çöp kamyonunun arkasından gitmek ve başıma gelen
Reklamlar
-
Super Moderator
2 gün önce motorumu servisden aldım ve sahil yolundan eve doğru geliyorum
yaklaşık 70-80 le gidiyorum önümde yaklaşık 25-30 mt ilerde bi çöp kamyonu gidiyor arkamda ise yaklaşık 25 mt geride bi araç geliyor yerler kuru görüş açısı çok iyi
tam sola viraj başladı benim arka tekerlek bi sağa bi sola gidip gelmeye başladı ve içimden dedim bu sefer düşüyorum galiba
hemen gazı bıraktım ama ben yolda hala yalpalıyorum sağa sola seri bi şekilde
gazı bıraktıktan 1-2 sn sora motor kendini topladı ben hemen az gaz verdim bişi yok kökledim gene bişi yok
dedim herhalde kamyondan bişi döküldü bende görmedim sora arkamdaki araba yanıma geldi korna çaldı ve bu işareti yaptı iyi kurtardın anlamında bende aynı işaretle karşılık verdim ve verilmiş sadakam varmış dedim
gene düşmedik Allaha şükür
aman arkadaşlar çöp kamyonlarının arkasından gitmeyin benim gibi şanslı olmayabilirsiniz
bu tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
-
-
Bence hiç bir kamyonun arkasından gidilmemeli.Geçen gün bir harç kamyonunun arkasında kalım kaskın vizörü nokta nokta harç oldu.Silmeye kalksan daha beter bulaşır.Eve gelip silene kadar kuruyoda bi yandan.Vizörüde çiziyoruz temizlerken.
Sanada geçmiş olsun Aloer kardeşim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
allah korumuş alper tabi senin tecrübenide bi kenara atmayalım
ben elimden geldiğince kamyon minübüs özellikle hatlı olanlardan ve ticari taksilerden uzak durmaya çalışıyorum trafikte ne yapacakları hiç belli olmuyor sadaka işi bencede önemli
-
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
evet bencede taksi ve domuşlardan uzak durmak lazım tecrübesi olan kurtarıyo ya olmayan ?
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Büyük araçların arkasından gitmek çok tehlikeli gerçekten. Yolun kenarısındaki taşları fırlatabiliyorlar. Kaskınızın camını kıracak kadar bir taş gelebilir. Sadece size değil motorunuzun farına gelse yine maddi zarar. Takip mesafesini koruyalım mümkünse. İyi sürüşler.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
evet çok doğru dolmuşlar ve bilimum ticari araçlar tehlikeli çöp kamyonları zaten garipler nerede çöp oraya dalıp orada duruyorlar.Onlara kızamıyorum onların arkasından gidilmemeli tabiki.
itina ile kaza yapılır
-
ucuz atlatmışsın allah daha kötüsünü göstermesin
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
Geçmiş olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
şansın varmış, valla çöp kamyonlarından herşey ama herşey dökülebilir, bu özellikle ara mesafesi yeterli değilse dahada tehlikeli oluyor. Sonra dar sokaklarda çöp almak için yolun orta yerinde duruyolar.
Hepsini geçtim de sevgili alper_tim hiç mi koku yaymıyordu da arkasından gidiyordun? Ben çöp kamyonu gördümmü hemen sollar geçerim, hiç çekemem onun kokusunu
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
gecmiş olsun tehlıkelı bırsey ya allah korumuş
-
geçmiş olsun .buna benzer bir olayda ben de yaşadım.tuğla yüklü kamyon sağdan yola girdi.bende yavaşladım tam sollıcam karşıdan araba geliyor.neyse bekledim.kamyon şoförü 2ye attı vitesi arka kapak sağa doğru açıldı.kasanın yarısı yere boşaldı.açılan kapak durakta bekleyen belediye otobüsüne çarptı.karşıdan araba gelmese kamyonu sollamak için arkadan yaklaşacaktım ve kaçınılmaz son.tuğla altında kalmış bir motosikletli.
takip mesafesi kulak arkası edilmemesi gereken bir konu.
tekrar geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.
-
kanka geçmiş olsun
eee racing artçısı olmak tecrübe sahibi olmakmış
-
Super Moderator
-
Çöp kamyonundan dökülen sıvı sebebi ile Caddebostan'da bir arkadaşımı kaybettim. Bir diğeri de 6 ay hastanede yattı.
Geçmiş olsun Alper
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Geçmiş olsun..
-
Takip mesafesinin önemine en güzel örnek!!
Geçmiş olsun Alper
-
Evet kesinlikle kamyonlardan özellikle çöp arabalarından uzak durmak lazım, madem öyle bende bir tecrübemi paylaşayım, Antalya'dan İzmir'e giderken ağır giden bir kamyonu sollarken kamyonun çukura girmesi ile beraber amortisör ve çamurluğuna birikmiş ne kadar çamur varsa üstüme yedim bir anda görüş sıfıra düştü ne oldu nasıl kurtardım bilmiyorum ama sakin olmanın önemini biliyorum, siz siz olun paniklemeyin. Tabi bunlar kamyoncuların suçu değil (özellikle benim başıma gelen), (çöp kamyonu olayı ise tamamen belediyelerin sorumsuzluğu, yıllardır kah kosundan kah pisliğinden şikayet ediliyor fakat bir gelişme yok) kamyon sürücüsü farkında bile olmuyor... Böyle olaylarda yapılacak tek şey beklenmeyeni beklemek olsa gerek...
Bu arada unutmuşum özür dilerim. Alper-Tim büyük geçmiş olsun...
-
zeytinyağı dökülmüşşştür belki de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)