hayırlı olsun kazasız sürüşler motor güzel
hayırlı olsun kazasız belasız inş.
beyler, siz de kirmizi isikta durdugunuzda cikarip kartini veren oluyor mu?
puaha:D
bununla basetmek motor kullanmaktan daha zor. Ben nezaketen (bi de korkumdan) aliorum kartlarini,sonna tabikide aramiyorum:D,karti da yirtip atiyorum. 2 ayda 4 motorlu kartini birakti,3 kisi de motor grubuna davet etti. valla bundan kacis da yok. cok fenaymis motorlu abiler yau...
ben de sunu anlammiyorum... motor bana "alip basini gitme"yi yasatiyo,yalnizligi yasatiyo.. grup(sürü) halinde olunca ne tadi oluyor ki?!
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
bu motor gerçekten güzel özelliklere sahip başlangıç için gayet iyi ve performansıda yüksek 170 yapanı gördüm
Hayirli Olsun Gule Gule Kullan Kim Dedi Alma Diye Iyi Motor Kendisi Ama Asiri Gazlayip Hizlanmalarda Biraz Dikkat Arka Kontrollu Olarak Kayma Yapabiliyor Kazasiz Belasiz Kullanmani Temenni Ederim
Evet Bana Genelde Her Yerde Satilikmi Dusunursen Ara Bunun Markasi Ne Gibi Ilginc Seyler Cokca Basima Geliyor
Buradan da bir hayırlı olsun diyelimmm tekrardan, kırmızı ışık arkadaşım
Demek 3 kişi de motor grubuna davet etti fenaymış bu motorcu abiler demekkkk haaa?
Motosiklet benim için de özgürlüğü ifade ediyor tabiiki Ama motosiklet kullanmak bir tutku bence ve bu ortak tutku etrafında birleşen insanların biraraya gelmesiyle, ortaya güzel paylaşımlar ve yeni dostluklar çıkabileceğini düşünüyorum.
Kimi zaman alıp başımı gittiğim gibi, kimi zaman da benimle aynı yaşam biçimini paylaşmayı seçmiş bu arkadaşlarımla bir araya gelip, forumlarda başlayan dostluğumuzu gerçek hayata taşıyarak, keyifli paylaşımlarda bulunmayı tercih ediyorum.
Hayat paylaştıkça daha güzel değil midir zaten? Bazen "sürü" olmak da iyidir
Senin düşüncene de saygım sonsuz tabiiki
kkarabidan, 170 yapma dediler servisten. motor tak die duruverebiliyormus. 140 gordum, daha fazlasini da zaten gormek istemem ama sıkılmayacagim bir motor
KAYA018, evet arka kontrollu olarak kayabiliyor ilk zamanlar az bise kiprastiriyodum isiklarda(+-5cm). cok sukur on frene daha olculu basmayi ogrendim. tecrube yau hersey
Beni de bi motorlu test etmisti kirmizida kac beygir?,ne sogutmali?kac silindir?kac basiyo? ama... biliyor mu acaba??? edasinda sordu motorun ozelliklerini. gıcık! dar goruslu! biliyom. bilemem mi? benim de 5 parmaam var iste bak .. ana... 4 tane sayabiliyorum bu hareketten ama.. neyse.. hehe... bak aslinda naapacan:D "bak, benim de 5 parmaam var" diicen adama sonra da 5 kardesi kaskina gecirecen enseden:D:D zuahahah...
dreamdark, sen de haklisin.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Hayirli Uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Vermesin ;) Umarim Iyi Vakit Geçirirsin Motorunla
Hayırlı olsun bakalım, enduro seven birine yakışmayan bir tercih olmuş ama sen bilirsin Onur gibi çıktın sende, yanlız bıraktınız beni
Valla bey değilim ama cevap vereyim
Bana da oluyor, zaten tanımadığım kalmadı sokaklar da Kart veren falan yok, zaten gurup gezilerinde tanıyorum herkesi
Kendine uyan, kişiliğine uyan gurubu buldun mu düşüncelerin değişecektir emin ol..
Resim de minik olmuş, düzelteyim dedim..
Tekrar hayırlı olsun, Allah kazadan beladan kem gözden korusun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...her zaman full koruma...
hayırlı olsun
kazasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullan Cezerye
hayırlı olsun, güle güle kullan motosikletini.
ilk defa kartını veren varmış diye senden duydum walla, çok enteresan.
adamlar çözmüş olayı, ışıkta kaskın içinden sohbet etmek zor oluyo tabi, kartı verip işi bitiriyo
bi ara kızlara vermek için kartvizit bastıranlar vardı. hala varmış demek
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
ayyy hemde benim motorumdan..
gel cezerye kanka olalım senle tüm kartları toplayalım :D
Kartları toplayıp koleksiyon yaparsın artık, enteresan ... Cezeryeyi sanmam.. Bana bişey söylemeye bile cesaret edemiyolar Sıkar
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
pınar sen bu motoru alalı ne kadar oldu ve sana ne gibi sorunlar çıkardı yada şusu kötü dediğin bişey var mı?
Sana bişey söylememeyi seçmesi yerinde bi karar bence. Bende kendimi tutabildiğim müddetçe cevap vermemeyi yeğliyorum. Bak işte yine kendimi tutamadığım bi an! Kahretsin!
Ay o debriyaj elimi felç etti resmen. Boşa geçmeyi bilmiyo meret. Cezeryeninde dediği gibi kontrollü bi şekilde kayıyo arka ama pek o kadar sorun yaşamıyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)