Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
doğum günün kutlu olsun ÜMMETT ABİCİM
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Nice yıllara Ümmet abi...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ümmet baba sen çok yaşaa D.günü kutlu olsun
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
ümmet abi herhangi bir tanıslıgımız yok ama seni manyak takip edirim
Dogum gununuz kutlu olsun
Doğum gününüz kutlu olsun! Daha nice km.lere
İYİ Kİ DOĞDUN..ÜMMET ABİCİM,
BİZDE PASTA..BİZDE PASTA....
BİZDE PASTA İSTERİZ....
Yeni yaşın kutlu olsun,sağlıkla mutlulukla daha nice yıllarda aramızda,daha nice yollarda barışı,motosiklet kardeşliğini yayman dileğiyle saygılarımı yolluyorum..
nice yıllara nice kilometrelere doğum günün kutlu olsun ümmet abii
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
doğum günün kutlu olsun üstadım...inşallah daha çok motor eskitesin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ümmet amcaa doğum gününüü kutlarım niceee seneleree amcaa
manisa mt
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
teşekkürler arkadaşlar,iyi dileklerniz için sağolun,ayrıca düşlemek(özgür)kardeşime jesti içöin teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet abiy mt olarak herkes çok seviyor.Nice nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara ümmet abi.
Ümmet Abi Doğum Günün Kutlu Olsun. Nice Mutlu Senelere.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
nice yollar katedilen nice yaşlar seninle olsun ümmet amca
mrb abicim seni tanımasamda bir motorcu olarak doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım ümmet abicim.bu arada 9 undada benim doğum günüm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)