hayirli olsun kazasiz gunlerde kullanman dilegi ile
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Bence motorda var bişi ama heralde bastan aşağıya bir yıkarsan geçer diye tahmin ediyorum. Aman kuru yer kalmasın ha ;)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hayırlı olsun cezerye hanım Motoroda yakışmışsın hani.daha önceden motor istediğine dair yazıları okuyordum almana sevindim.Cbr 125 düşünüyordun sanırımhyusonggamı karar kıldın.Biraz iribir motor umarım hakim olması zor olmuyordur
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ilk zamanlar cok agir geliyodu da, simdi sanki kus gibi
honda cbr da dusunmustum evet. bmwgs650 de dusundum cok, gerci o cok daha agir. bu motor 160kg, bmw heralde 210 falan var..
ben en cok sele yuksekligine baktim boyum yeteydi de bi enduro alaydim:( dag tepe gitmek daha keyifli..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
bi kere ben de oldugu yerde yatirdim yana. ama ben bilerek yaptim nasil oldu? şoyle.. aldigimin ikinci gunu, otoparkta, acaba en fazla hangi acida bu motoru tutabilirim diye denedim yere gore normalden 30 derece falanmis sonra takkadanak dusuyomus motor:D oole iste..
vayy...Allah kabul etsin...ama bunlar batıl inanc söyliyim..
o motorda göz var cezo...bişey olursa direkt ilnapoliden bil...
ilnapoli yakışıklı olanıymış...ötek kıvırcık değilmiş...
egsoz biraz yamuk gibi geldi bana...hasar masar varmı...çızık mızık...sendeki koruma teşkilati bende yok he...brevö...çok takdir teprik ettim seni...
ALINTI...BULUNTU...ters yonde gidiyorum, kaldirima cikiyorum, bazen-musaitse isik sardan kirmiziya gecerken basip gidiyorum, kirmizidan yesile gecerken de bazen biraz erkenden cikiyorum, motorunu bagirta bagirta gidenlere kil oluyorum. bazilari park ederken bile debriyaji sıkıp gazi kokluyo kesik kesik, ne gerek var ki. amma showmen var a!!.....
trafikte "iyi bari kullnabiliyorsun" diyen taksi soforlerine "iyi bari sen de bunu kullanabiliyosun" diyip basip gidiyorum
A, iki kez iki farkli tasit soforunu gecip onlara hareket cektim:D Ama bi sorun neden die Bilerek onume kirdilar. Kirmizi eldivenlerimle de pek şık oldu ama yau:D:D
Bu kadar simdilik
fazla canını yakmayın...abi modunda fırçalayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-namaza gitmedim be eyube Gariban bi cocuga matematik anlatiodum, motorla gittim derse.
-...
-egzozumda tırnak kadar bi cizik var. o da nazarı.egzoz yamuk diil yau alalla..mis gibi motor.uurasma motorumla.
-valla ters yonde sadece kısa mesafe gidiyom bi de yavas gidiyom. valla da dikkatli kullaniyorum
-
Hayırlısı olsun güle güle kulan.Onu bunu boşverde kullanıcı adın güzelmiş
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
ok...
Dear Cezerye...Mertere gel saat 14.00 te ...biliyon anma ve basına bildiri var...hem motorunu hemde seni görürüz...sonrasında muzaffer abi eşi...biloo ve nişanlısı...burak hocam ve eşi...(yıldızda araştırma görevlisi...tanış lazım olur...yarın torpille girersin Yıldız Tekniğe..) beraber Eminönüye balık ekmep yimeğe gitcez meydanın orda sandal yanında ...teşrifiniz beklenir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun güle güle kullan..herkafadan bir ses çıkar olumluları al olumsuzları at gitsin..keyfini çıkar..kazasız belasız sürüşler dilerim
biraz geç oldu ama.. hayırlı olsun..
CBR 600F Honda,
hocam hayırlı olsun, emın ol o kadar cok ıstedıgım motordu kı hyosung gt 250. sımdılık bana nasıp degılmıs ama antalyaya dondugum zaman ınsallah ondan almayı dusunuyorum.
Allah kaza bela vermesin, gule gule kullanmayı nasıp etsın ınsallah.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)