
hayırlısı olsun topram kazasız belasız sürüşler
özer024 hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim.Daha önce bu makinadan kullanmışmıydın?İlk defa kullanıyorsan ufak tefek bazı sorunlar yaşayabilirsin.Lütfen çekinmeden sorabilirsin.
Sağlıcakla kal.
BOZKURT
KUBA 150-25
hayırlı olsun,allah kazadan beladan korusun.....artık bu motorla bi trakya turu atarsın....
[YAMAHA RX 115] 39 ET 842....
Teşekkür ederim,sağol
Teşekkür ederim.Ayrıca ilgin içinde sağol.Uzun süredir motosiklet kullanıyorum fakat GT250R'ı yeni kullanmaya başladım.Şuan için bir sorun yok
Teşekkür ederim sağol.İnan bütün Trakyayı gezmeyi zevkle isterim ama pek gezmek için vakit bulamıyorum.Günde 1 saat akşamları dolaşabiliyorum şuan, ama kesmiyor Artık gezilere çıkmak gerek yavaş yavaş, zaman buldukça...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Arkadaş hayırlı olsun
ifade yeteneğine hayran kaldım: Şimdi ''R'', İleride ''RR'' )
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)